Και μετά από καμιά 16-ξαριά τραγουδάκια (εξαιρείται αυτό της Λιθουανίας που είχε ΑΠΟΨΑΡΑ) φάνηκε ο αρχι -ΟΡΚ και η μυστική παρέα του Σάρουμαν...
Δε ξέρω για σας αλλά μιας και με υποχρεώσανε να δω το γαμ0show τελικά το χάρηκα πολύ που βγήκαν οι "όμορφοι". Πιστεύω ότι ίσως για πρώτη φορά κάποιοι΄κάτοικοι της Ευρώπης ενεργοποιήθηκαν και ψήφισαν για το κέφι τους... οι περισσότεροι ψήφοι βέβαια από νέους 15-35 με ροκ ή μέταλ καταβολές που ίσως για πρώτη φορά στο χαζό-διαγωνισμό είχαν λόγο.
Ναι ρε, γιατί όχι, έχουμε άποψη και ακόμα υπάρχει κόσμος που φτύνει το εμπόρευμα που πουλάει το ποπ και χάι, ο ντiντις το κουνάει.
Δε πα να γαμ..θούνε επιτέλους.... Lordi και Hard Rock Halleluah και τα μυαλά στα κάγκελα
1η υποσημείωση: Να δω ποιον σκατά θα καλέσουνε οι χασομέρηδες των πο-ρωινάδικων της δευτέρας για καλεσμένους...
2ο το ξέρω ότι το τραγούδι ήταν απλά ένας απλός ρυθμός heavy rock και τίποτα παραπάνω
3ο ποτέ δεν ήμουν death μέταλο... απλά ακόμα θεωρώ τον ευατό μου ροκά
4ο ίσως οι Φιλανδοί τυπάδες να είναι όντως του κατεστημένου και να το παίζουν ΟΦΦ-ΛΙΜΙΤΣ αλλά who cares
αντε και καλό ξημέρωμα