Ρε την καλοπιάνετε για να την κάνετε Street - ού?
Βαγγέλη να περάσει απο τον γραμματέα για τον 1ο χρόνο δωρεάν εγγραφή στο PBC... :rotflmao:![]()
![]()
Μπράβο παιδάκια , απο Βόλο αν γυρίσατε γύρω γύρω , αφού περάσατε Μακρυνίτσα είναι πολύ όμορφα...![]()
Εμείς ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ρε την καλοπιάνετε για να την κάνετε Street - ού?
,απλά τώρα της βγαίνει σιγά σιγά στην επιφάνια
![]()
Οι admin παρακαλώ να μετονομάσουν την tati σε tatitigaRR![]()
Ήρθα και εγώ..........Ας αρχίσω απο το να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στους τρεις κύριους, το "κύριους" με όλη την έννοια της λέξης....
Πέρασαμε πολύ όμορφα....αλλά έχω να πω οτι ΠΟΝΑΩ σήμερα!!!!
Το καταευχαριστήθηκα όμως....!!!!
Ενα μεγάλο ευχαριστώ ειδικά στον Pokermon που ταλαιπωρήθηκε με το δικάβαλο για ΤΟΣΑ χιλιόμετρα.........
Και τέλος έχω να πω.....οτι Προέδρε προς το παρόν το χάσατε το στοίχημα.........παραμένω πιστή στο χωματάκι......πολύ ζουζούνι η άσφαλοτος.........γιααααξξξ!!!!![]()
![]()
Λέω και εγώ γιατί μου το έπαιζες άνετη εχθέςΑρχικά δημιουργήθηκε από tati
Πέρασαμε πολύ όμορφα....αλλά έχω να πω οτι ΠΟΝΑΩ σήμερα!!!!
Το καταευχαριστήθηκα όμως....!!!!
![]()
Χθές ήμουν.....:rotflmao: σήμερα......χμμμμμμμμ....Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Λέω και εγώ γιατί μου το έπαιζες άνετη εχθές![]()
![]()
Τώρα εγώ γιατί δεν σε πιστεύω εσένα? Anyway.
Εγώ προσωπικά άσχετα με την κούραση πέρασα για άλλη μια φορά πολύ καλά.
Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω πολλές Φώτο γιατί είναι όλες τις Τάνιας η οποία πόζαρε ασταμάτητα στα μηχανάκια μας, ούτε ένα τοπίο δεν μας άφησε να φωτογραφίσουμε.
Όποτε έβγαινε φ. μηχανή, τσουπ, ΕΓΩ ΕΓΩ έλεγε και καβάλαγε μοτο.
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
Ποιος εύζων είναι αυτός :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
![]()
![]()
Κάτι που θα ήθελα να σημειώσω........
- Αρκετοί οδηγοί αυτοκινήτων μας χαιρέτησαν (όχι τον πλάτανο) με το πολυσυζητημένο σινιάλο.
- Αρκετοί οδηγοί μοτό ΔΕΝ μας ανταπόδωσαν χαιρετούρα!!! και δεν θα πώ ΤΙ μοτό οδηγούσαν, γιατί την χαιρετούρα την κάνει ο αναβάτης και όχι η μοτό.
- Γλυτώσαμε 2 μπλόκα με ραντάρ, σε σημείο που η ταμπέλα έδειχνε το υπερηχητικό νουμερο 60 χλμ/ώρα, και εμείς πηγαίναμε με περισσότερα βεβαίως, πάλι απο συνεχόμενα σινιάλα οδηγών αυτοκινήτων.
- Εκανε τρομερή ζέστη.........τώρα που κολάει αυτό.....ΔΕΝ ξέρω.
Όπως και να έχει.....ήταν ωραία.
ΑΑΑΑΑΑ!!!! ο Τίγκας κυνηγούσε μια Πόρσε!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
![]()
@ Pokerland
Μάλλον τον πείραζα τον τυρόπιτα με την 911turbo, τι να κλάσει με τετάρτη άνοιγα λίγο και πάταγα φρένο μετάΑρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
![]()
![]()
![]()
γιατί όλο σφήνες έκανε μετά ο σούμι και τον φοβήθηκα και τον άφησα να φύγει.