δεν καταλαβαίνω τι γράφειςΑρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
tsimoues frenwn i zantes
![]()
Απο που θα καταλάβουμε ακριβώς την χρονιά του?
Φωτό δεν έχω σε αξιοπρεπή ανάλυση,
μόνο κάτι ελεεινές απο το κινητό.
δεν καταλαβαίνω τι γράφειςΑρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
tsimoues frenwn i zantes
![]()
Απο που θα καταλάβουμε ακριβώς την χρονιά του?
Φωτό δεν έχω σε αξιοπρεπή ανάλυση,
μόνο κάτι ελεεινές απο το κινητό.
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
σωληνάκια φρένων και ζάντες
εμ΄ςνα έχει ένα 95 σκέτο στη μπροστά ζάντα και ένα 04/95 στις τσιμούχες
Καλησπέρα, ψάχνοντας στο δίκτυο, καταλάθος έπεσα σε αυτή την συνέντευξη ενός μεγάλου στελέχους της Honda στο Καναδά.
http://www.totalmotorcycle.com/inter...aInterview.htm
Δείτε τι απάντησε το στέλεχος της Honda στην ερώτηση που του έκανε ο δημοσιογράφος το 2005.
Ερώτηση
TMW: Kawasaki is doing very well with their Ninja 250R and EX500R sportbikes. Will Honda be offering any similar sized sportbikes in the near future?
Απάντηση
Jagatveer: In Europe, Honda sells a wonderful CB400 Super Four that is light, water cooled, offers dual disc breaks in the front and is great for beginners. Unfortunately, we don't offer this bike in North America because we believe that customers would not buy enough of them here to make it worth it. Smaller bikes like this one would cost very similar to the larger ones in our lineup. Obviously, if the cost was the same for this bike as a 600cc or larger one, most people in North America would choose the bigger bike. In Europe, the smaller bikes sell very well because of the graduated licensing program.
Μου φαίνεται ότι η Honda "δουλευει" ΟΛΟ το κόσμο. Ισχιρίζεται μεγάλο στέλεχος της ότι πουλάνε SF400 στην Ευρώπη. Ρε θα μας τρελάνουν αυτοί :hypnotize , πουλάει η Honda SF στην Ευρώπη και δεν το κατάλαβα ;![]()
PS : Έχει ενδιαφέρον να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη γιατί έχει κάποιες σημαντικές πληροφορίες για το μέλλον.
Πάντα όρθιοι
ο άνθρωπος το λέει καθαρά:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Μου φαίνεται ότι η Honda "δουλευει" ΟΛΟ το κόσμο. Ισχιρίζεται μεγάλο στέλεχος της ότι πουλάνε SF400 στην Ευρώπη...
In Europe, Honda sells a wonderful CB400 Super Four
πωλείται ΕΝΑ μηχανάκι!!!![]()
![]()
![]()
έχει βάλει αγγελία ο κύριος honda και πουλάει την μηχανή του!
τι δεν κατάλαβες???
:rotflmao::rotflmao:
![]()
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
ΝΑΙ ! σε ορισμενες χωρες πωλείται. Ειχε γινει σκεψη να το εισαγει και εδω επισημα ο Σαρακακης, αλλά το κοστος εβγαινε μεγάλο, θα εφτανε στα μαγαζια σε τιμη πωλησης που κανεις δεν θα το επαιρνε , πχ την εποχη που το ειχα εγω, 1999-2002, το ειχα παρει μεταχειρισμενο 1 εκ, και τοτε θα πηγαινε καινουριο κοντα στα 2,5 που ειναι υπερβολικό ποσο. Έτσι, εγκαταταληφθηκε η ιδεα να εισαχθεί επισημα.
Που πουλιέται τελικά?!?
Να πω που ΔΕΝ πουλιέται στα σίγουρα: Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία. Όταν λέει Ευρώπη δηλαδή ο κύριος τάδε, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ακριβώς!?
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
θελω να κανω μια ερωτηση
ποσο πουλιετε μια cb 400 sf montelo toy '95????????
γιατι καμμια φορα απορω ππραγματικα
λοιπον?
ποσο περιπου?
και θα επανελθω εχω λογο
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ωραια επειδη φευγω ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ
http://www.cycleforums.com/forums/sh...hreadid=225479
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μήπως εννοεί τις "υπό-ένταξη"????Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Που πουλιέται τελικά?!?
Να πω που ΔΕΝ πουλιέται στα σίγουρα: Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία. Όταν λέει Ευρώπη δηλαδή ο κύριος τάδε, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ακριβώς!?
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
The more I learn,
the less I understand...
RapidShade
--------------------------------
Where is my R1?... ;(
CB400 2000-4000€ αναλόγως χρονιάς. Πιθανώς να βρει κανεις και με λιγότερο από 2000 αλλα σε μετριότατη κατάσταση. Κάποιος έχει στις αγγελίες ένα CB1 με €600!!
Στο forum (ΗΠΑ προφανώς) οι άνθρωποι μιλάνε σαν να πρόκεται για εξωτικό μηχανάκι από άλλον πλανήτη. Οι ΗΠΑ *είναι* άλλος πλανήτης anyway. Οι τιμές των ιαπωνικών μοτο+οτο (brand new) είναι απίστευτα χαμηλές. Και αντίστοιχα πάνε και τα μεταχείρα... Το $200 μη σε παραξενεύει![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε