Επιτέλους σε πείσμα των γνωστών σκυλολατρικών κύκλων που περιστοιχίζουν και εκμεταλλεύονται το Ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο το οποίο έχουν ξεφτιλίσει και του κάθε σκυλοτραγουδιστή/στρια που έχει αναπτύξει δημόσιες σχέσεις με κάποιους παραγωγούς και με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε με το ζόρι προβάλλεται στον /στην νέα λυμαίνοντας την κουλτούρα και αποχαυνωνοντάς τον/την με μηνύματα μιζέριας και γκρίζου ονειροπολισμού παράλληλα με την έντονη ( εκ των έξω σταμπουκαλίδικα επιτασσόμενη ) τουρκολατρεία ,επιτέλους λέω και ένα τραγούδι που άλλαξε τον συνήθη ρου των αποτελεσμάτων και προτιμήσεων στα μουσικά ακούσματα τόσο σε Ευρωπαικό επίπεδο όσο και σε Ελληνικό . Η παρουσία τους επί σκηνής και το ροκάρισμα της ηλ.κιθάρας ξεσήκωσε ακόμα και τους πεθαμένους (μπρρρρρρρ) και ανέβασε την αδρεναλίνη .
Εγώ προσωπικά ΓΟΥΣΤΑΡΩ το είδος αυτής της μουσικής ( και όχι μόνο) , δεν αγνοώ ούτε καταδικάζω τα άλλα είδη όμως και αυτή η παρατετεμένη ανατολικολαλακία - τουρκοανοησία μου βάρεσε στα νεύρα .Στην τελική καια υτή ακόμα η Παπαρίζου με το τραγουδάκι τρης που κέρδισε πέρσι δεν μου έλεγες τίποτα απολύτως ...Ισως υποψιάζομαι και η νίκη της να ήταν απόρροια των Ολυμπιακών Αγώνων ....Ισως λέω....