Σελίδα 17 από 70 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 1046

Θέμα: Ταξιδι για Ελλαδα Ιουλιο 2006

Δαγκώνω άσχημα....γρρρ Το avatar του/της Krokodilos001

Re: Επίσης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Με τα εισιτήρια της επιστροφής (Βενετία - Ηγουμενίτσα) θα ασχοληθείτε εσεις απο πάνω;

Eisitiria bgazeis sto limani.

Mia apo tis eteries anek i minoan, oi mixanes den plironane.

Xoros gia mixanes e tou pousti panta iparxei

Γμτ... Λέω να ΑΝΕΒΩ απο αυτή τη διαδρομή...

Χθες την έβαλα στο autoroute και μΕ την έβγαλε ~ 1500 χλμ, και στις διαδρομές Κωνσταντζα-Βασιλεία-Χαϊδελβέργη δεν έβαλα quickest route (άρα αυτοκινητόδρομοι) αλλα scenic route, δίπλα στο Ρήνο...όπως λες κι εσύ, όχι autobahn, επαρχιακούς

Αν είναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα κατέβουμε από εκεί, μήπως τότε να ανέβω από Γαλλία...

Ψηφίζω Βενετία πάντως σα λιμάνι αναχώρησης γιατί ο δρόμος για Ανκόνα είναι βαρετός :ZZZ:

(είναι και ρομαντικά στη Βενετία :rotflmao: :rotflmao: )
    apo ancona gia milano apo ton parallilo...
    mexri to...(mmm mexri pou itane...rimini isos) paralliaka mesa apo ola ta italika xoria...den einai katholou bareto . apla xronoboro.

Ola eksartonte apo tis xronikes ke xrimatikes dinatoties.

Italia ollandia einai ~15 ores sinexomenis odigisis me mikres stasis.
    I elbetia thelei diabatirio den einai EU.

To kolo tunnel to gothard einai dilitirio ke tin mera poli megali pikra, alla apofegete efkola anebenontas to bouno....ekei pano exei krio, alla einai omorfa...

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
    apo ancona gia milano apo ton parallilo...
    mexri to...(mmm mexri pou itane...rimini isos) paralliaka mesa apo ola ta italika xoria...den einai katholou bareto . apla xronoboro.

Ola eksartonte apo tis xronikes ke xrimatikes dinatoties.

Italia ollandia einai ~15 ores sinexomenis odigisis me mikres stasis.
    I elbetia thelei diabatirio den einai EU.

To kolo tunnel to gothard einai dilitirio ke tin mera poli megali pikra, alla apofegete efkola anebenontas to bouno....ekei pano exei krio, alla einai omorfa...
    Καλα λεγε του να παει απο τα χωραφια να κανει 1 βδομαδα ταξιδι !

Καπιτανο κρατα αυτοκινητοδρομο και ασε τα τουριστικα γιατι θα γινει ο κολος σου μπλαβι χρωμα και θα θες και νεφρα μετα !!

Καραβια δε χρειαζεται να βγαλεις απο πριν εισητηρια εκτος αν θες καμπινα που παντα εχει οταν ξεκιναει το παπορο !!

Ασε την Ελβετια απ' εξω ! Κρατα Βενετια-Μπολζανο-Μπρενερο-Ινσμπρουκ-Μοναχο !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas NL
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs

Καπιτανο κρατα αυτοκινητοδρομο και ασε τα τουριστικα γιατι θα γινει ο κολος σου μπλαβι χρωμα και θα θες και νεφρα μετα !!

Καραβια δε χρειαζεται να βγαλεις απο πριν εισητηρια εκτος αν θες καμπινα που παντα εχει οταν ξεκιναει το παπορο !!

+1
    Συμφωνώ

Συμφωνώ με τον Tifoefs!Έχω κάνει την διαδρομή Βενετια-Μπολζανο-Μπρενερο-Ινσμπρουκ-Μοναχο με το αυτοκίνητο και είναι ότι καλύτερο!Άσε που άμα πάτε μέσα από χωριά θα γίνετε χαμός καθώςόλοι οι Ιταλοί πάνε για μπάνια και πήζει ο τόπος από κίνηση!
    Don't follow me I'm lost too

Oh captain, my captain...

Εσύ και όποιον καταφέρεις να πάρεις μαζί σου, είσαστε ευπρόσδεκτοι κατά την διαμονή σας στην Ολλανδία είτε στο σπίτι του Τίφου είτε στο δικό μου, είτε στου Κροκόδειλου.

Ο Τίφος και εγώ έχουμε κανονίσει να ξεκινήσουμε την κάθοδο στις 7 Ιουλίου (πρώτα ο Θεός).
    Θα περάσουμε τα Ολλανδικο-Γερμανικά σύνορα στην περιοχή του Venlo (NL), θα κατευθυνθούμε προς την καρδιά της Γερμανίας, θα φτάσουμε το Μόναχο και θα συνεχίσουμε προς Innsbruck (AT), Bolzano (IT), Verona, Venecia.

Για το κοστολόγιό σου μπορείς να υπολογίζεις περίπου αυτή τη διαδρομή στα 1400 χμ με μέση τιμή λίτρου το 1,37 Ε (95 οκτάνια).
    Εάν κάνουμε διανυκτέρευση σε Γερμανία ή Αυστρία μπορείς να υπολογίζεις 30 Ε το άτομο.
    Το τί θα φας και θα πιείς ή τί δώρα θα πάρεις και αν, είναι προσωπική σου υπόθεση.
    Οι ταχύτητες θα είναι κανονικές και η επιθυμία είναι να ξεκινήσουμε και να φτάσουμε μαζί, όπως και να περάσουμε καλά.

Ο Τίφος και εγώ θα πάρουμε αυτοκινητόδρομους με προορισμό τη Βενετία επειδή θέλουμε να φτάσουμε στην Ελλάδα όσο το δυνατό γρηγορότερα.
    Αυτό έχει να κάνει με τα οικονομικά μας, το συνολικό χρόνο των διακοπών μας και την επιθυμία μας να δούμε τις οικογένειές μας.
    Σε διαβεβαιώνω ότι από την καρδιά της Γερμανίας μέχρι και την Βενετία η διαδρομή είναι πάρα πολύ ωραία.

Με το παραπάνω θέλω να πω ότι ίσως είναι καλύτερα για εσένα να πάρεις όποιον τουριστικό δρόμο θελήσεις κατά την άνοδό σου (μόνος σου) και να αφήσεις την Γερμανία - Αυστρία για την κάθοδο (των Μυρίων).

Το μόνο που θα θέλαμε είναι να μας πεις πότε περίπου φτάνεις στην Ολλανδία για να σου επιφυλάσουμε υποδοχή, να βάλουμε μπύρες στο ψυγείο, κτλ.

Αν θέλεις στείλε μας με ΠΜ το νούμερο του κινητού σου για να σε πάρουμε κάποια στιγμή και να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες, καθότι η ώρα πλησιάζει και τα πράγματα σοβαρεύουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
    [B]
    Εισιτήρια βαποριού και καμπίνα κανονίζονται στο λιμάνι στην Βενετία.

Εισιτήρια βαποριού και καμπίνα κανονίζονται στο λιμάνι στην Βενετία.

Για τιμές φέρρυ kai schedule...

www.allgreekferries.com

Oh captain, my captain...
    Εσύ και όποιον καταφέρεις να πάρεις μαζί σου, είσαστε ευπρόσδεκτοι κατά την διαμονή σας στην Ολλανδία είτε στο σπίτι του Τίφου είτε στο δικό μου, είτε στου Κροκόδειλου.
    Ο Τίφος και εγώ έχουμε κανονίσει να ξεκινήσουμε την κάθοδο στις 7 Ιουλίου (πρώτα ο Θεός).
    Θα περάσουμε τα Ολλανδικο-Γερμανικά σύνορα στην περιοχή του Venlo (NL), θα κατευθυνθούμε προς την καρδιά της Γερμανίας, θα φτάσουμε το Μόναχο και θα συνεχίσουμε προς Innsbruck (AT), Bolzano (IT), Verona, Venecia.
    .......
    ......
    Με το παραπάνω θέλω να πω ότι ίσως είναι καλύτερα για εσένα να πάρεις όποιον τουριστικό δρόμο θελήσεις κατά την άνοδό σου (μόνος σου) και να αφήσεις την Γερμανία - Αυστρία για την κάθοδο (των Μυρίων).
    Το μόνο που θα θέλαμε είναι να μας πεις πότε περίπου φτάνεις στην Ολλανδία για να σου επιφυλάσουμε υποδοχή, να βάλουμε μπύρες στο ψυγείο, κτλ.
    Αν θέλεις στείλε μας με ΠΜ το νούμερο του κινητού σου για να σε πάρουμε κάποια στιγμή και να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες, καθότι η ώρα πλησιάζει και τα πράγματα σοβαρεύουν.
    Dank u well!!!

Κοίτα, τη διαδρομή από Μόναχο-Ινσμπρουκ-Μπρένερ-Μπολζάνο την έχω κάνει 2 φορές (σχεδόν ). Οπότε αν είναι να κατέβουμε από Γερμανία για τους λόγους που λέτε (σεβαστοί και κατανοητοί), εγώ θα ανέβω από το δρομολόγιο που σας είπα, για να κάνω και λίγο τουρισμό. Θέλω να δω κι ένα φίλο που μένει στο Geisenheim (λίγο έξω απ' το Wiesbaden - είναι στο δρόμο μου).

Η διαδρομή αυτή βγαινει ~ 1500 χλμ (από Βενετία). Υπολογίζω να είμαστε εκεί 3 η 4 Ιουλίου (με αναχώρηση από Πάτρα 30/6).

Υπάρχει ενδιαφέρον από συμφορουμίτη, τον ψήνω Ζιγά σιγά

Και πες του Τιφου οτι ΔΕΝ πιάνετε ο κώλος σου αν οδηγείς BMW

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Dank u well!!!

Κοίτα, τη διαδρομή από Μόναχο-Ινσμπρουκ-Μπρένερ-Μπολζάνο την έχω κάνει 2 φορές (σχεδόν ). Οπότε αν είναι να κατέβουμε από Γερμανία για τους λόγους που λέτε (σεβαστοί και κατανοητοί), εγώ θα ανέβω από το δρομολόγιο που σας είπα, για να κάνω και λίγο τουρισμό. Θέλω να δω κι ένα φίλο που μένει στο Geisenheim (λίγο έξω απ' το Wiesbaden - είναι στο δρόμο μου).

Η διαδρομή αυτή βγαινει ~ 1500 χλμ (από Βενετία). Υπολογίζω να είμαστε εκεί 3 η 4 Ιουλίου (με αναχώρηση από Πάτρα 30/6).

Υπάρχει ενδιαφέρον από συμφορουμίτη, τον ψήνω Ζιγά σιγά

Και πες του Τιφου οτι ΔΕΝ πιάνετε ο κώλος σου αν οδηγείς BMW

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Υπολογίστε και ότι με αυτήν την 95 οκτανίων βενζίνη εκ των εξωτερικών κάνετε παραπάνω χιλιόμετρα υπο νορμάλ οδήγηση απο οποιαδήποτε 95άρα Ελληνική και αν (επειδή δήθεν δεν έχουν προηγμένα διηληστήρια σαν τα δικά μας απατεώνικα) βρείτε 100άρα ή κάτι παρεμφερές, βάλτε να δείτε διαφορά... και στα χιλιόμετρα, και στην απόδωση ψηλά...

"NORDCAP 10 Km "

Φτου! Πάλι λάθος στροφή πήρα. :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs

:rotflmao: :rotflmao:

Ante na mathis se palio-skilo nea kolpa!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001

Ante na mathis se palio-skilo nea kolpa!!!!

Μόνο ένα δρόμο ξέρει ο Τίφο;

Ένας crsk του χρειάζεται...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Πισω ελαστικο για Zx-10r 2006???
    από Fear_No στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 01/01/2007, 16:18
  2. ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ Brno (ζητουνται πληροφοριες)
    από FZMAN στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2006, 21:29
  3. Χρωματα για Cbr-600f 2006 ???????
    από yiannis600 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 15:30
  4. Βενετια 8 Ιουλιου για Ελλαδα
    από tifoefs στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2005, 17:11

Κανόνες δημοσιεύσεων