![]()
![]()
καλά τους έκανες
και μπράβο
οι περισσότεροι, και κατά 99,9999% κι εγώ μάλλον θα τον βρίζαμε και θα τελείωνε εκεί
![]()
![]()
![]()
καλά τους έκανες
και μπράβο
οι περισσότεροι, και κατά 99,9999% κι εγώ μάλλον θα τον βρίζαμε και θα τελείωνε εκεί
![]()
Παιδιά θέλω να πώ κάτι...
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια όμως δέν έκανα το πόστ γι αυτό το λόγο! Είμαι σίγουρος πως το ξέρετε αυτό!
Κάποιες φορές βρίζω και φεύγω...τις περισσότερες όμως δεν το αφήνω να πέσει έτσι κάτω! Τσαμπουκάς ΔΕΝ είμαι άν και πιστέψτε με δεν καλάω να πλακωθώ με όλες τις συνέπειες...Έχω όμως και μια σχετική εμπειρία να καταλαβαίνω πότε ο άλλος είναι επικίνδυνος και μπορεί να κουβαλάει κάτι πάνω του! Στη προκειμένη, δεν ήταν τόσο το ΑΝ κουβάλαγαν κάτι, αλλά το ότι ήταν τύφλα και ίσως όχι μόνο από μπύρες! Για την καταγωγή τους δεν θα κάνω σχόλιο να μή φανώ και ρατσιστής αλλά ΑΝ δύο μαντράχαλοι έχουν πάρει κόκα, τότε δεν μπορείς να τους κάνεις "ζάφτι" και μπλέκεις περισσότερο!
Είμαι ΤΡΕΛΟΣ ρε παιδιά με τέτοια συμβάντα!
ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΡΕ @ΔΙ? ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ....ΑΝΑΛΌΓΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
Αφορμή λοιπόν βασικά για να γράψω αυτή την ιστορία, ήταν το οτι έχω κάνει αρκετούς καλούς φίλους εδώ μέσα και θέλω να τους "προστατεύσω" με τον τρόπο μου και ένα άλλο πόστ που αναφέρεται στα "κόκκινα φανάρια"!
Ευχαριστώ
Απλά , μπράβο
Αν το κάναμε αυτό όλοι μας (βάζω μέσα και τον εαυτό μου) πιστεύω οτι θα είχαμε πολύ πιο "καθαρούς" δρόμους. Χαρά στο κουράγιο σου...![]()
![]()
:a1:
13Φ new member
Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οχι καλα εκανε.
Καλυτερα να μην εβλεπε ο αλητης ποιος τον κατεδωσε
Συμφωνώ απόλυτα με την αντιδραση του DimChios αλλα θα διαφωνίσω με την λεξη κατεδωσε γιατί παραπέμπει αλλού... δεν είναι ρουφιανιά να προστατεύεις το σύνολο απο μερικούς οι οποίοι νομίζουν ότι είναι μόνοι τους σε αυτόν τον πλανήτη και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν...
Επίσης φίλε motomaniac δεν είναι λογική αντίδραση να λές "γ@μησε τον τον λακαμα...." και να φεύγεις γιατί την επόμενη φορά μπορεί ο ίδιος ανόητος να "μαζέψει" κάποιον άλλον ο οποίος δεν θα είναι το ίδιο τυχερός όπως εσύ ...
Είναι η ανοχή μας σε κάτι τετοιους μαλάκες η οποία τους κάνει να αποθρασύνονται τελείως και να το παίζουν και μάγκες...
Επλίζω τουλαχιστον το συγκεκριμένο άτομο να τιμωρηθεί παραδειγματικά προκειμένου να του γίνει μάθημα...
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
:a19:
Ευχαριστούμε
![]()
You BETA believe...
μπράβο σου![]()
εγώ θα φοβώμουν να κάνω ολο αυτό το κυνηγητό![]()
την γλίτωσες εσύ, αλλά αν δεν καλούσες αστυνομία, θα έπεφτε σε κανα φουκαρα και θα τον σκότωνε ο ελεεινός...
καλημέρα παιδιά..![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
:a011: Ίδρωσα ρε Χίο από την ανάγνωση και μόνο.
Και 10 και 100 τηλέφωνα στο 100 αν χρειαζόταν...![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Συγχαρητήρια φίλε,
Εκανες το καλύτερο, αν και μπορεί να κινδύνεψες κι εσύ λίγο, χωρίς να το ξέρεις.
Αν έχουν πιεί διάφορα δεν υπολογίζουν τίποτα......
Να συμπληρώσω την δική μου εμπειρία από τι ίδιο περιστατικό.
Εγώ κατέβαιν ατην Κυψέλης κατά τις 11 και κάτι, με προσπεράσανε 2 Ζάδες και είδα το μπούγιο με το Van και τους αστυνομικούς.
Το Van ήταν σταματημένο στην γωνία Κεφαλληνίας και Κυψέλης, 2 τύποι έξω ακουμπισμένοι πάνω στο Βαν με τα χέρι αψηλά και τους ψάχνανε.
Ηταν πάνω από 4 μηχανές και 2 περιπολικά.
Δεν σταμάτησα, συνέχισα να κατεβαίνω την Κυψέλης, πίσω μου ήταν ένας κάγκουρας με ΤΤ600 χωρίς πινακίδα, κράνος κλπ.
Σταματάω στο φανάρι με την Λευκάδος, σταματάει κι ο κάγκουρας, ήταν λίγο ανήσυχος...
Πριν ανάψει πράσινο, έρχονται 2 Ζάδες από πίσω και του κάνουν νόημα, να κάνει δεξιά και να σβήσει.
Την πάτησε κι αυτός.....
Με εμένα δεν ασχολήθηκαν καν![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
:a19:
Έκανες κάτι που έπρεπε να κάνουμε όλοι μας αλλά δυστυχώς κανείς δεν ασχολείται ή έχει τα κότσια. Εύχομαι να σε έχω ώς παράδειγμα αν μου συμβεί κάτι αντίστοιχο.
Αν και με το γεγονός ότι πήγες να τους βρίσεις μάλλον άσκοπα κινδύνεψες και μπορεί να έβρισκες και το μπελά σου.
Καλύτερα το τηλεφωνάκι στην αστυνομία.
Και πάλι μπράβο σου!!
Τα συγχαρητηρια μου φιλε.
Ενα μπραβο και απο μενα. Κινδυνεψες αλλα μπορει να εσωσες καποιον . Εχε αυτο υποψιν σου. Και παλι μπραβο.
Το μονο κακο ειναι οτι αυτος ΔΕΝ θα μαθει τιποτα. Καποια στιγμη θα ειναι παλι εξω και θα το κανει παλι.
Ελπιζω και ευχομαι να μην παρει καποιον σβαρνα.
Ηρωας.![]()
![]()
:a19: :a19: :a19:
![]()
![]()
![]()
απλα:![]()
![]()
![]()
μπραβο σου Μητσο...![]()
U did the right thing!
![]()