Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Eχει ή δεν έχει λεφτά ο λαός;

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance

Eχει ή δεν έχει λεφτά ο λαός;

Με αφορμή, μια παλιά κουβέντα που είχαμε κάνει, και με αφορμή τις "νεκρές" αγγελίες μεταχειρισμένων μοτό, που οι τιμές προσφοράς πέφτουν με εκπληκτικό ρυθμό, και ΔΕΝ πουλιούντε , και με αφορμή την κατάλληλη εποχή (για πολλούς), για αγορά μηχανής, και με αφορμή, ότι τα cafe είναι τίγκα, στον κόσμο σε καθημερινή βάση, και με αφορμή, ότι έξω απο τα cafe, "αράζουν" όοοοοοοοοοόλα τα νέα μοντέλα μηχανών...................................................................................... ..

Μήπως.....λέω μήπως δεν έχω βρεί αυτή την μηχανή που βγάζει "μαρούλι", και κάθομαι να δουλεύω....................

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Re: Eχει ή δεν έχει λεφτά ο λαός;

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    Μήπως.....λέω μήπως δεν έχω βρεί αυτή την μηχανή που βγάζει "μαρούλι", και κάθομαι να δουλεύω....................
    Δεν είναι μία αγαπητέ...

έχουμε και λέμε

- Καταναλωτικό δάνειο
    - Χρηματοδότηση (το ίδιο με το απο πάνω αλλα ακούγεται καλύτερα)
    - Πιστωτική κάρτα

Ό,τι ακριβώς γίνεται και με τα αυτοκίνητα...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

7.996 δόσεις...................να με συμπαθάτε........μου το έχει κόψει ο ψυχίατρος.

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Η μηχανή που βγάζει μαρούλι είναι η τράπεζα....

Οτι φράγκα κυκλοφορούν δανεικά είναι και οι τυποι με τα καινουρια (οχι ολοι βέβαια)
    είναι χρεωμένοι μεχρι το λαιμο...

Παλιά είχες δέκα δραχμές και έλεγες 7 η μηχανη 3 ο εξολισμός αρα οκ παίρνω αυτο που σηκώνει η τσέπη μου. Σήμερα λές εχω 10 να παρω και αλλες 10 δάνειο και παιρνω αυτο που θέλω. Ομως στην πρώτη στραβη (τρακάρισμα ασθενεια κτλ) τι θα κάνεις? Θα φτιαξεις το μηχανάκι η θα πληρώσεις τις δόσεις ????

Γι αυτο περσι κατασχέθηκε ενας πολυ μεγαλος αριθμός αυτοκινήτων

Δεν πάμε καθόλου καλα μας εχουν βάλει σε ενα παιχνίδι κατανάλωσης και εμεις παιζουμε σα μαλάκες στο τέλος όμως μονο εμείς χάνουμε.........

Ετσι ακριβώς έχει η κατάσταση .:

Και η ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ:

"Δεν πάω βόλτα, γιατί δεν έχω μία για μπετζίνα......."

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Ρε γαμώτο ωραία και καλα τα καινουρια μηχανάκια αλλα και παλια μια χαρα περναγαμε.

Στο κατω κατω προτιμώ να έχω ένα χρέπι ΧΤ και να γυρισω την Ελλαδα παρα να πάρω το καινουριο ξερωγω και να εχω φραγκα μόνο για καφε........

Στην τελευταία αγοραπωλησια που έκανα έχασα 3000 Ε σε ενα χρόνο . Με αυτα τα λεφτα θα πηγαινα ενα ταξίδι που ονειρεύομαι καιρο (Αχχχχχχχχ)

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    Και η ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ:

"Δεν πάω βόλτα, γιατί δεν έχω μία για μπετζίνα......."

Να συμπληρώσω....

"Δεν πάω βόλτα με το BMW1200GS ADVENTURE, γιατι δεν έχω μία..."

Είναι τραγικά γελοίο!!! Όλα για τη μούρη στην καφετέρια μπας και μας κοιτάξει καμιά γκόμενα...... ΟΕΟΟΟ!!

Και στο βενζινάδικο ο BMWδάκιας

"Βάλε 5 ευρώ βενζίνη μάστορα...απλή!"

υ.γ. δεν εχω κάτι με τα συγκεκριμένα μηχανάκια απλά είναι τα κατ'εξοχήν αγορασμένα απο κομπλεξικούς που το παίζουν μούρη με το γυαλάκι και το μαλλάκι....

Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
    Να συμπηρώσω....

"Δεν πάω βόλτα με το BMW1200GS ADVENTURE, γιατι δεν έχω μία..."

Είναι τραγικά γελοίο!!! Όλα για τη μούρη στην καφετέρια μπας και μας κοιτάξει καμιά γκόμενα...... ΟΕΟΟΟ!!

Και στο βενζινάδικο ο BMWδάκιας

"Βάλε 5 ευρώ βενζίνη μάστορα...απλή!"

υ.γ. δεν εχω κάτι με τα συγκεκριμένα μηχανάκια απλά είναι τα κατ'εξοχήν αγορασμένα απο κομπλεξικούς που το παίζουν μούρη με το γυαλάκι και το μαλλάκι....

Δεν ειναι ωραιο να βαζουμε ταμπελες στους ανθρωπους ουτε να τους βαζουμε σε ομαδες!!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    φραγκο δεν υπαρχει αλλα ολοι ειναι του φαινεσθε στην εποχη μας ...εκει εχω καταληξει ... το κριτιριο εξω για καταξιωση ειναι το τι δειχνεις και οχι το τι πραγματικα εισαι ....ολοι δουλευουν τρελα ωραρια για 1000 ευρο αλλα κανεις δεν επαναστατει ...γαμω την κοινωνια μας και γαμω την καταντια της νεολαιας μας και την δικια μου μαζι ...για να πας μεχρι την λαμια θες και σπορ τουρινγκ ....και αυτο εχει επεκταση οχι μονο στις μηχανες αλλα στα παντα ...καταναλωνουμε πολλα περισσοτερα απο αυτα που χρειαζομαστε
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Εχει δίκιο ο Costas .

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Δεν ειναι ωραιο να βαζουμε ταμπελες στους ανθρωπους ουτε να τους βαζουμε σε ομαδες!!

Οκ σόρρυ να προσθέσω ότι αναφέρομαι στο 70-80% των συγκεκριμένων ατόμων και γνώμη μου είναι ότι ανήκουν στην κατηγορία που προανέφερα..και δεν είναι θέμα καλού ή κακού.. εγώ μόνο το κρινω ως γελοίο.. εσύ μπορεί να το θεωρείς καλό...δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης

Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Το προβλημα ειναι οτι εχουμε χασει τις πραγματικες χαρες της ζωης για χαρη του εντυπωσιασμου και της 'μουρης'. Ποτε δεν θα ξεχασω της διακοπες που πηγαινα παλια στα νησια με το 90αρι παπι, την κοπελα μου και μια σκηνη.
    Τωρα....... παλια

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Και συμπληρώνω πως είναι φαινόμενο της εποχής μας αυτό που αναφέρει ο GST. Και δυστυχώς υποδηλώνει την παρακμή που μας έχει κυκλώσει.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Το προβλημα ειναι οτι εχουμε χασει τις πραγματικες χαρες της ζωης για χαρη του εντυπωσιασμου και της 'μουρης'. Ποτε δεν θα ξεχασω της διακοπες που πηγαινα παλια στα νησια με το 90αρι παπι, την κοπελα μου και μια σκηνη.
    Τωρα....... παλια

Αμα θες τοσο πολυ ξαναπας. Και αμα δεν εχεις 90αρι πια σου δανειζω εγω το δικο μου.

Δεν θα πας ομως διοτι δεν εισαι πια 20 χρονων ουτως ωστε να μην σε απασχολει που θα κοιμηθεις και το μονο που σε ενοιαζε ηταν πως να γινεις λιωμα και να γαμησεις οσο πιο πολυ μπορεις.

Τωρα εισαι 30+ και οσο να ναι την θες την ανεση σου.

Για να μην σου πω για την κοπελια σου που ετσι και της πεις για 90αρια και σκηνες και αλλες αηδιες θα φας τσοκαρο που θα παει συννεφο.
    Keep on rocking in a free world !!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 12/7 δεν έχει καλημέρα??
    από Lupo στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2005, 17:43
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 18:43
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2004, 23:49
  4. Απαντήσεις: 20