Τι ζήτησα ο άμοιρος ;;
Μια βόλτα ζήτησα ! Μια βόλτα στο κοντινό Ρέθυμνο για καφεδάκι με την παρέα αυτό το Σάββατο που ο καιρός θυμίζει μέσα Ιουλίου !
Η Τρανσάλπα έτοιμη, γυαλισμένη ξυρισμένη μακιγιαρισμένη, η παρέα γεμάτη όρεξη για βόλτα και καφέ και το σημείο συνάντησης δόθηκε ! Στις 17:00 στο Βιοτεχνικό πάρκο της Σούδας, στη αρχή δηλαδή της Εθνικής οδού !
Δύο Βε-Στρόμ το ένα δικάβαλο, κι εγώ δικάβαλος με τον Στρατή !
Κι ήμασταν όλοι Εγγλέζοι στο ραντεβού !
Ανάβει ένα τσιγαράκι στην άκρη του δρόμου να πούμε 5-6 μαλακίτσες, και φοράμε τα κράνη για να ξεκινήσουμε.
1η ταχύτητα φορτώνει η Τρανς, 2α ξαναφορτώνει, στην 3η -και φαρμακερή- με το που φεύγουνε μπροστά τα Βε-Στρομ, νοιώθω το κωλαράκι μου να παίζει περίεργα παιχνίδια...
Όχι όχι, δεν με πείραξε ο Στρατής.:rotflmao: :rotflmao:
Κόβω λίγο ταχύτητα και ο κώλος έκανε τα παιχνίδια εντονότερα ώσπου αναγκάζομαι να σταματήσω αφού την κατάλαβα τη δουλειά...
ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΑΣΤ !!!![]()
2 χιλιόμετρα απ'το σημείο που ξεκινήσαμε μετά το τέλος της τεράστιας κατηφόρας, ο καφές του Ρεθύμνου έκανε φτερά !
Περιμένουμε με τον Στρατή κανα τέταρτο μέχρι να μας πάρουνε χαμπάρι τα Στρομ και να γυρίσουνε κι απο΄κει και μετά άρχισε το βάσανο...
Μου δίνει ο Τρούλης το μαγικό φιαλίδιο με τον αφρό αλλά ο κόπος μάταιος αφού η τρύπα θύμιζε τον ποπό της μεγαλύτερης πορνοστάρ ever !:rotflmao:
Με το ζόρι βάζω τον Στρατή στο Βε-Στρομ του Τρούλη και τους έστειλα κακήν κακώς εκεί που ξεκινήσαμε να πάμε.
Κι άρχισε για μένα ο Γολγοθάς να μεταφέρω τα 215 κιλά της μπακαντέλας με το τρύπιο λάστιχο στο κοντινότερο βουλκανιζατέρ που απέχει 5 χιλιόμετρα απ'το σημείο που αποχαιρέτησα την βόλτα... συν οτι έπρεπε να περπατήσω άλλα 5 με μπουφάν και κράνος μέχρι το σπίτι με τον ήλιο να μου βγάζει γλώσσα, αφού δεν υπήρχε κανείς να με μαζέψει...
Αφού όμως δεν χάλασε το κέφι της παρέας, όλα καλά !
Άσε που τώρα νοιώθω τα 5 παραπανήσια κιλά μου απ'τον χειμώνα να ταξιδέψανε μαζί με τον καφέ του Ρεθύμνου και τώρα τουλάχιστον μπορώ να βγω περίφανος στις πλαζ το καλοκαίρι !![]()
![]()
ΘΑ ΠΑΡΩ ΒΕ-ΣΤΡΟΜ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥΣ !!
:rotflmao:![]()
:rotflmao: