Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 111

Θέμα: Motogp France

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν είχε κανένα πρόβλημα το μηχανάκι παρά μόνο στον τελευταίο αγώνα που αν παρατηρήσατε ο Rossi ζόρισε ιδιαίτερα αντίθετα με τις συνήθειες του, ίσως και για να σπάσει την γκαντεμιά.
    Κατά τα άλλα ο Rossi θα πάρει το πρωτάθλημα οδηγών, οι υπόλοιποι είναι κουλοί, σε βαθμό που όποιος έρχεται απο τα 125 θεωρείται φαβορί.
    Το κατασκευαστών μπορεί να το πάρει η Honda μια και κατεβάζει ένα κοπάδι μηχανάκια, γνωστό κόλπο απο τα παλιά.
    Το έχω πεί και παλιότερα

Είναι κρίμα μια οδηγάρα σαν τον Rossi να μην έχει ένα άξιο αντίπαλο.Μου θυμίζει έντονα spenser.

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    To οτι ερχονται οι μικροι απ τα 250 και ειναι ανταγωνιστικοι οφειλεται κυριως στην προοδο των ηλεκρονικων. Δυστυχως αυτο απ τη μια εξισωνει τις οδηγικες ικανοτητες των οδηγων (οι μικροι δεν εχουν την εμπειρια και τη μυικη δυναμη να κρατηθουν για πολλη ωρα πανω στα τερατα) και απ την αλλη κανει τον ανταγωνισμο πιο εντονο και ετσι βλεπουμε θεαμα, τουλαχιστον μεχρι να αρχισουν να φθειρονται τα λαστιχα... Αν δεν υπηρχε καμια ηλεκτρονικη βοηθεια για τους αναβατες ο Doctor θα ηταν μιση πιστα μπροστα απ το δευτερο...
    Επισης δεν πιστευω οτι ο Rossi πιεσε τοσο πολυ τη yamaha του ωστε να σπασει ο κινητηρας, σκεφτειται οτι γυρισε ακομα και στο 1:35 ενω οταν αργοτερα ειχε απο πισω του τον Pedrosa γυρνουσαν μαζι στο 1:36 και δεν αλλαξε ρυθμο μεχρι το τελος, απλα φθαρθηκαν τα soft λαστιχα του Pedrosa και ξεφυγε χαλαρα... ο κινητηρας θα εσπαγε ετσι κι αλλιως, οπως εμεινε απο βλαβη και ο Sete περσι στον τελευταιο γυρο ενος αγωνα (δε θυμαμαι που).
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Παλαιό μέλος
    Kανεις μεγαλο λαθος.Και ο δοκτωρας που αναφερεις απο την μικρη κατηγορια ηλθε και ακριβώς ηταν αυτα τα ηλεκτρονικά που τον βοηθησαν αρκετα ωστε να μπορει να σταθει πάνω στο ατι που λέγεται HONDA NSR 500.Ισως το νεαρο της ηλικιας σου να μην σε βοηθα να θυμηθεις εναν ξερακιανο πεισματαρη Αυστραλο ονοματι Michael Doohan που πήγε κατευθείαν στην μεγαλη κατηγορία και πάλεψε για πολλα χρόνια με τα διχρονα τερατα πριν καταφέρει να τα τιθασσεψει.Αυτος λοιπόν ήταν φαινόμενο,δέν έλεγε σε κανεναν όχι στα ηλεκτρονικά βοηθήματα.Τα δοκίμαζε όλα.Παρασκευή και Σαββατο ότι και να του έδιναν τα δοκίμαζε όλα και στη συνέχεια μετεφερε στην ομαδα τις προσωπικές του εντυπώσεις μια και αυτοί είχαν δει μακραν νωρίτερα τα πάντα απο την τηλεμετρία.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ όμως στον αγώνα όλα αυτά τα ηλεκτρονικά βοηθήματα αντισπίν κλπ ήταν στην καλύτερη περιπτωση αποσυνδεμένα απο το μηχανακι του Μικ και στην χειρότερη όταν αυτος δυσπιστούσε,συσκευασμένα στο κουτί τους για τις επόμενες δοκιμές.
    Κατα αυτόν <<όλα αυτά μπορεί να χαλασουν>> και <<δεν θέλω ηλεκτρονικό έλεγχο γκαζιού,το χέρι μου ξέρει καλύτερα>>!!!
    Σαφώς και δεν υπάρχει σύγκριση με σήμερα.Σήμερα έχουν εξελιχθεί τα πάντα.Τότε το 1994 γυρνούσε στο Μουτζέλλο 1.53 και τωρα γυρνάνε στο 1.50.
    Τι να πεί κανείς όμως σε έναν αναβάτη που έβαλε αναρτήσεις του 1992 στο μηχανάκι του 1994 <<γιατι αυτοί στην Ιαπωνία δέν ξέρουν απο αναρτήσεις>>!! και πήρε το πρωτάθλημα??
    Η οταν το 1997 παραγγειλε στην Honda μια μοτο που να βγάζει πολύ απότομα την δύναμη της γιατι <<αυτο το πράμα που είχα πέρσι ανέβαζε στροφές αργά και βαρετά σαν φορτηγό>>!!!!!!!!!

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Ασχετο.

Εγω τον αγωνα δεν τον ειδα. Μπορειτε να μου θυμισετε εκεινον τον σερβερ να παω να τον κατεβασω?

Ευχαριστω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από panayiotis
    Kανεις μεγαλο λαθος.Και ο δοκτωρας που αναφερεις απο την μικρη κατηγορια ηλθε και ακριβώς ηταν αυτα τα ηλεκτρονικά που τον βοηθησαν αρκετα ωστε να μπορει να σταθει πάνω στο ατι που λέγεται HONDA NSR 500.Ισως το νεαρο της ηλικιας σου να μην σε βοηθα να θυμηθεις εναν ξερακιανο πεισματαρη Αυστραλο ονοματι Michael Doohan που πήγε κατευθείαν στην μεγαλη κατηγορία και πάλεψε για πολλα χρόνια με τα διχρονα τερατα πριν καταφέρει να τα τιθασσεψει.Αυτος λοιπόν ήταν φαινόμενο,δέν έλεγε σε κανεναν όχι στα ηλεκτρονικά βοηθήματα.Τα δοκίμαζε όλα.Παρασκευή και Σαββατο ότι και να του έδιναν τα δοκίμαζε όλα και στη συνέχεια μετεφερε στην ομαδα τις προσωπικές του εντυπώσεις μια και αυτοί είχαν δει μακραν νωρίτερα τα πάντα απο την τηλεμετρία.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ όμως στον αγώνα όλα αυτά τα ηλεκτρονικά βοηθήματα αντισπίν κλπ ήταν στην καλύτερη περιπτωση αποσυνδεμένα απο το μηχανακι του Μικ και στην χειρότερη όταν αυτος δυσπιστούσε,συσκευασμένα στο κουτί τους για τις επόμενες δοκιμές.
    Κατα αυτόν <<όλα αυτά μπορεί να χαλασουν>> και <<δεν θέλω ηλεκτρονικό έλεγχο γκαζιού,το χέρι μου ξέρει καλύτερα>>!!!
    Σαφώς και δεν υπάρχει σύγκριση με σήμερα.Σήμερα έχουν εξελιχθεί τα πάντα.Τότε το 1994 γυρνούσε στο Μουτζέλλο 1.53 και τωρα γυρνάνε στο 1.50.
    Τι να πεί κανείς όμως σε έναν αναβάτη που έβαλε αναρτήσεις του 1992 στο μηχανάκι του 1994 <<γιατι αυτοί στην Ιαπωνία δέν ξέρουν απο αναρτήσεις>>!! και πήρε το πρωτάθλημα??
    Η οταν το 1997 παραγγειλε στην Honda μια μοτο που να βγάζει πολύ απότομα την δύναμη της γιατι <<αυτο το πράμα που είχα πέρσι ανέβαζε στροφές αργά και βαρετά σαν φορτηγό>>!!!!!!!!!
    Ισως και να κανω λαθος (22 χρονων ειμαι), τι να πω? Δεν γνωριζω ποτε εμφανιστηκαν για πρωτη φορα τα ηλεκτρονικα στα GP, αν ξερει κανεις να με ενημερωσει για να βγαζω πιο σωστα συμπερασματα. Αλλα και παλι οταν πηγε στα 500 ο rossi αποκλειεται να διναν τα εργοστασια η εστω οι αναβατες τοση σημασια τα ηλεκτρονικα, σιγουρα ηταν πολυ επιλακτικοι. Το μονο σιγουρο για φετος ειναι οτι μετα τη γκαντεμια του ο rossi εχει λυσσαξει για νικες και τον τιτλο και απ οτι διαβασα ΔΕΝ φευγει, τουλαχιστον οχι φετος. δειτε και μονοι σας: http://www.contra.gr/Motorsport/Worl...GP/119916.html
    Μακαρι να μεινει γιατι τα 800 θα εχουν αλλο ενδιαφερον.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR

Να σε πώ κάτι ακούγεται ότι και στο επόμενο αγώνα η Yamaha θα έχει χορηγό την ΕΛΠΑ πάλι
    παιζει και εξπρες σερβις........με ντειβιντ χασελχοφ διαφημιση.

ο γιατρος μαλλον την κανει για F1.......ειναι περισσοτερα χρηματα

@ Panayotis

Πριν παραθέσεις με στόμφο τα παραπάνω θα έπρεπε να σκεφτεις λιγάκι παραπάνω γιατί μου φαίνεται ότι κι εσύ παρωπιδούλες φοράς...Εσύ λοιπόν που ξέρεις τα πολλά για τον Doohan και τον θαυμάζεις, θα έπρεπε να θυμάσαι έστω μια από τις παμπολλες φορές που ο ίδιος ο Mick έχει δηλώσει ότι ο Valentino Rossi είναι ίσως το λαμπρότερο κεφάλαιο στην ιστορία των αγώνων μοτοσυκλέτας..Δηλώσεις του τεράστιου Mick με περιεχόμενο "...έχει ξεπεράσει τους πάντες και απλά έχει σχεδόν φτάσει στην κορυφή...(2002)", φαίνεται ότι σου διαφεύγουν ή μάλλον τις "ξεχνάς"....Προσπαθείς μήπως να ισισταθμίσεις τις ικανότητες του Rossi με των υπόλοιπων αναβατών και να μας πείσεις ότι έχεις και δίκιο???...Μάλλον ξέρεις πάρα πολύ λίγα και καλό θα ήταν εκεί στα GP που πας και βγάζεις τις συμπαθητικές αυτές φωτογραφίες (καλά δεν είναι δικές σου όλες, το ξέρουμε)..να φροντίζεις να απομυζείς πληροφορίες και να μαθαίνεις πράγματα για να τα μεταφέρεις ως έχουν και όχι όπως σου αρέσει εσένα να τα βλέπεις..

Φιλικά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike_thedoctor
    Πριν παραθέσεις με στόμφο τα παραπάνω θα έπρεπε να σκεφτεις λιγάκι παραπάνω γιατί μου φαίνεται ότι κι εσύ παρωπιδούλες φοράς...Εσύ λοιπόν που ξέρεις τα πολλά για τον Doohan και τον θαυμάζεις, θα έπρεπε να θυμάσαι έστω μια από τις παμπολλες φορές που ο ίδιος ο Mick έχει δηλώσει ότι ο Valentino Rossi είναι ίσως το λαμπρότερο κεφάλαιο στην ιστορία των αγώνων μοτοσυκλέτας..Δηλώσεις του τεράστιου Mick με περιεχόμενο "...έχει ξεπεράσει τους πάντες και απλά έχει σχεδόν φτάσει στην κορυφή...(2002)", φαίνεται ότι σου διαφεύγουν ή μάλλον τις "ξεχνάς"....Προσπαθείς μήπως να ισισταθμίσεις τις ικανότητες του Rossi με των υπόλοιπων αναβατών και να μας πείσεις ότι έχεις και δίκιο???...Μάλλον ξέρεις πάρα πολύ λίγα και καλό θα ήταν εκεί στα GP που πας και βγάζεις τις συμπαθητικές αυτές φωτογραφίες (καλά δεν είναι δικές σου όλες, το ξέρουμε)..να φροντίζεις να απομυζείς πληροφορίες και να μαθαίνεις πράγματα για να τα μεταφέρεις ως έχουν και όχι όπως σου αρέσει εσένα να τα βλέπεις..

Φιλικά!
    ΕΓΩ??? Δεν ειπα τιποτα για τον Doohan!!! Δεν τον εχω δει ποτε να αγωνιζεται!!!
    Μηπως πηγαινε στον panayiotis αυτο???
    Το οτι ξερω πολυ λιγα ειναι αληθεια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
    ΕΓΩ??? Δεν ειπα τιποτα για τον Doohan!!! Δεν τον εχω δει ποτε να αγωνιζεται!!!
    Μηπως πηγαινε στον panayiotis αυτο???
    Το οτι ξερω πολυ λιγα ειναι αληθεια...

Διορθώθηκε...sorry!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mike_thedoctor

Φιλικά!

Τι πέσιμο είναι αυτό πάλι;;;
    Σε ότι αφορά τις φωτό, εγώ και πολλοί συμφορουμίτες, περιμένουμε πως και πως να τις δούμε από τα ποστ του Παναγιώτη!!
    Αν είναι δικές του ή όχι δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αν έχεις και εσύ να βάλεις κάποιες, με το καλό να τις δούμε..

Παναγιώτη συνέχισε φίλε μου.

Σε ότι αφορά τον Mick, που διαφωνείς ακριβώς; Το ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις το 2002, και ακόμη περισσότερες όταν ο Dock, πήγε στην Yamaha, δείχνει τα @ρχίδι@, του Mick, αν αναλογιστούμε την σχέση που είχε και έχει με την Honda. Ηταν τουλάχιστον προς τιμή του που είπε, ενώ ταυτόχρονα τα έχωνε στον Biaggi όταν ο τελευταίος ήταν ο εκλεκτός της Honda.

Για να θυμηθούμε την πορεία του Μick, ξεκίνησε τους αγώνες μοτοσυκλέττας σε αρκετά μεγάλη ηλικία, σε αντίθεση με τους υπολοίπους συναθλητές του και δούλεψε σαν σκυλί για να βελτιωθεί. Όσοι παρακολουθούσαν αγώνες το 1989 και 1990, θα θυμούνται τα ειρωνικά σχόλια του σχολιαστή του Eurosport, για την συχνότητα των πτώσεων του.
    Μετά το ατύχημα του Rainey, ο Shwantz, πήρε το πρωτάθλημα και εγκατέλειψε τους αγώνες.
    Ο Mick μετά το ατύχημα στο Assen, που αχρήστευσε το πόδι του (ο Dr.Costa απέτρεψε τον ακρωτηριασμό που ήθελαν να κάνουν οι Ολλανδοί γιατροί) επέστρεψε στους αγώνες και κέρδισε κάποιες ντουζίνες μαζί με τα σερί πρωταθλήματα, έχοντας το πίσω φρένο κάτω από την μανέττα του συμπλέκτη.
    Ακόμα και τώρα ο Dock δεν έχει ξεπεράσει κάποια από τα ρεκόρ του Doohan.

Τι άλλο πρέπει δηλ. να αποδείξει αυτός ο οδηγός;

Όποιος πιστεύει ότι τα δίχρονα 500άρια με τους 200+ ’ιππους και τα 130kg, είτε με Big Bang, είτε χωρίς, ήταν πιο εύκολο να οδηγηθούν από τα Motogp, δεν ξέρει τι του γίνεται.

Όπως έχω ξαναγράψει, θεωρώ τον Dock, τον μεγαλύτερο αναβάτη που έχει περάσει ποτέ από τους αγώνες.
    Αυτό όμως δεν με αποτρέπει από το να αναγνωρίσω το μεγαλείο και κάποιων άλλων ( Doohan,Rainey, Spencer, Shwantz, Lawson)....

Φιλικά, από κάποιον (χωρίς παρωπίδες) που παρακολουθεί αγώνες από 1987.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tam.jpg 
Προβολές:	71 
Μέγεθος:	96,6 KB 
ID:	49744

Παλαιό μέλος
    QUIZ TO MR MIKE THE DOCTOR:ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ Η ΟΧΙ??ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΡΟΣΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ 28/4/2006

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	73 
Μέγεθος:	98,6 KB 
ID:	49752

Παλαιό μέλος

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	70 
Μέγεθος:	96,8 KB 
ID:	49755

Παλαιό μέλος

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	64 
Μέγεθος:	96,6 KB 
ID:	49757

Παλαιό μέλος

Όνομα:	4.jpg 
Προβολές:	64 
Μέγεθος:	97,2 KB 
ID:	49760

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP GRAND PRIX DE FRANCE
    από pan_ski στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 14:36
  2. Full Video Race MotoGP France Real Player Format
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 15:16
  3. Δοκιμαστικά MotoGp στο Sepang της Μαλαισίας...
    από DIT στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2004, 12:28
  4. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  5. [b]motogp[/b]
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2003, 19:46

Κανόνες δημοσιεύσεων