Να βγαλουν καλογερο στ' @@ οι βρωμοφουστηδες !
![]()
Να βγαλουν καλογερο στ' @@ οι βρωμοφουστηδες !
![]()
Ευχαριστω ρε παιδια μου ανεβασατε λιγο το ηθικο!!!
Παντος πιστευω οτι σχετικα φθηνα την γλιτωσα!!
Τα καγκελακια κανανε πολυ καλη δουλεια!!
Και γω το ειπα!! του φουστη να μην του ξανασηκωθεί!!!
Την περίπτωση να πήγε να στην "φάει" και να είδε κάτι ή να άκουσε να φοβήθηκε και τότε να την πέταξε κάτω το σκέφτηκες καθόλου??
Γιατί σύμφωνα με την περιγραφή σου "ήταν ίσιος ο δρόμος , έιχα βάλει ταχύτητα , την είχα παρκάρει σωστά" .......όλα αυά κάπου εκεί οδηγούν!
Μήπως σε έχουν βάλει στο μάτι?Για πρόσεχε τις προσεχές ημέρες!!
Καλησπέρα απο Κρήτη!![]()
Ναι αλλα ουτε κλειδαρια ουτε τιποτα δεν ηταν πειραγμενο!!
Οποτε τι να πω δεν ξερω!!!
ρε φιλε η δικια σου ηταν!δεν το πιστευω!!!!!!!
και ενιωθα καποιες τυψεις που σηκξωθηκα και εφυγα!!!!!!!
ηταν στενο το πεζοδρομιο και αθελα μου παρεσυρα το σταντ με τον εργαλειοφορο!!!!!!!!!
αντε βρε περαστικουλια σου!!!!! σε σενα ποιο πολυ γιατι η μηχανη σου δεν επαθε και τιποτα!!!!!
θα σε επερνα χθες για πλακουλα αλλα ο νπαπ μου ειπε οτι ησουν χαλια ψυχολογικα!!!!!!!!
και να σκεφτεσαι κατι καθε εμποδιο για καλο!φανταζεσαι να ησουν πανω!φτου φτου φτου!!!!!!!
αντε να παμε για καμια μπυρα να τα πουμε
![]()
να ειστε παντα καλα!!!
τον ειδα κ γω κωστή, αυτος ο αλητηριος ο sakisp ηταν plus οτι του άδιασαν κ όλα τα εργαλεία πάνω στην καλή σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisp
ρε φιλε η δικια σου ηταν!δεν το πιστευω!!!!!!!
και ενιωθα καποιες τυψεις που σηκξωθηκα και εφυγα!!!!!!!
ηταν στενο το πεζοδρομιο και αθελα μου παρεσυρα το σταντ με τον εργαλειοφορο!!!!!!!!!
αντε να παμε για καμια μπυρα να τα πουμε
![]()
ελα καλα να είμαστε κ αυτά φτιάχνουν.![]()
ειναι που στη ματιάσαμε με τα καινύρια flashaκια.![]()
![]()
Κωστα περαστικα ρε φιλε....
εμενα εχει πεσει 2 φορεσ σταματημενη και ξερω πως ειναι...
αλλα επεσε απο δικη μου μ@λακια...το να στην ριχνουν ειναι ψιλοπακετακι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε φιλε μην το ξαναπεις οτι την ματιασατε καμια σχεση!Αρχικά δημιουργήθηκε από npap
τον ειδα κ γω κωστή, αυτος ο αλητηριος ο sakisp ηταν plus οτι του άδιασαν κ όλα τα εργαλεία πάνω στην καλή σου.
ελα καλα να είμαστε κ αυτά φτιάχνουν.![]()
ειναι που στη ματιάσαμε με τα καινύρια flashaκια.![]()
![]()
Η μαλλον ναι ναι εσυ φταις!!
Για να επανορθωσεις θα μου κανεις δηλωση οτι μου την εριξες κατω και ειμαστε οκ δεν θα σου κρατησω καμια κακια!!!!
:wacko: :wacko: :wacko:
Ε φανταστικε ΝΙκο?
κωστη περαστικα !!!!!
δε γινεται μια φορα να πιασουμε ενα φουστη την ωρα που κανει το οτιδηποτε στις καλες μας?
τον κλεινεις στο γκαραζ και στελνεις μην. στο μοτο!!
τον εχω απο κατω!!!!!!!!!!![]()
:a5:
![]()
![]()
Πρίν τέσσερα χρόνια είχαμε πιάσει με το ξαδερφάκι μου δυό τέτοιους μ@λ@κες οι οποίοι (λίγο άσχετο με τη συζήτηση) σέρνανε ένα παλιό DR. Ξαφνικά εμφανίζετε από ένα στενάκι πρίν ο ιδιοκτήτης που φώναζε ΚΛΕΦΤΕΣ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis900
κωστη περαστικα !!!!!
δε γινεται μια φορα να πιασουμε ενα φουστη την ωρα που κανει το οτιδηποτε στις καλες μας?
τον κλεινεις στο γκαραζ και στελνεις μην. στο μοτο!!
τον εχω απο κατω!!!!!!!!!!![]()
:a5:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον έναν που μπορέσαμε και πιάσαμε μιλάμε έφαγε το ξύλο της ΑΡΚΟΥΔΑΣ μέχρι να έρθουν τα Στρουμφάκια!
Παιδιά μιλάμε ακόμα το σκέφτομαι και![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε,κουράγιο... Σίγουρα είναι πακέτο χοντρό να βλέπεις τη καλή σου ξάπλα,αλλά υπάρχουν και χειρότερα.Πάντως αν μου συνέβαινε εμένα το ίδιο και τύχαινε να πιάσω αυτόν που το έκανε... και αν διαπίστωνα οτι το είχε κανει και επίτηδες...![]()
![]()
ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ... ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ!
Z...ee you later!
Πάντως υπάρχουν και χειρότερα..... όπως να παρκάρει εξάχρονο το ποδηλατάκι του με το τιμόνι να σου γδέρνει το ντεπόζιτο της εδώ και μόλις 6 ημερών μηχανής σου.............
ΗΡΩΔΗ, ΗΡΩΔΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;
τι να μαλωσεις παιδακι ειναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Πάντως υπάρχουν και χειρότερα..... όπως να παρκάρει εξάχρονο το ποδηλατάκι του με το τιμόνι να σου γδέρνει το ντεπόζιτο της εδώ και μόλις 6 ημερών μηχανής σου.............
ΗΡΩΔΗ, ΗΡΩΔΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;
αλλα το καθικι τον ασυνειδητο που πεταει το κοπο μιας ζωης-για μενα,δε ξερω για σας-κατω θελει πολλες φαπες....![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Έλα ρε φίλε,τι ήταν και αυτό.Τώρα το είδα το thread και καράφλιασα!Πάλι καλά!Επειδή υπάρχουν μ@#$%κες παντού συνηθιζω να την στερεώνω με το κεντρικό και ανοίγω και το πλαϊνο!Αλλά άμα θέλουν να στην κάνουν ότι και να βάλεις.....!Αλλά ρε φίλε λίγο κουφό να την πετάξουν επίτηδες,μπας και έκανε κανένας όπισθεν και.....Τι να πω![]()
![]()
![]()
Don't follow me I'm lost too
οχι ρε Γιωργο δεν χωραγε αυτοκινητο εκει!!Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Έλα ρε φίλε,τι ήταν και αυτό.Τώρα το είδα το thread και καράφλιασα!Πάλι καλά!Επειδή υπάρχουν μ@#$%κες παντού συνηθιζω να την στερεώνω με το κεντρικό και ανοίγω και το πλαϊνο!Αλλά άμα θέλουν να στην κάνουν ότι και να βάλεις.....!Αλλά ρε φίλε λίγο κουφό να την πετάξουν επίτηδες,μπας και έκανε κανένας όπισθεν και.....Τι να πω![]()
![]()
![]()
Ασε μ###κα τα ειδα ολα εκεινη την στιγμη!!
Μακρια απο ολους τετοια σκηνικα!!!