Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: Αλήτες του Σαρακάκη και συνεργαζόμενοι ....

Νέο μέλος Το avatar του/της socos
    Είχα παραγγείλει τη transalp τον 15 Αύγουστο του 2003.

Τελικά την καβάλησα στα τέλη Δεκέμβρη του 2003 λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Ο χαζός είχα δώσει προκαταβολή 1000 ευρά από την πρώτη στιγμή και έτσι με είχαν δέσει.

Αυτό όμως που μου έκανε φοβερή κακή εντύπωση είναι όταν χρειάστηκε να παραγγείλουν το συρματόσχοινο του συμπλέκτη γιατί μου είχε κοπεί.

Ρε παιδιά έφτυσα αίμα για να το πάρω. Η μηχανή να είναι 2 μηνών και να μη μου δίνουν το ανταλλακτικό, το οποίο το είχαν ήδη προμηθευτή.

Τελικά μόνο όταν άρχισα να διαμαρτύρομαι ότι, αφού τα τσέπωσαν μου δώσανε και μια κλωτσιά και με πέταξαν, τους έπιασε το φιλότιμο και μου δώσαν το συρματόσχοινο.

Φυσικά θα το περνούσα μόνος μου. Ούτε λόγος για να μου το περάσουν αυτοί.

Δε μου λέτε ρε παιδιά είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι τη μηχανή οΣαρακάκης τη γδύνει πριν στην δώσει?
    Δηλαδή βγάζει το κεντρικό stand, τα προστατευτικά των χεριών στο τιμόνι κ.τ.λ. ούτως ώστε να τα αγοράσεις εσύ μετα?

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ
    Είναι δύσκολο να βρεις
    άνθρωπο να μιλήσεις.

"Δε μου λέτε ρε παιδιά είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι τη μηχανή οΣαρακάκης τη γδύνει πριν στην δώσει?
    Δηλαδή βγάζει το κεντρικό stand, τα προστατευτικά των χεριών στο τιμόνι κ.τ.λ. ούτως ώστε να τα αγοράσεις εσύ μετα?"

Οχι δεν ειναι αληθεια,πηγαινε στο αγγλικο σιτε της honda και θα δεις στα αξεσουαρ οτι το διπλο ειναι προσθετο,τωρα τις χουφτες τις εχει ως στανταρ στο τελευταιο μοντελο.
    Τωρα για Σαρακακη δεν λεω τιποτα ολα ειναι γνωστα απλα προσεξτε ποιος παραγγελνει τα ανταλλακτικα για εσας.Και αν λεει οτι τα παραγγειλε εαν οντως τα εχει παραγγειλει....!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Πάρτε Yamaha...
    σωστος!!παρτε γιαμαχα να βρειτε την υγεια σαςς!!!
    μακραν η καλυτερη αντριπροσωπεια στην ελλαδα σε μοτοσυκλετες....
    χοντα λεω και κλαιω.......

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Εξαρτάται και από τη ζήτηση που έχει το μηχάνημα.
    Εγώ παράγγειλα το 950 Δευτέρα.
    Τετάρτη ήταν στο μαγαζί.
    Παρασκευή το πήρα με πινακίδες.

Όσο για ανταλλαντικά....ελπίζω να μη χρειαστεί να μάθω χρόνους αναμονής (μεγάλους ή μικρούς)

Telos i pistosi stous polites oneiron.
    It aint easy livin like a gypsy

Πάρτε Yamaha...

φιλος περιμενη το φεηζερ 600 απο τον δεκεμβρη. ακομα ερχετε. ειχε σκοπο να ερθη και ιταλια, το αποτελεσμα ειναι οτι ειχε πουληση την παλια μοτο και δεν εχει μοτο να κηκλοφορηση. και δεν ψαχνει κανενα χρομα μηστηριο. σε μπλε το θελη ο ανθρωπος. τωρα του ειπαν οτι θα ερθη σταμεσα αυτης της εβδομαδας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Κι εγω θα ξαναπαρω Αφρικα!

Καλα ρε οοοοοοοταν βγει το XRV 1000!
    Καλά εσύ είσαι άρρωστος...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    ρε εδώ ρώτησα για το Ζ750 και η πρώτη τους ερώτηση ήταν: σε μαύρο;; ξέχνα το!!!

Ουδέ σχόλιον...
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Που ρωτησες για το Ζ μαυρο και σου ειπαν ξεχνα το???

Γιατι και εγω εκει προσανατολιζομαι
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Νέο μέλος
    Paidia dhl ego eimoyna tyxeros...to parhgeila tetarth moy eipane paraskeyh 8a to exoyme na to dhs kai deytera 8a paralabhs...kai malista..mayro!!!! poy hksera apo sarakakh oti exoyn problhma sto mayro....milao gia to CB 1300.
    kai nai deytera parelaba...fysika oxi apo sarakakh..apo ton mpaksebanh sthn kallirohs...

.
    Απο χθεσινη ερευνα αγορας

Ηonda CBR 1000R > 2 μηνες παραδοση
    Κawasaki ZX 10R > ετοιμοπαραδοτο
    Υamaha R1 > 3 μηνες!!

Σε αλλες χωρες της Ευρωπης τα μηχανακια ειναι ετοιμοπαραδοτα - αρα ειται οι αντιπροσωπειες δεν ξερουν τι κανουν ειται μας εχουν τελευταιους στην Ευρωπη....

Εννοειται οτι ειναι αυτο που λες.Αλλα οχι οι ελληνικες αλλα η ευρωπαικη κεντρικη η το εργοστασιο!

πριν την αγορα τον πινεις
    και μετα το φυσας και δεν κρυωνει

περιμενεις πολυ καιρο για την παραδοση και οταν το παρεις εχει βγει το νεο μοντελο πιο φθηνο και πιο καλο

σου δινουν εγγυηση για παραδειγμα 24 μηνες η οποια καλυπτει την σελα και το τιμονι ολα τα αλλα εχουν 24 ωρες εγγυηση και αν κατσεις και στην σελα δεν εχεις καμια εγγυηση

γιαυτο και εγω προτιμησα HONDA εγγυηση

περιμενα ενα μηνα να μου φερουν τον ματρακα και μετα απο σχεδον 2 μηνες μου εφεραν και την προικα

και τι προικα
    4 φλας
    1 λασπωτηρα
    μαρσπιε συνοδηγου (απαραδεκτα)

κυκλοφορουσα και χωρις πινακιδα γιατι χωρις λασπωτηρα που να την βαλω την πινακιδα?

καλα το manual της μηχανης ουτε στην φαντασια μου δεν το ειδα

και πριν λιγο καιρο εμαθα οτι μαλλον επρεπε να μου δωσουν και πιστονι δωρο (οδηγαμε και αγριογκαζο οχι παιζουμε)

και ποιος ξερει τι αλλο θα επρεπε να παρω

το email του σαρακακη σου κανει link με τα αχαμνα τους

και να γκρινιαξω ποτε θα το παρω? οποτε τους το χαριζω

και φυσικα 2 χρονια εγγυηση που τα καλυπτει ολα
    επειδη ομως ειναι HM ισχυει για οτι βαζει η HM το μοτερ που ειναι HONDA ειχε 3 μηνες αλλα αυτα δεν στα λενε στην αρχη

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ την ειδα και την yamaha ειχα εγγυηση και ετρεχα μονος μου να το φτιαξω ασχετα αν το ειχα παει στην yamaha διπλα στην χαβουζα αφου εκει αξιζει να ειναι

εξαλλου τι να την κανεις την εγγυηση αν τρεχεις συνεχεια στα συνεργεια?

παλι καλα που το cre δειχνει να αντεχει πολλα και εχει αντεξει ακομα περισσοτερα

Οι περισσοτεροι παντως πινουν νερο στο ακουσμα Yamaha after sales (και καλα κανουν) - τα υπολοιπα ειναι για γελια

Η Yamaha εχει κανει καλη δουλεια και αξιζει να το αναγνωριζουμε και ας καβαλαμε κατι αλλο (μηχανη εννοω)

YAMAHA........ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΤAΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡIΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΘΕΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.

HONDA........ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η σχέση του σεξ και της μύτης
    από Timberg στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2005, 05:00
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2005, 23:07
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2005, 10:26
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 13:27