Ετοιμαζομουν κατα τις τεσσερις να παω στο Δρακοπουλειο πιο νωρις για να δωσω και αιμα (ειμαι εθελοντης) και να παρακολουθησω μετα το τελευταιο μαθημα στις πρωτες βοηθειες..
Χτυπησε το κινητο μου.Ηταν η Μαρια η γυναικα του κολλητου μου και εκλαιγε..
-Ελα ρε μαρακι τι παθατε????
-Ακη ο Θανασης(ο κολλητος μου-φιλοι απο 10 χρονων παιδια) τρακαρε με την μηχανη πριν απο λιγο και ειναι στο νοσοκομειο.Τωρα εφτασα και εγω και οι γιατροι λενε ειναι σοβαρα....
-![]()
ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ??
-Στην Βουλα.
-Θα ειμαι εκει σε 5 λεπτα.Κανε κουραγιο και προσπαθησε να εισαι ηρεμη..ΕΡΧΟΜΑΙ!!
Οταν εφτασα μετα απο 10 λεπτα το μηχανακι εφτυνε γραναζια και πεταγε φωτιες..
Αφου προσπαθησα να ηρεμησω την γυναικα του εψαξα για γιατρους εμαθα πως παει και εδωσα αιμα.
Ο κολλητος ειναι σε ασχημη κατασταση με πολλαπλες κακωσεις(δεν φοραγε κρανος γαμωτη του..) σπασμενα πλευρα σπασμενο ωμο και δεξι χερι.Το πακετο ηταν οτι βρισκοταν σε ημικωματωδη κατασταση απο την ωρα που διεκομισθη και δεν μπορουσαν να τον ξυπνησουν..Μολις τωρα το βραδυ ξυπνησε και ευτυχως εχει διαυγεια αλλα δεν θυμαται και πολλα απο το ατυχημα.
Τα γεγονοτα απο το ατυχημα δεν τα γνωριζω.Μολις μπηκα σπιτι κατακοπος.Αυριο θα κοιταξω να μαθω πως ακριβως εγινε και ολες τις συνθηκες...
ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ!!!!!