Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Οι θεωρίες συνομωσίας που λέγαμε...
![]()
Δηλαδή?
Οι θεωρίες συνομωσίας που λέγαμε...
![]()
Δηλαδή?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
....Ειναι επικυνδυνο να ακουλουθεις τετοια περιστατικα γιατι αυτοματα παρανομεις και εσυ , και δεν ειναι η κληση αλλα ο κινδυνος πως εαν τρακαρει περνωντας με κοκκινο μπορει να πεσεις πανω του,ή ακομα χειροτερα να γλυτωσει ο γιαλαντζη νταης και να βρεθεις εσυ κατω....
Κράταγα πάντα τις κατάλληλες αποστάσεις για ΟΛΟΥΣ τους λόγους ασφαλείας, δεν πέρασα κανένα κόκκινο παρά μόνο 1 ή 2 μονόδρομους...
![]()
Δηλαδή συμφωνώ και εγώ να "πειραχτεί" αυτό το thread ώστε να μην είσαι αναγνωρίσιμος Δημήτρη...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Δηλαδή?
Ήδη έγραψε ο φίλος PortisHead ότι διάβασε σε άλλο forum το περιστατικό.
Εγώ στη θέση σου δε θα το δημοσίευα καν.
Εύχομαι να είμαι απλά υπερβολικός![]()
Δηλαδή συμφωνώ και εγώ να "πειραχτεί" αυτό το thread ώστε να μην είσαι αναγνωρίσιμος Δημήτρη...
Ήδη έγραψε ο φίλος PortisHead ότι διάβασε σε άλλο forum το περιστατικό.
Εγώ στη θέση σου δε θα το δημοσίευα καν.
Εύχομαι να είμαι απλά υπερβολικός![]()
Χμμμμμ......
Το σκεφτόμουν κι εχτές Λεωνίδα! Το συζήτησα κιόλας με κάποιον σε πμ...Δέν ξέρω ακόμα τί "πρέπει" να κάνω...
Το ότι μπήκε και σε άλλα ΔΥΟ φόρουμ δε με πειράζει τόσο, όσο οτι στο ένα από αυτά έγινε κακό (όχι κακόβουλο) copy paste! Σε αυτό το δεύτερο λοιπόν ζήτησα να σβηστεί! Επίσης οτι δέν ερωτήθηκα που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε μιάς ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ με ξέρουν τα άτομα αυτά!
Θα δώ πάντως, σε ευχαριστώ κι εσένα!
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ
να βγάλουμε ΑΦΙΣΕΣ
με την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του ΧΙΩΤΗ
και ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ
σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ με το τηλέφωνό του
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ
να βγάλουμε ΑΦΙΣΕΣ
με την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του ΧΙΩΤΗ
και ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ
σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ με το τηλέφωνό του
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Tί μαλάκα είναι!!! :a24: :a24:
Κι εγώ σ'αγαπάω ρε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε Δημήτρη ΜΠΡΑΒΟ σου![]()
![]()
![]()
Αν όλοι μας είχαμε τη δική σου υπευθυνότητα σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα στους δρόμους.
Η αδιαφορία των περισσοτέρων μας και ο Ωχαδερφισμός δυστυχώς δεν μας κάνει καλύτερους.
Πόσοι από εμάς αφού είδαμε έστω ένα μικρό χτύπημα σε σταματημένο κουτι ή μηχανή και τον υπεύθυνο να ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ γράψαμε σε ένα χαρτάκι έστω, τον αριθμό του Μ@λ@κα και το αφήσαμε στο θύμα;;;;:a12: :a12: :a12:
Και ας μην ξεχνάμε ότι σε αυτό το μπουρδ...λο που ζούμε, είμαστε όλοι μαζι, και όλοι μαζί πρέπει ΕΣΤΩ να προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε
Δημήτρη για άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ σου και προσωπικά Σ΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!![]()
![]()
![]()
Sorry που ξαναεπεμβαίνω...αλλα τι λέμε τώρα ?
Ακομα και στην απίθανη περίπτωση να διαβάζουν μοτοσυκλετιστικά forums μπεκρίδες ασυνήδειτοι οδηγοί transporter...εμεις έτσι θα τον αφήσουμε τον DimChios ???
Ας κοπιάσουν λοιπον.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Sorry που ξαναεπεμβαίνω...αλλα τι λέμε τώρα ?
Ακομα και στην απίθανη περίπτωση να διαβάζουν μοτοσυκλετιστικά forums μπεκρίδες ασυνήδειτοι οδηγοί transporter...εμεις έτσι θα τον αφήσουμε τον DimChios ???
Ας κοπιάσουν λοιπον.......
![]()
Είμαι σίγουρος πως πολλοί από εδώ είναι όπως κι εσύ στο πλευρό μου και θα βοηθήσουν...
Άν με πετύχουν μόνο μου να δώ πως θα γλιτώσω!![]()
![]()
Γι αυτό μή τους προκαλείς να κοπιάσουν...μπορεί να με πετύχουν καμμιά μέρα που δεν θα έχω όρεξη να δείρω και να με τρέχετε μετά!![]()
![]()
![]()
![]()
Αψογος φίλε !!!!!
Ενα μεγάλο μπράβο
Μην αλλάξεις τίποτα στο thread.
Τέτοια ρεμάλια, το μόνο που μπορούν να κάνουν με έναν υπολογιστή, είναι να ακουμπήσουν τις μπύρες πάνω του.
![]()
![]()
Βασικα δεν νομιζω οτι θα τους κανουν και τιποτα.
Οποτε μαλλον κακως αγχωνεσε. Λεω εγω τωρα.
Τεσπα.
με πετροπολεμο;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μερες του '80 ...![]()
Θα δεχτουν "επισκεπτες", θελοντας και μη ...![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
δηλητρη αμα χρειαστει κατι εγω ειμαι εδω...
θα σπαμαρω ολο το φορουμ να τους μπερδεψουμε, μη μασας ρε!
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Δεν μου αρέσουν γενικότερα τα χαφιεδορουφιανόκαφριλίκια αλλά όταν κάποιος είναι Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ο Σ, το πράγμα αλλάζει.![]()
![]()
Άκου θράσος . . .![]()
Πάλι καλά ρε φίλε που σκάσανε και τα περιπολικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να είχε συμβεί.
Πάντα όρθιοι