Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: zx636 '05 ή '06

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Ας υποθεσουμε οτι εχεις αυτο το μηχανακι.

Αν το εχεις καθημερινα, για 10 χιλιομετρα, 5 πανε 5 ελα το ζοριζω πολυ? Κανει για μια τετοια χρηση?

Καλοριζικο φιλε μου και καλοταξιδος.
    μαλ@κα ακομα δεν πηρες ss :rotflmao:
    δεν παθαινει τιποτα.Παρτω ρε γιατι θα φτασουμε να πεθανουμε στα 100 και εσυ θα λες μηπως δεν θα εχω καλα αντανακλαστικα που ειμαι 100 χρονων :rotflmao:

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    μαλ@κα ακομα δεν πηρες ss :rotflmao:
    δεν παθαινει τιποτα.Παρτω ρε γιατι θα φτασουμε να πεθανουμε στα 100 και εσυ θα λες μηπως δεν θα εχω καλα αντανακλαστικα που ειμαι 100 χρονων :rotflmao:

Καλημερα....

Πο,ρε ρε μοτσαρτ με ψυχολογησες πρωινιατικα. Δεν κανω πλακα, ετσι σκεφτομαι, αφου μου το εχουν πει και φιλοι αυτο.

'

'Ερωτηση ετους 2056, Ετων 81'' (Μακαρι)...........

Και που λες φιλε μου μοτσαρτ, τωρα που ειμαι χουφταλο το μηχανακι θα εχει προβλημα που θα καθομαι απλα πανω? Μην ταλαιπωρω τις αναρτησεις μωρε, καταλαβαινεις. Γιατι ετσι γεροντας οπως ειμαι που να παω, να φαω τα μουτρα μου?? Για πες γιατι ειμαι σχεδον ετοιμος να το παρω τελικα..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Καλημερα....

Πο,ρε ρε μοτσαρτ με ψυχολογησες πρωινιατικα. Δεν κανω πλακα, ετσι σκεφτομαι, αφου μου το εχουν πει και φιλοι αυτο.

'

'Ερωτηση ετους 2056, Ετων 81'' (Μακαρι)...........

Και που λες φιλε μου μοτσαρτ, τωρα που ειμαι χουφταλο το μηχανακι θα εχει προβλημα που θα καθομαι απλα πανω? Μην ταλαιπωρω τις αναρτησεις μωρε, καταλαβαινεις. Γιατι ετσι γεροντας οπως ειμαι που να παω, να φαω τα μουτρα μου?? Για πες γιατι ειμαι σχεδον ετοιμος να το παρω τελικα..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε φιλε μην το σκεφτεσαι αλλο.Αν δεν το γουσταρεις το πουλας.
    Για μενα δυο να πας να κοιταξεις απο ss δαγκωτο 636 γιατι ειναι τσαμπα και απο street fighter z1000.εντωμεταξυ στο kawasaki-bikers ειναι ενας που ειχε το μηχανακι σου και πηρε το 636 και οταν εστειλε καλως ορισμα χεστηκα απο την χαρα μου αλλα τελικα δεν εσυ.Στειλε κανενα pm στο παληκαρι να σου πει εντυπωσεις.To ss σε περιμενει τελειωνε η ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλιβερη

Νέο μέλος
    Λεβέντες τελικά το πήρα το zx. αντε να τελείνει και το στρώσιμο να δούμε τι λέει.....
    Μόνη ανυσηχία ότι μετά από τη δεύτερη μέρα όταν ανοίγει ο διακόπτης ακούγεται θόρυβος από την αντλία βενζίνης, και αμέσως σταματάει.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
    Λεβέντες τελικά το πήρα το zx. αντε να τελείνει και το στρώσιμο να δούμε τι λέει.....
    Μόνη ανυσηχία ότι μετά από τη δεύτερη μέρα όταν ανοίγει ο διακόπτης ακούγεται θόρυβος από την αντλία βενζίνης, και αμέσως σταματάει.
    λες οταν γυριζεις το διακοπτη στο ΟΝ και ξεκιναει η τρομπα? ειναι φυσιολογικοτατο

μεγεια το τουμπανο.. βαλε καμια φωτο να ζηλεψουμε

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Mε γεια το εργαλειο καλοταξιδον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αλλος ενας στο club των περηφανων ninja!!!!

Νέο μέλος
    ΤΗΧ παιδιά. Μέχρι τώρα μου χει δώσει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Να δούμε μετά το στρώσιμο αν θα τις τιρησει......
    Πάντως η αίσθηση του καινούργιου είναι απίστευτη.

Photos με τη πρώτη ευκαιρία.....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ