δεν ειμαι "μπαμπας" σας αλλα μην κανετε μλκιες χωρις φωτα...
σε περιπτωση ατυχηματος ισως εχεις προβλημα. Η μηχανη ΠΡΕΠΕΙ να εχει παντα αναμενα τα φωτα της...
![]()
δεν ειμαι "μπαμπας" σας αλλα μην κανετε μλκιες χωρις φωτα...
σε περιπτωση ατυχηματος ισως εχεις προβλημα. Η μηχανη ΠΡΕΠΕΙ να εχει παντα αναμενα τα φωτα της...
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
![]()
έχετε δίκιο παίδες αλλά τι μπορεί να γίνει τούτη εδώ την ώρα;θέλω να πάω βόλτα και ειδικά αυτή τη βόλτα.τελικά το 2ο μηχανάκι(για βόλτες) δε βλέπω να το γλιτώνουμε.
![]()
Sorry Χρήστο ...
Βάλε μου ένα ? γιατί μΕ φαίνεται ότι θα το γυρίσω στην ιστιοπλοϊα το Σάββατο. Θα ξαναποστάρω έγκαιρα ...
![]()
Ο.Κ.Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
Sorry Χρήστο ...
Βάλε μου ένα ? γιατί μΕ φαίνεται ότι θα το γυρίσω στην ιστιοπλοϊα το Σάββατο. Θα ξαναποστάρω έγκαιρα ...
![]()
στα Mc.D. θα βρεθούμε ρεεε
οχι στους γκισεδες
![]()
![]()
![]()
![]()
Χεσε τις νομικες συμβουλες και τα πρεπει.Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
![]()
έχετε δίκιο παίδες αλλά τι μπορεί να γίνει τούτη εδώ την ώρα;θέλω να πάω βόλτα και ειδικά αυτή τη βόλτα.τελικά το 2ο μηχανάκι(για βόλτες) δε βλέπω να το γλιτώνουμε.
![]()
Απογευματινη/Βραδυνη επιστροφη Λαμια-Αθηνα χωρις φωτα= βεβαιος θανατος, και δεν υπερβαλλω καθολου Νικο.![]()
Ουτε κιχ δεν θα προλαβεις να πεις.
Α σας ειπα τελικα οτι δεν θα ερθω γιατι ειμαι ταπι:rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Βάλτε μου ερωτηματικό για αύριο, βγήκαν κάποιες 'οικογενειακές' υποχρεώσεις....![]()
You BETA believe...
Εγω δυστυχως μετα απο αυτο θα περασω το ΣΚ στο μερος που ανεκαθεν μου εδινε ανατριχιλες και δυσαρεστα συναισθηματα..
![]()
Ευχομαι καλη και ασφαλη βολτα και καλη επιστροφη!!
ακομα στον γιατρο το μωρακι μου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και το μονο που λυπαμαι ειναι που δεν θα πατησω τον παπουκα τον tai.....![]()
:a39: :a39: :a39:
οσο για τον κρουκη....βαζω τα γελια γιατι μονο γι'αυτα ειναι η κατασταση...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα να περασετε αλητες!!!
![]()
:-( i`m out.......sorry TAI :-(
@ Pokerland
Να γίνει καλά το παλικάρι και βόλτες κάνουμε όποτε θέλουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Εγω δυστυχως μετα απο αυτο θα περασω το ΣΚ στο μερος που ανεκαθεν μου εδινε ανατριχιλες και δυσαρεστα συναισθηματα..
![]()
Ευχομαι καλη και ασφαλη βολτα και καλη επιστροφη!!
Γιαααα να γράψουν όσοι θέλουν να έρθουν. Να ξέρω άν θα γίνει τελικά ομαδική Η ατομική η εκδρομή.![]()
Καλό δρόμο στους εκδρομείς ... και για μένα καλές θάλασσες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή ανάρρωση στον φίλο ...
Ται μου δε το αναβαλεις για πιο μετα να παμε μαζυ ;;
Που να ερχονται τα μωρακια τωρα !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι είναι, μα δε θα γύριζα χωρίς φώτα Γιώργο, απλά θα έπρεπε να γυρίσω μόνος μου νωρίτερα και δεν πολυγούσταρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Χεσε τις νομικες συμβουλες και τα πρεπει.
Απογευματινη/Βραδυνη επιστροφη Λαμια-Αθηνα χωρις φωτα= βεβαιος θανατος, και δεν υπερβαλλω καθολου Νικο.![]()
Ουτε κιχ δεν θα προλαβεις να πεις.Θέλω ένα 2ο μηχανάκι,θα βοηθήσει κανείς ή πάλι μόνος μου θα τον σηκώσω και αυτό το σταυρό;έτσι,να δω τι φίλοι είστε.
Μια χαρά θα του βγει η βόλτα με τον Deamon. Να περάσετε καλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ται μου δε το αναβαλεις για πιο μετα να παμε μαζυ ;;
Που να ερχονται τα μωρακια τωρα !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν έρθεις Τίφο .... κανονίζουμε ξανά.
![]()
εε.. αν δε ειμαι εκει την ωρα που ειπαμε..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"