Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 72 από 72

Θέμα: Gsx-r 600 2006

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Πάντως για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους...

Αν άλλαζα το μηχανάκι μου τώρα, θα έπαιρνα το καινούργιο το 750 ξανά!

Απλά με το που θα το έπαιρνα, θα άλλαζα την εξάτμιση σε πρώτο χρόνο με μία yoshimura για να δείξει το μηχανάκι και θα κοίταζα να κατεβάσω λίγο τα clipons.

Μετά θα ήταν τέλειο!
    Θάνος..

Ti na pei kaneis gi'ayta ta mora..apisteyta re magkes...alla otan kabalisa ta perissotera SS pragmatika xenerosa logo ipsoys(dikoy moy bebaia..).De to xei i moira moy gia SS re p***i ....me to pou eskypsa ekei teleiosan ola..trelo kaboyriasma k i mesi de tin palepse..den eimai kanas dimetros,gia na min akousto k tragikos..sto 1.90 paizo..tin paleyei kaneis se SS se ayto to ipsos?...

FFWD Το avatar του/της DimST
    Στο 1.92 καλά πάμε... τα rearsets με χαλάνε αλλά θα βάλω μαμά μασπιέδες και θα συνέλθουμε.

...τα gsxr έχουν την φήμη των πιο φιλικών προς τους ψηλούς μηχανάκια και το επιβεβαιώνω. Καλή θέληση και γνώση του τί αγοράζεις πρέπει να υπάρχει... αλλιώς υπάρχει και το busa.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Κι αυτό σχετικό είναι. Τα τεστ drive τύπου "πάρε τη μηχανή και κάνε ένα πάνω κάτω τη Συγγρού" δεν λένε τίποτα για ένα SS. Αν δεν το οδηγήσεις σε στριφτερό δρόμο ή πίστα τι να καταλάβεις......

Γνώμη μου, ίσως κάνω και λάθος.............
    Καλά, εννοείται αυτό. Αλλά, όσο νά'ναι βγάζεις κάποια συμπεράσματα και σίγουρα καταλαβαίνεις πολλά πράγματα για την θέση οδήγησης που τόσος ντόρος έχει γίνει (το εξαντλήσαμε το θέμα, έτσι; ).

Εγώ την μηχανή, αν όλ απάνε καλά, θα τα πάρω απο την αντιπροσωπεία στο μπουρνάζι. Έχω στο μυαλό μου κάτι καλές διαδρομές αλλά δεν ξέρω πόσο χρόνο θα μου δώσουν.

Αλήθεια, αν μου πούν οτι έχω στην διάθεσή μου 15 λεπτά, και γυρίσω μετά απο 40 λεπτά, πως θα αντιδράσουν; :rotflmao: :rotflmao:

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Aν την αγορασεις οχι μονο δεν θα σου πουν τιποτα αλλα θα σου στρωσουν και κοκκινο χαλι με την υφεση που εχει η αγορα της μοτοσυκλετας και γενικοτερα.....

Αν δεν την αγορασεις χεστηκες, δεν θα σου πουν τιποτα ετσι και αλλιως.

Nα σας πω την αληθεια την πρωτη τρομαρα την πηρα με ενα gsxr750 (το πρωτο srad), που οδηγησα ενω ειχα το crm250, τρομαξα γιατι ειχα την αισθηση οτι πηγαινα με 80 και το μηχανακι εγραφε 180!!!!!!!!!! αληθινες ταχυτητες αυτες.

Το δευτερο ηταν στον αλεξιου πανω στον αγιο που μου εδωσε ενας φιλος ενα mvagusta750 να οδηγησω επι ktm640, θυμαμαι ειχε βρεξει και πηγαινα κοτα, 16.000 ειναι αυτα, και μου εκανε εντυπωση το μπροστινο που δεν βυθιζε με τιποτα. Παταγα φρενο και δεν ηξερα τι κανει η ροδαm, παλιος εντουρας βλεπετε.
    Ψιλο τα χρειαστηκα, τεσπα

ελπιζω να πανε ολα καλα και να το μαθω γρηγορα.

Παλαιό μέλος
    Το οτι θα το πάρω, θα το πάρω. Αλλά όχι απο αυτούς.

Θα το χτυπήσω απο έμπορο και όχι απο αντιπρόσωπο.

Αν τους πείσω πάντως οτι θα το πάρω απο αυτούς, δε νομίζω να έχω πρόβλημα.

Ρε παιδια για πειτε τωρα. Κατι εχω ακουσει για τα πλαισια απο τα gsxr. Οχι καλα παντως. Οτι εχει ξεκολησει το υποπλαισιο και τετοια παλαβα.

Ξερω οτι αυτα τα μηχανακια δεν ειναι για διπλα αλλα αν βαλω κανα φιλο πισω θα εχω προβλημα? ή μονο την γκομενα μπορω να βαζω.?

Μπορω να το φορτωσω για κανα καλοκαιρι να παω καπου?

Για πειτε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Καλό είναι να μην αρχίσουμε πάλι "το ένα πλαίσιο σπάει,το άλλο ξεκολλάει" κλπ .Είναι νέο μηχανάκι και ποιοτικά ελεγμένο.

Πασο φιλε μου, δεν θελω να θιξω καμια εταιρια αλλα επειδη θα το αγορασω στανταρ ειπα να ρωτησω.

Πασο.

Νέο μέλος
    Γειά.....ξέρει κανείς που μπορώ να κάνω ένα testride είτε για το 750 είτε για το 600 (για το GSXR φυσικά);

Ευχαριστώ.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ