Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: F650 Gs?

κάποια σημεία που νομίζω οτι πρέπει να προσεξεις
    αλυσογραναζα , ρουλεμαν λαιμού και δισκοπλακες.
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

wp,eyxaristw, den eixa kan skeftei gia rouleman laimou.to mono pou koitaja, htan mhn trexoun ladia h otidhpote ygra apo kapou

wp,eyxaristw, den eixa kan skeftei gia rouleman laimou.to mono pou koitaja, htan mhn trexoun ladia h otidhpote ygra apo kapou

Ακέραιο μέλος Το avatar του/της mike1821
    ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ,

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ DAKAR ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΥΚΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΑ 20 ΜΟΥ.

ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΤΟ DAKAR ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΟ GS NO PROBLEM AT ALL, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΖΥΓΙΣΜΕΝΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΜΑΙ 1.75 ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ.

GS RULES!!!

(ΔΕΣ ΤΟ POST MOY "ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ.
    Zed is dead babe... ZED IS DEAD!

Νέο μέλος
    Κώστα, Χρόνια Πολλά.

Τελικά την πήρες την GS?
    Αν σε πρόλαβα, πουλάω τη δική μου για να πάρω 1200.

ilias thanks man!an thes steile mou pm kapoio thlefwno na ta poume.thn mhxanh oxi den thn exw kleisei akoma

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
    ilias thanks man!an thes steile mou pm kapoio thlefwno na ta poume.thn mhxanh oxi den thn exw kleisei akoma

Την πουλάω και εγώ αν ενδιαφέρεσαι!!:smilea:

Παλαιό μέλος
    Κι εμένα μου άρεσε πολύ στην έκθεση στο Ελληνικό, πολύ ωραία και ελαφριά σαν αίσθηση. Για το ύψος δεν κατάλαβα mike1821, αν είσαι κάτω από 1.80 και με δυσκολία πατάς κάτω δεν είναι λίγο επικίνδυνο; Κυρίως εν στάσει, και ακόμα περισσότερο αν έχει κλίση ο δρόμος. Κι εγώ ψήνομαι βα αγοράσω κάποτε ένα on/off αλλά λόγω ύψους (1.77) με βλέπω να καταλλήγω σε κάτι πιο "χαμηλό". Καλοβλέπω π.χ. το νέο Yamaha MT-03.

Παλαιό μέλος
    Κι όμως στο site (http://www.motorrad.bmw.com.gr/) λέει ύψος σέλας 78 κμ... σίγουρα είναι σωστό; Στην έκθεση μου φάνηκε περισσότερο... εκτός αν ήταν η Dakar και δεν το πήρα χαμπάρι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της RTnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Κι όμως στο site (http://www.motorrad.bmw.com.gr/) λέει ύψος σέλας 78 κμ... σίγουρα είναι σωστό; Στην έκθεση μου φάνηκε περισσότερο... εκτός αν ήταν η Dakar και δεν το πήρα χαμπάρι.
    Έχουμε σχεδόν το ίδιο ύψος (1,78) και πίστεψε με δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το 650 !!!! Και εγώ θέλω να αισθάνομαι άνετα ότι πατάω και τα δύο πόδια κάτω ...... για ασφάλεια περισσότερο και το ύψος στο RT είναι 80cm και βάρος γεμάτο 300 kgs και με προβληματίζει κάποιες φορές μόνο σταματημένο

Να μου έλεγες ότι είσαι 1,60 .... να το καταλάβω όμως με 1,77 μπορείς να καβαλήσεις οποιοδήποτε μηχανάκι Αν το μηχανακι (οποιδήποτε μηχανάκι) το μάθεις δεν θα έχεις κανέννα προβλημα Δώσε απλά λίγο χρόνο στην αρχή και προσοχή και θα είσαι οκ
    Νίκος RT

Paidia ki egw 1.78 eimai alla to gs mou fanhke poly eykolo

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ 650 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΖΥΓΙΣΜΕΝΟ,ΟΠΟΤΕ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ,ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ TEST RIDE ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ!
    www.caferacers.gr

Παλαιό μέλος
    Εν κινήσει δε φοβάμαι, άλλωστε επεμβαίνουν οι νόμοι της φυσικής... Εν στάσει ή σε περίπτωση πτώσης φοβάμαι λίγο... Αν αν θα μπορώ να κουμαντάρω τις διαστάσεις. Πάντως για την κατηγορία της φαίνεται πολύ βολική και ευκίνητη... σε σχέση με το KLE 500 πχ, καμιά σχέση... βέβαια υπάρχει και μια σημαντική διαφορά στην τιμή... 8 χιλιάρικα... αλλά θα μου πεις παίρνεις BMW!

ΥΓ: Παρέλειψα να αναφέρω ότι είμαι νέος οδηγός, οδηγώ συσηματικά ένα χρόνο περίπου ένα παπάκι innova.

ΤΟ ΚLE,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ,ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΠΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗ BMW,ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ...ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΣΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΙΝΑΙ(ΑΥΤΟ ΜΟΥ'ΠΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΣΕΙ!).
    www.caferacers.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της RTnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    ΥΓ: Παρέλειψα να αναφέρω ότι είμαι νέος οδηγός, οδηγώ συσηματικά ένα χρόνο περίπου ένα παπάκι innova.
    Όλοι μας από κάπου ξεκινήσαμε

Μην ανυσηχείς .... το "μεγάλο" βήμα θα το κάνεις έτσι και αλλιώς KLE, F GS, ή κάτι άλλο δεν παίζει ρόλο, κάπου θα πάς όπως όλοι μας ....... εκτός αν θες να μείνεις στο innova ........ και πίστεψε με δεν ακούγεσαι έτσ
    Νίκος RT

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2023, 15:37
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 23:25
  3. Suzuki XF 650 Freewind h BMW F650 GS
    από MikeG στο forum BMW
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2005, 09:53
  4. bmw f650 gs manual στα ελληνικα η αγγλικα