6972233094Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis600
Παιδια καλημερα, μηπως εχει καποιος τηλ. επικοινωνιας με το Ζαφειροπουλο να το ποσταρει.
Ευχαριστω.
6972233094Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis600
Παιδια καλημερα, μηπως εχει καποιος τηλ. επικοινωνιας με το Ζαφειροπουλο να το ποσταρει.
Ευχαριστω.
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
Λοιπόν σύμφωνα με άλλο motoforum το td ισχυει κανονικά
και η πίστα θα είναι ανοιχτα απο τις 8 !!!! το πρωί και μπορεί να μας χωρίσουν σε αγωνιζόμενους το απόγευμα και ιδιώτες το πρωί.
Όχι, για το Σάββατο δεν παίζει τέτοια περίπτωση, μόνο για την Κυριακή. Για Σάββατο ισχύει η γνωστή μέθοδος........Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
μπορεί να μας χωρίσουν σε αγωνιζόμενους το απόγευμα και ιδιώτες το πρωί.
Η οποια ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Όχι, για το Σάββατο δεν παίζει τέτοια περίπτωση, μόνο για την Κυριακή. Για Σάββατο ισχύει η γνωστή μέθοδος........![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ρε θα πείτε να καταλάβουμε...???![]()
![]()
Αλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος...![]()
Η "πηγή" από άλλο φόρουμ που ανέφερε ο Σταύρος είμαι εγώ που πόσταρα τις πληροφορίες που μου έδωσε φίλος που πήρε τον Ζαφειρόπουλο τηλέφωνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ρε θα πείτε να καταλάβουμε...???![]()
![]()
Αλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος...![]()
Ανοιχτά 8ΠΜ-8ΜΜ
Σάββατο γκρουπάκια αγωνιζόμενοι και ιδιώτες ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Δλδ μπαίνουν ένα session αγωνιζόμενοι και μετά ιδιώτες εναλάξ ανα 20 λεπτά. Ιδιώτες αν είναι πολλοί τότε γίνονται 2 γκρουπ (ή και 3 και 4 κτλ...)
Κυριακή ΙΣΩΣ μισή μέρα μόνο αγωνιζόμενοι και μισή ιδιώτες (δεν έχουν αποφασίσει ακόμα). Αν δεν κάνουν αυτό τότε θα γίνει όπως Σάββατο.
Τιμή δεν ξέρουμε, ξέχασε ο φίλος να ρωτήσει.
Εγώ θα πάω κατά τις 10-11 και αν είναι καλά θα μπω. Αν έχει 30 μηχανές σε κάθε γκρουπάκι θα πάω να πάρω σουβλάκια και παγωτά από Μέγαρα και θα γυρίσω να σας θαυμάσω από τις εξέδρες......![]()
Μόλις μίλησα με τον Κ. Ζαφειρόπουλο και η πίστα θα
είναι ανοιχτή Σάββατο και Κυριακή από τις 08.00 εώς τις
19.30-20.00 περίπου με την μόνη διαφορά ότι την
Κυριακή η πίστα είναι ανοιχτή για τους ιδιώτες από τις
08.00 - 14.00 με κόστος 50€ ενώ από τις 14.00 μέχρι
τις 20.00 θα παραχωρηθεί η πίστα στους αγωνιζώμενους...
Το κόστος του Σαββάτου είναι 60€ και τα γκρούπ
είναι ανάμικτα δλδ. αγωνιζώμενοι και ιδιώτες...
![]()
Γιώργο, gcrook λέω να πάω σίγουρα για βόλτα να δω τουλάχιστον με το μαγίο μου απο μέσα και την φόρμα απο έξω, αν ξενερώσω με τον κόσμο πάω για μπάνιο κάνα πορτο γερμενο που δεν έχω πάει ποτες, αν όχι αντίστοιχα και για την άλλη μέρα... τι λες? είσαι μέσα? ισχυεί και για υπόλοιπους οι παραπάνω ιδέα που δεν έχουν όρεξη για πίστα... αν έχουν όρεξη να δουν , και αν έχει κόσμο να πάμε για κάνα μπανάκι....![]()
![]()
Βαλε μαγιο και μπες στη πιστα με δερματα.
Το ιδιο πραγμα θα ειναι, τι Πορτο Γερμενο και μπουρδες, Παχη copacabana rules,και εχει και beach bar με υποστεγο:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Λοιπόν τι ώρα λέτε να πάτε, εγώ έλεγα κατα τις 9.30 να είμαι πίστα μαζί με Dr.Evil και maintenance να αράξουμε λίγο στη δροσούλα, να πιούμε και κανα καιφέ μέχρι να κρυώσουν τα λαστιχάκια, γιατί το μεσημέρι άμα έχει 34 βαθμούς τη μα....με
εαν ανοιγει απο τις 8 εγώ θα έλεγα εκείνη την ώρα να είμαι εκεί (τώρα το αν θα οδηγαω ή αν θα την πέσω στον ίσκιο για ύπνο είναι άλλη υπόθεση)ώστε να αποφύγω την πολυκοσμία του μεσημεριού.....
τι λέτε;
crook??
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Άσε να καθαρίσουν άλλοι την πίστα και μετα μπαίνουμε και εμεις σιγά σιγά if u know what i meanΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εαν ανοιγει απο τις 8 εγώ θα έλεγα εκείνη την ώρα να είμαι εκεί (τώρα το αν θα οδηγαω ή αν θα την πέσω στον ίσκιο για ύπνο είναι άλλη υπόθεση)ώστε να αποφύγω την πολυκοσμία του μεσημεριού.....
τι λέτε;
crook??![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Άσε να καθαρίσουν άλλοι την πίστα και μετα μπαίνουμε και εμεις σιγά σιγά if u know what i mean![]()
αμα περιμενω εσας για να μπω... καηκαμε!![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Παλι την γλυτωσατε κουλατζες!
Δυστυχως θα ειμαι μονο σαν θεατης(και αυτο αν..)