Να προσέχεις γιατί εμείς δε γουστάρουμε τους μαυριδερούς.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μαυριζω πολυ και το καλοκαιρι και προδιδω της Ελληνικη καταγωγη μου, να κοιταξω να μην φαω καμια σαρδα και βαρεθουν να με μαζεψουν.....![]()
![]()
![]()
Να προσέχεις γιατί εμείς δε γουστάρουμε τους μαυριδερούς.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μαυριζω πολυ και το καλοκαιρι και προδιδω της Ελληνικη καταγωγη μου, να κοιταξω να μην φαω καμια σαρδα και βαρεθουν να με μαζεψουν.....![]()
![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Ναι αλλα αυτοι γουσταρουν λευκα αγορια σαν και σεναΑρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Να προσέχεις γιατί εμείς δε γουστάρουμε τους μαυριδερούς.![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν τους σφάζουμε όλους να τελειώνουμε;:a31:
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Oι τσίμπλες είναι σέξι..Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ρίχτε λίγο νερό στα μούτρα σας να φύγει η τσίμπλα ρεεεεεεεεεεε.
Αντε φιλόσοφοι του κώλου.:rotflmao: :rotflmao:
Φιλόσοφοι του κώλου.. Εσύ ανήκεις στους φιλοσόφους του φούτσου..;;
As sigratisoume ligo ta sxolia tis plakas mpas kai kataferoume kai kanoume mia fovari diamaxi e?
![]()
ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΚΑΜΙΤΙΤΕ ΜΠΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ
ΚΑΙ ΓΚΙΑ ΤΗΝ ΟΝΤΗΓΚΙΣΗ ΜΑΣ??
ΠΙΟ ΠΟΥΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΝΤΗΓΚΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΝΤΗΓΟΣ??
εμείς εντο στο ελλαντα μάθαμε να οντηγκαμε αυτοκίνητα και πολυ καλα μαλίστα .
υ.γ: μυνημα απο τον αλλοδαπό από την Αλβανία που δουλευει εδω παρακάτω απο μένα.
αλβανος με ΚΤΜ ?????????
μουαχχαχαχααχαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao:
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
ρε αμα ειναι απο την Αλβανια ειναι Αλβανος γιατι λες αλλοδαπος ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
υ.γ: μυνημα απο τον αλλοδαπό από την Αλβανία που δουλευει εδω παρακάτω απο μένα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε αμα ειναι απο την Αλβανια ειναι Αλβανος γιατι λες αλλοδαπος ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ .........ΑΝΤΑ ΜΙΛΗΣΕ
ειδες ποσο πιο σοφος εγινες τωρα που τα πατησες ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ουστ ρε κωλογερε! εγω ειμαι νεουδι ακομα.... στο μυαλο....![]()
αμα πας σε καμια αλλη χωρα..και σε αφησουν εκει οι αρχες να μπεις μεσα..Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε αμα ειναι απο την Αλβανια ειναι Αλβανος γιατι λες αλλοδαπος ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα εισαι αλλοδαπος απο την Ελλάδα.
ελληνας όμως μπορει να μην είσαι..
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι είναι τις συνθήκες υπό τις οποίες ζουν οι οικονομικοί μετανάστες γενικότερα, όχι μόνο στην Ελλάδα.
Όσο και να θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είμαστε ρατσιστές, κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και τα ίδια κάνουμε και εδώ όπως σε όλες οι υπόλοιπες "πολιτισμένες" χώρες που φιλοξενούν αλλοδαπούς. Τους βάζουμε λοιπόν στο περιθώριο, τους εκμεταλευόμαστε οικονομικά, τους κατηγορούμε για οποιοδήποτε έγκλημα, είμαστε προκατηλημένοι απέναντί τους, χρησιμοποιούμε ως βρισιά την καταγωγή τους κ.λ.π.
Οι περισσότεροι από αυτούς ζουν σε συνθήκες φτώχιας και περιθωριοποίησης.
Δεν τους δικαιολογώ σε καμία περίπτωση αλλά πως αλλιώς περιμένετε να αντιδράσει ένα ποσοστό αυτών? Θα νατιδράσουν βίαια.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο εξωτερικό όχι μόνο με τους Αλβανούς μετανάστες αλλά και με όλους τους υπολοίπους. Με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσαν και οι Έλληνες σε αντίστοιχη περίπτωση όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.
Το πρόβλημα είναι ότι το φαινόμενο της μετανάστευσης στη χώρα μας είναι σχετικά πρόσφατο και ακόμη οι πληθυσμοί αυτοί δεν έχουν αφομοιωθεί ακόμη και για αυτό υπάρχουν και τόσα προβλήματα.
Δεν μπορούμε όμως να τους κατηγορούμε όλους ανεξαρτήτως γύρω μας.
Είναι δε τελείως παράλογο το να τους κατηγορούμε ότι είναι άχρηστοι στην οδήγηση και να δηλώνουμε ότι δεν πρέπει να τους δίνουμε άδειες οδήγησης. Δεν σκεφτήκαμε ότι εδώ στη Ελλάδα έμαθαν να οδηγούν και υιοθετούν τη δική μας νοοτροπία στο τιμόνι.
Όσο για τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν τα χρήματα για τίποτα καλύτερο. Είδα και τους ελληνάρες άλλωστε που έχουν τα λεφτά αλλά δεν μπαίνουν στον κόπο να συντηρήσουν το όχημά τους ώστε αυτό να είναι ασφαλές και μη-ρυπογόνο.
καλα περα απο τη πλακα ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ελληνας όμως μπορει να μην είσαι..
και ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ!
και ειναι πολυ ΔΥΣΚΟΛΟ
αλλα ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!!
οκ ας μη το σοβαρεψω αλλο... καλα ειναι στη πλακα το θεμα...
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΝΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα περα απο τη πλακα ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ!
και ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ!
και ειναι πολυ ΔΥΣΚΟΛΟ
αλλα ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!!
οκ ας μη το σοβαρεψω αλλο... καλα ειναι στη πλακα το θεμα...:rotflmao:
ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ..
:rotflmao: