Α, τότε καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί είμαστε ακόμη από τα Πασχαλιάτικα τσίπουρα και λέμε ότι θέλουμε !!!
Μην πάρουμε κανένα στο σβέρκο μας μόνο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α, τότε καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί είμαστε ακόμη από τα Πασχαλιάτικα τσίπουρα και λέμε ότι θέλουμε !!!
Μην πάρουμε κανένα στο σβέρκο μας μόνο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν μιλάμε μόνο για ss τότε έχεις δίκιο , άλλα αν είσαι με μια on-off ή μια costum πιστεύω οτι έχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
den nomizw na exei simasia.
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
den nomizw na exei simasiaEeinai mia standard kinisi pou epiferei ena standard apotelesma
Άμα ελαφρώσει ο μπροστινός θα τον χάσεις και τότε δεν θα πάρεις στροφή στην φουρκέτα αλλά οικόπεδο στην άκρη του δρόμου.....
Το σώμα μας πρέπει να είναι έτσι ώστε το κέντρο βάρους του συστήματος μηχανή-αναβάτης να είναι στο εωτερικό της στροφής.
Πίσω, ψηλά, όρθια, ξαπλωτά, μπρούμητα, ανάσκελα, κρόουλ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο είναι λάθος.... μιλάμε για street οδηγηση...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
eee-nai sta ss ginetai eukolotera.
Alla kai me custom den paveis na kaneis tin idia kinisi estw kai an i moto den pernei toso megali klisi sti fourketa(megalytero tokso gia na perasei ti fourketa).
Milaw kyriws gia fourketes pou tis pairneis me mikri taxytita.I katey8eian apo stasi (se fanari px wackoDen trexeis toso wste na yparxei kindynos na xaseis ton mprostino.:
In Thrust We Trust
Turn To Burn
τότε να προτίνω κι εγώ έναν τρόπο ακόμα πιο εύκολο.... κατεβένεις κάτω και την στρίβεις με τα χέρια περπατώντας....Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
eee-nai sta ss ginetai eukolotera.
Alla kai me custom den paveis na kaneis tin idia kinisi estw kai an i moto den pernei toso megali klisi sti fourketa(megalytero tokso gia na perasei ti fourketa).
Milaw kyriws gia fourketes pou tis pairneis me mikri taxytita.I katey8eian apo stasi (se fanari px wackoDen trexeis toso wste na yparxei kindynos na xaseis ton mprostino.:
![]()
Ποιος ειναι ο ειδικός που προτίνει αυτόν τον τρόπο δεν μας είπες όμως....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Νομίζω ότι κάπου έχει μπερδευτεί η οδήγηση στην άσφαλτο με την οδήγηση στο χώμα.
Οταν είσαι σε χωμάτινη κατηφόρα ή και στροφή δίνεις βάρος στον πίσω τροχό για να έχει περισσότερη πρόσφυση. Επίσης όταν κατεβαίνεις σκαλοπάτια είσαι όσο το δυνατόν πίσω στη μηχανή. Αυτά όμως ισχύουν για enduro οδήγηση.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Ρε παιδιά κάθε μηχανή δεν είναι ίδια όπως και κάθε στροφή. Τι πλαγιάσματα λέτε και γόνατα. Αν πρόκειται για στενό δρόμο και απότομη κατηφορική φουρκέτα, ακτίνας 3-4 μέτρων που πρέπει να την πάρεις με 20 χλμ τότε αν κάποιος κάνει τα παραπάνω το πιθανότερο είναι να πέσει από το ίδιο του το βάρος, χωρίς να έχουν γλυστρίσει τα λάστιχα. Σε βαριές μηχανές με ψηλό κέντρο βάρους το παρατηρείς πιο έντονα αυτό. Ο τρόπος λοιπόν που στρίβω εγώ σε τέτοια περίπτωση είναι να πλαγιάσω τη μηχανή προς το εσωτερικό της στροφής αλλά έχοντας το βάρος του σώματος μου προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς το εξωτερικό δηλαδή.![]()
Μιλούσαμε για street οδήγηση επομένως έστω και λίγο εσωτερικά θα πάει το σώμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ottipe
Ρε παιδιά κάθε μηχανή δεν είναι ίδια όπως και κάθε στροφή. Τι πλαγιάσματα λέτε και γόνατα. Αν πρόκειται για στενό δρόμο και απότομη κατηφορική φουρκέτα, ακτίνας 3-4 μέτρων που πρέπει να την πάρεις με 20 χλμ τότε αν κάποιος κάνει τα παραπάνω το πιθανότερο είναι να πέσει από το ίδιο του το βάρος, χωρίς να έχουν γλυστρίσει τα λάστιχα. Σε βαριές μηχανές με ψηλό κέντρο βάρους το παρατηρείς πιο έντονα αυτό. Ο τρόπος λοιπόν που στρίβω εγώ σε τέτοια περίπτωση είναι να πλαγιάσω τη μηχανή προς το εσωτερικό της στροφής αλλά έχοντας το βάρος του σώματος μου προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς το εξωτερικό δηλαδή.![]()
Πήρα τη strada κι έρχομαι...