30/5, Τρίτη, 23:30...
Τελείωσα τη πρόβα απ’ το στούντιο στο Μικρολίμανο και πήρα τη μηχανή για το σπίτι...
Ξεκινάω και στα 30 μέτρα φτάνω στο φανάρι που είναι ήδη κόκκινο και σταματάω.
Αναμονή και πράσινο. Κουμπώνω πρώτη και ξεκινάω ο καλός σου στρίβοντας δεξιά με κατεύθηνση προς ΣΕΦ...
Έλα όμως που ένα Yaris με οδηγό 19χρονη κοπέλα είχε λίγο διαφορετική άποψη!
Ενώ έχω στρίψει και σχεδόν επαναφέρει τη μηχανή σε όρθια θέση, περνάει το κόκκινο και με χτυπάει με το εμπρός δεξί φτερό, πίσω αριστερά! Η μηχανή ξαπλώνει στα αριστερά, εγώ κάνω κάτι αεροπλανικά, ξεκαβαλάω και βρίσκομαι φαρδύς-πλατύς στο έδαφος!
Έχω πάρει ανάποδες!!! Σε κλάσματα καταλαβαίνω πως ευτυχώς δέν χτύπησα (έτσι νόμιζα τουλάχιστον) και είμαι έτοιμος να σηκωθώ και να πλακώσω τον οδηγό (μήν ξέρωντας ώς εκείνη τη στιγμή άν είναι άντρας ή γυναίκα) στις μπουνιές!
Μόλις σηκώνομαι στα πόδια μου, λέω δόξα τώ Θεό που είμαι καλά, και δίνω τόπο στην οργή!
Βγαίνει η κοπελίτσα από το αμάξι και έχει μείνει κάγκελο! (Μεταξύ μας χέστηκα, αλλά έτσι το λέω...)!
Σταματάει ένα αμάξι που ήταν ακριβώς πίσω της και έρχεται το ζευγάρι να με ρωτήσει τί κάνω και να μου πεί ότι θα έρθουν μάρτυρες άν χρειαστεί, πως πέρασε με ΚΑΤΑ-κόκκινο!
Ευτυχώς δέν το αρνήθηκε στιγμή, άν και προσπάθησε να δικαιολογηθεί πως ήταν πορτοκαλί, και προλάβαινε, ή «νόμιζε» πως προλάβαινε, και τα σχετικά! Πάντως τελικώς το κατέθεσε και στην αστυνομία οτι παραβίασε κόκκινο! Πάλι καλά, εύχομαι αυτό να είναι το έγραφο που θα τη βγάλω καθαρή με την ασφαλιστική!
Εγώ έν τω μεταξύ, έχω αρχίσει να πονάω ΚΑΙ στα δύο πόδια από τον αστράγαλο και κάτω. Καταλάβαινα οτι δέν είναι σπάσιμο αλλά πονούσα!
Ε, ξέρετε τώρα...- «χτύπησες?» «να σε πάμε στο νοσοκομείο?» κτλ κτλ...
Τους λέω οτι είμαι καλά και απλά φωνάξτε την αστυνομία για τα περαιτέρω...
Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή...αστυνομία, δεν ζήτησα να πάω στο νοσοκομείο αφού ένιωθα καλά για να μή μπλέξουμε με δικαστήρια, αυτεπάγγελτα και άλλα τέτοια που δέ γνωρίζω και δέ θέλω να μάθω, express service και συνεργείο η Africa, κι εγώ πολύ μετά μια βόλτα στο ΚΑΤ για ακτίνες όπου τελικά δέν είναι τίποτα άλλο παρά θλάση.
ΜΙΑ και ΜΟΝΟ ΜΙΑ μοτό σταμάτησε και μάλιστα αρκετή ώρα μετά να δεί τί συναίβει! Νά ναι καλά το παλικάρι με το 636 (???), τον full εξοπλισμό και το βλέμα συμπάθειας που μου έριξε πρίν με ρωτήσει άν είμαι καλά και άν θέλω κάτι!
Η Africa τώρα....θα δούμε... Σίγουρα κλειδαριά, ζελατίνα και αριστερό καθρέφτη! Αυτά τα έσπασα εγώ με το δεξί πόδι που είναι αυτό που πονάει και πιό πολύ! Το αριστερό, ήδη αυτή τη στιγμή που γράφω έχει περάσει! Κάγκελα, ποδιά (ίσως μόνο το αριστερό κομμάτι), φλάς, και βαλίτσα! Τεπόζιτο δέν ξέρω ακόμα...
Λεπτομέρειες από αύριο που θα τη δώ μέρα και θα είμαι σίγουρος...
Η Μ@Λ@ΚΙ@ ΤΩΡΑ: ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΠΟΤΕΣ ΧΤΕΣ!
Λέω, για πρόβα πάω, όρθιος θα είμαι 5-6 ώρες, ας βάλω κανένα αθλητικό παπουτσάκι να μή πονέσουν τα ποδαράκια μου!
ΠΑΡΤΑ Μ@Λ@Κ@!
Ω ρε πούστη μου...ΠΟΝΑΩ!!!
EDIT: Σοφιανέ (ceasark), σε ευχαριστώ για το τρέξιμο που έριξες αδερφέ, για τον ύπνο σου που έχασες και που όση ώρα περίμενες στο ΚΑΤ, ήθελες να με δώσεις ΡΕ "στεγνα" στο φόρουμ αλλά δε σε άφησε το σύστημα του κώλοκινητού σου! Σε πρόλαβα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: