Η ιστορία και ο διάλογος που ακολουθούν συνέβηκαν χθες το απογευμα και αφορούν το μπλόκο στο ύψος της Εκάλης.
Ανεβαίνοντας προς Αγ. Στέγανο με το GSXR βλέπω ένα μπλόκο της τροχαίας στο ρεύμα της καθόδου. Κανένα πρόβλημα για μένα που ανέβαινα βέβαια.
Φτάνοντας σπίτι αποφασίζω να πεταχτώ μέχρι το τμήμα της Κηφισιάς να βγάλω καινούριο διαβατήριο, οποτε βάζω κράνος, γάντια καβαλάω το φεϊζεράκι μου και ξεκινάω.
Γνωρίζοντας φυσικά για το μπλόκο που ακολουθούσε (δεν πήρα άλλο δρόμο...λάθος) έχω κόψει και πάω υπερβολικάααα αργα, αρκετά ωστε να αποφέυγω ελέφαντα που θα μου πεταχτεί στα 5 μέτρα.
Πλησιάζω, πλησιαζω, πλησιαζω, πλησιαζω (αιώνας μου φάνηκε μέχρι να φτάσω στο μπλόκο) και έκει πού είμαι στα 10 μέτρα μακριά έτοιμος να ανόιξω γκάζι και να συνεχισω...φφφφφφφρρρρρρτ, το οργανο (Ο).
Ο: Κάνε στην άκρη
Ε: Μάλιστα
Ο: Δίπλωμα, άδεια, άσφάλεια...έχεις ασφάλεια?
Ε: Απ΄όλα έχω.
Ο: Πόντους στο δίπλωμα έχεις?
Ε: Όχι και ούτε θέλω.
Ο: Γιατί έτρεχες?
Ε:Δεν έτρεχα.
Ο: Ξέρεις ποιο είναι το όριο εδώ?
Ε: 50-60χλμ
Ο: 50...γιατί έτρεχες?
Ε:![]()
![]()
![]()
Ο: Θα σου κόψω μια κλίση 33Ευρώ... πήγαινες με 72χλμ.
Ε: Κοιτάξτε να δείτε πήγαινα πάρα πολύ αργά, δεν βλέπω το λόγο να μου κόψετε κλήση
Ο: Μα ρε παιδί μου εδώ σταματάμε τα αυτοκίνητα, εσάς δεν σας πειράζουμε αλλά εσύ είδες ευθεία και γκάζωσες
Ε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει δώσει τα χαρτιά μου στο συνάδελφό (Ο2) του για να συμπληρώσει την κλήση και μου πιάνει την κλασική συζήτηση που μένεις που δουλεύεις (όλα τα κατάλοιπα της ανάκρισης αφού δεν τον δεχτήκανε στν ΕΥΠ)
Ε: Συγγνώμη αυτό βγάζει απόδειξη (δείχνοντας το «ταχυ-πιστόλι»)
Ο: Όχι
Ε: Και τι αποδεικνίει ότι πήγαινα με 72χλμ
Ο: Το έγραφε εδώ (δείχνοιντας μου την οθόνη)
Ε: Εδώ δεν γράφει τώρα τίποτα. Κοιτάξτε να δείτε αυτή τη στιγμή κατευθύνομαι στο Τμήμα της κηφισιάς για να βγάλω διαβατήριο. Δωστε μου σας παρακαλώ τα στοιχεία σας για να υποβάλω τα παράπονά μου.![]()
Ο:![]()
Πάει προς το Ο2 και του λέει
Ο: Πάει στο τμήμα για διαβατηριο.
Ο2:???
Παίρνει τα χαρτιά μου, μου τα δίνει
Ο: Γειά σας
Ο: Ευχαριστώ, γεια σας.
Και τώρα τί συμπέρασμα βγάζετε μετά από αυτό. Ποτέ δεν με σημάδεψε με το «πιστόλι» και ποτέ δεν είχε στοιχεία για κλίση αλλά έτσι νόμιζε οτι θα μου πάρει 30Ευρώ.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείώς.