εγω παλι δεν το βλεπω τοσο αστειο...
στα καλα καθουμενα να αποδεικνυεις οτι δεν εισια ελεφαντας...
ε οχι ρε πουστη μου.
επρεπε να τους καταγγειλεις ετσι για να τρεξουν κ αυτοι λιγο....
![]()
εγω παλι δεν το βλεπω τοσο αστειο...
στα καλα καθουμενα να αποδεικνυεις οτι δεν εισια ελεφαντας...
ε οχι ρε πουστη μου.
επρεπε να τους καταγγειλεις ετσι για να τρεξουν κ αυτοι λιγο....
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Δεν χρειαζεται, ως εκει που ψαρωσαν καλα ειναι.
ΜΙα χαρα το χειριστηκε. Με μετρο και μαεστρία.
Ευγε νεε μου.
Το ίδιο ακριβώς μου είχε συμβεί στο φανάρι που βγαινει στην Μεσσογείων στη πλατεία της ΑΓ. Παρασκευής αλλά τελικά κλήση δεν πήρα. Αλλά ο τύπος επέμενε οτι είχα περάσει με κόκκινο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Παρόμοιας λογικής περιστατικό είχα πριν 3-4 χρόνια.Είμαι τρίτο αυτοκίνητο, δεξιά λωρίδα στο φανάρι που από Κηφισσό έβγαινε Πειραιώς προς Πειραιά. Ανάβει πράσινο, ξεκινάμε και πετάγεται όργανο και μας σταματάει και τους τρεις. Στο μπροστινό αμάξι ήταν συνάδελφος. Να μην πολυλογώ μας έγραψε όλους για κόκκινο. Την επομένη που επισκεφθήκαμε τον διοικητή (και χάσαμε 2 ώρες μέχι να τον βρούμε διαθέσιμο) αφού μας άκουσε μα μας απάντησε ότι δεν μπορεί να τις σβήσει.
Εγώ επειδή θα έλλειπα στο εξωτερικό όταν θα ήταν η δικάσιμος την πλήρωσα, η συνάδελφος πήγε στο δικαστήριο και αθωώθηκε....![]()
Με φίλο έχουμε περάσει με αυτοκίνητο πορτοκαλί το φανάρι στο Μαρούσι (DELTA) και βγαίνουν από το Μαρούσι και μας γράφουν για κόκκινο ενώ ως συνοδηγός κοίταζα αν θα γίνει κόκκινο πριν περάσουμε και φυσικά δεν είχε γίνει.
Τρέχα γύρευε. Το θέμα αυτο πρέπει να πάρει διαστάσεις.
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
Η αλήθεια είναι οτι θα ήθελα πολύ να τους δώσω στεγνά αλλά αυτή η μαλ....ενη νοοτροπία "που να τρέχουμε τωρα" μας έχει φάει.Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Δεν χρειαζεται, ως εκει που ψαρωσαν καλα ειναι.
ΜΙα χαρα το χειριστηκε. Με μετρο και μαεστρία.
Ευγε νεε μου.![]()
Παιδια οντως πρεπει να βγαλει αποδειξη το πιστολι για να σε γραψουν?Αλλιως δεν μπορουν?
αυτην την αποδειξη μετα εσυ την κρατας?
Το θέμα είναι οτι ποτέ δεν μου έδειξε την ένδειξη από το "πιστόλι". Αν στην δείξει επιδεικτικά αμέσως αφού σε σταματήσει τότε υπάρχει θέμα συζήτησης. Παρ'ολα αυτά πρέπει να μπορεί να αποδείξει οτι είναι δικιά σου και όχι ενός προπορευόμενου οχήματος.
γι'αυτό στα μπλόκα το καλύτερο είναι να είστε πίσω από κάποιον άλλον!!! (μόνο μην το σκεφτεί και ο άλλος![]()
Από την άλλη είναι αποδεδειγμένο ότι για τις μοτοσυκλέτες το σφάλμα της ένδειξης μπορεί να είναι πολύ μεγάλο, λόγο της μικρής μετοπικής επιφάνειας.(άντε να το εξηγήσεις στο Υπουργείο βέβαια)
εγώ σου προτείνω να μην το πληρώσεις & να πας στο στη δίκη . Μετά απο 2-4 μήνες είναι μάλλον , θα το δείς πάνω στη κλήση .
Πήγαινε εκεί , θα φάς 3-4 ώρες ανάλογα με τη "κίνηση" , μην τσαμπουκαλευτείς στο δικαστή , μην πείς οτι το όργανο ήταν λακαμάς ή έκανε λάθος . Το ξέρουν και αυτοί πως είναι μαλάκες , αλλά να ξέρεις πως δεν μπορεί να πάει κόντρα στο σύστημα τους .
Απλά πές τους πως δεν έτρεχες.........ήσουν σωστός , φόραγες κράνος . Η ταχύτητα σου ήταν στα όρια . Σου τονίζω να μην επιμείνεις οτι ο κος Όργανος είναι λάθος .
Απλά ανέφερε πως ο άνθρωπος ίσως να έκανε λάθος ή το radar του να μην σημάδεψε εσένα , αλλά παραπλεύρως κινούμενο όχημα .
Μην μασάς , πήγαινε στο δικαστήριο . Είναι κρίμα να αποθέσεις 33? στο ταμειό του Δήμου Κηφισιάς . Γιατί δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά εκεί παν τα λεφτά στον εκάστοτε Δήμο που θα σε γράψουν & για αυτό το λόγο υπάρχει & το μέτρο .
Καλή τύχη.
ειμαι στο κομβο εθνικης με καβαλας.διπλα μου ενα τζιπακι της τροχαιας,ξεκιναμε μαζι...φτανουμε στο φαναρι στη καβαλας στη βιαμαξ,εκει ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ μας εχει κανει ηδη σημα να ξεκινησουμε ,φτανω θηβων και καβαλας και σβηνω το μηχανακι γιατι δεν εχει βεντιλατερ και περιμενω.εκει ξαφνικα μου ορμανε δυο παληκαρια απο πισω και ο ενας με κραταει και ο αλλος προσπαθει να σβησει το μηχανακι...η καταληξη..κοκκινο δε περασα ποτε,δε περναω ΠΟΤΕ,σουζα επισης δεν εκανα ποτε.κανοντας διαλογο συζητωντας πως αν εγω περασα με κοκκινο αυτοι πως με φτασανε ,η απαντηση τους ητανε οτι και αυτοι με κοκκινο περασανε συνεχιζωντας εγω ,και καλα οτι οκ,εσεις περασατε με κοκκινο ,ολα αυτα τα αυτοκινητα που ηταν ηδη στο φαναρι πως τα περασατε εφοσον ηταν κοκκινο και λογικα σταματημενα,απαντηση μπατσου(γιατι περικωλομπατσων προκειται και οχι περι αστυνομικων αρχων)''τους περασαμε απο πανω...παμε στη σουζα τωρα...'' μου λεει. η συνεχεια ακομα εξελισσεται γιατι πηγα στη τροχαια και απλα ο δοιηκητης ολο δε μπορει να με δεχτει.ο δικος μου δρομος οδηγει προς το δικαστηριο που ουτε εκει πιστευω οτι θα αλλαξει κατι αλλα και ο δρομος του μπατσου οδηγει προς την ΕΔΕ γιατι εχω ηδη καταθεση μυνηση για παραβαση καθηκοντος.φοραω παντα κρανος εχω ολα μου τα χαρτια και γενικοτερα η οδικη μου συμπεριφορα ειναι σχεδον αψεγαδιαστη.σταματαω παντα σε μπλοκο και δε δημιουργω ποτε προβλημα.αν ομως προκειται να εχω συνεχως προβλημα απο τους μπατσους δε ξανασταματαω πουθενα.προτιμω τον οποιοδηποτε χαρακτηρισμο απο τον χαρακτηρισμο του μαλακα που χανει χρονο και χρημα εξαιτιας την παραξηλωμενης ασιδοσιας καποιων
![]()
αμα καταληξει σε εδε πιστευω οτι θα ταρακουνηθει λιγακι...και ετσι πρπει να γινεται.πηγες αμεσως και εκανε ςμηνυση?ειχες και μαρτυρες?πηγες στην τροχαια που υπαγεται ο στυνομικος η σε οποιοδηποτε ατμημα?Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ειμαι στο κομβο εθνικης με καβαλας.διπλα μου ενα τζιπακι της τροχαιας,ξεκιναμε μαζι...φτανουμε στο φαναρι στη καβαλας στη βιαμαξ,εκει ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ μας εχει κανει ηδη σημα να ξεκινησουμε ,φτανω θηβων και καβαλας και σβηνω το μηχανακι γιατι δεν εχει βεντιλατερ και περιμενω.εκει ξαφνικα μου ορμανε δυο παληκαρια απο πισω και ο ενας με κραταει και ο αλλος προσπαθει να σβησει το μηχανακι...η καταληξη..κοκκινο δε περασα ποτε,δε περναω ΠΟΤΕ,σουζα επισης δεν εκανα ποτε.κανοντας διαλογο συζητωντας πως αν εγω περασα με κοκκινο αυτοι πως με φτασανε ,η απαντηση τους ητανε οτι και αυτοι με κοκκινο περασανε συνεχιζωντας εγω ,και καλα οτι οκ,εσεις περασατε με κοκκινο ,ολα αυτα τα αυτοκινητα που ηταν ηδη στο φαναρι πως τα περασατε εφοσον ηταν κοκκινο και λογικα σταματημενα,απαντηση μπατσου(γιατι περικωλομπατσων προκειται και οχι περι αστυνομικων αρχων)''τους περασαμε απο πανω...παμε στη σουζα τωρα...'' μου λεει. η συνεχεια ακομα εξελισσεται γιατι πηγα στη τροχαια και απλα ο δοιηκητης ολο δε μπορει να με δεχτει.ο δικος μου δρομος οδηγει προς το δικαστηριο που ουτε εκει πιστευω οτι θα αλλαξει κατι αλλα και ο δρομος του μπατσου οδηγει προς την ΕΔΕ γιατι εχω ηδη καταθεση μυνηση για παραβαση καθηκοντος.φοραω παντα κρανος εχω ολα μου τα χαρτια και γενικοτερα η οδικη μου συμπεριφορα ειναι σχεδον αψεγαδιαστη.σταματαω παντα σε μπλοκο και δε δημιουργω ποτε προβλημα.αν ομως προκειται να εχω συνεχως προβλημα απο τους μπατσους δε ξανασταματαω πουθενα.προτιμω τον οποιοδηποτε χαρακτηρισμο απο τον χαρακτηρισμο του μαλακα που χανει χρονο και χρημα εξαιτιας την παραξηλωμενης ασιδοσιας καποιων
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
εγω εχω με δυο αστυνομικους που με σταματησανε δικαστηρια και μυνησεις!
τα υπολοιπα απο κοντα μιας και ακομα εκρεμη το δικαστηριο και δεν θελω να αναφερθω σε αυτα μεσα απο το νετ!!
Ενα εχω να πω!!
Ειναι 10 μαλακες και τους παιρνει ολους η μπαλα!Δεν ειναι ετσι αλλα αυτοι οι 10 ειναι πολυ μαλακες!