Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 80

Θέμα: Γιατί δεν φοράμε κράνος;

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Draken έχεις το ξέρω πως έχεις δίκιο. Απλά δέν ειναι και τόσο βολική η όλη ιστορία αλλά να μου πείς και τα πόδια μας τα χρειαζόμαστε. Σκεφτομαι να πάρω σύντομα ένα...
    Μα εγω το ειπα καθαρα διδακτικα
    Μην νομιζεις οτι κ εγω ειμαι αγιος
    Το κρανος βεβαια δεν το αποχωριζομαι ποτε...αλλα απο εκει κ περα υπαρχουν στιγμες (σπανια) που κανω...υποχωρησεις...

Απλως ειμαι τυχερος γιατι δεν ειχα χειροτερα μπερδεματα με το ατυχημα μου...κ ταυτοχρονα καταλαβα απο πρωτο χερι τι σημαινει εγκαυμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Δεν καταλαβαίνω το νόημα της απορίας του topic starter...
    Αρκεί να δεις πχ το βίντεο με την ασφάλεια του Βουλγαράκη πάνω στα 4-5 tdm (?) (μερικά δικάβαλα)την ώρα που έφευγε από το σπίτι του... φυσικά όλοι ξεκράνωτοι.

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ashton
    Δεν καταλαβαίνω το νόημα της απορίας του topic starter...
    Αρκεί να δεις πχ το βίντεο με την ασφάλεια του Βουλγαράκη πάνω στα 4-5 tdm (?) (μερικά δικάβαλα)την ώρα που έφευγε από το σπίτι του... φυσικά όλοι ξεκράνωτοι.
    Ήταν φιλοσοφικό το ερώτημα...
    2004 R1 red-black

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Παιδιά λόγω του επαγγέλματος βλέπω καθημερινά ατυχήματα. Το κράνος ΣΩΖΕΙ ζωές. Δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες αλλά ο ζελές των μαλλιών καθώς και η "φιγούρα" του τύπου, "ναι δικό μου είναι το μηχανάκι, δείτε με" δεν αξίζει όσο η ζωούλα μας .

Αν μου επιτρεπεται και μενα η γνωμη μου, φιλοσοφια του Internet ειναι η ελευθερη διακινηση ιδεων και αποψεων και προς θεου οχι λογοκρισια. Ομως οι κανονες του forum ειναι κανονες, δεν συμφωνω αλλα τους σεβομαι, και εν πασει περιπτωσει αν δεν μου αρεσει δεν συμμετεχω.

Τωρα για το κρανος, η αληθεια ειναι οτι με 35 βαθμους και 70% υγρασια, δηλαδη τυπικος καλοκαιρινος καιρος, ειναι αφορητο αλλα δυστυχως απαραιτητο.
    Και βεβαια το τζινακι μονο δεν προφυλασει αλλα δεν νομιζω οτι κυκλοφορει κανεις μεσα στο κατακαλοκερο με μπουφαν ( εστω και ελαφρυ).

Παντως δεν μπορουμε να συγκρινουμε την Αγγλια με την Ελλαδα ( το καλοκαιρι) .
    Ομως αλλο το να μη φορας το κρανος σου 10 μερες το χρονο λογω ζεστης και αλλο να βγαινεις στην Εθνικη χωρις κρανος.
    Νομιζω ολοι συμφωνητε οτι το πρωτο ειμαι αμελια ενω το δευτερο σκετη βλακεια.

Αυτα

Χαρης

Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider

Παντως δεν μπορουμε να συγκρινουμε την Αγγλια με την Ελλαδα ( το καλοκαιρι) .
    Ομως αλλο το να μη φορας το κρανος σου 10 μερες το χρονο λογω ζεστης και αλλο να βγαινεις στην Εθνικη χωρις κρανος.
    Νομιζω ολοι συμφωνητε οτι το πρωτο ειμαι αμελια ενω το δευτερο σκετη βλακεια.

Αυτα

Χαρης [/B]
    Εγώ νομίζω ότι και τα δύο παραπάνω είναι βλακεία. Όχι δικιά σου αλλά αυτού που νομίζει ότι σε αυτές τις 10 μέρες δεν θα πάθεις τίποτα. Ακόμα χειρότερα άμα είσαι στην πόλη που γίνονται τα περισσότερα ατυχήματα. Κακά τα ψέματα, αλλά δεν νομίζω να σου κάνει και πολλά πράγματα ένα κράνος στην εθνική οδό άμα πέσεις με 200χμ/ω. Τέσπα. Το θέμα είναι το εξής. Καλώς ή κακώς διαλέξαμε να γίνουμε μηχανόβιοι με όλα τα καλά ή τα κακά που αυτό συμπεριλαμβάνει. Όπως είναι το να φοράμε κράνος με αφόρητη ζέστη. Αγγλία, Ελλάδα ή Πακιστάν δεν μου λέει τίποτα γιατί όπου και να βρίσκεσαι η άσφαλτος έχει την ίδια σκληρότητα πάντα κερδίζει. Και να μου το θυμηθείς (όχι εσύ, γενικά μιλάω) η ημέρα που θα μείνεις φυτό απο κρ/εγκεφαλικές κακώσεις θα είναι μία από αυτές που δεν θα έχεις βάλει κράνος. Σύμπτωση; Μπα.
    2004 R1 red-black

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    Εγώ νομίζω ότι και τα δύο παραπάνω είναι βλακεία. Όχι δικιά σου αλλά αυτού που νομίζει ότι σε αυτές τις 10 μέρες δεν θα πάθεις τίποτα. Ακόμα χειρότερα άμα είσαι στην πόλη που γίνονται τα περισσότερα ατυχήματα. Κακά τα ψέματα, αλλά δεν νομίζω να σου κάνει και πολλά πράγματα ένα κράνος στην εθνική οδό άμα πέσεις με 200χμ/ω. Τέσπα. Το θέμα είναι το εξής. Καλώς ή κακώς διαλέξαμε να γίνουμε μηχανόβιοι με όλα τα καλά ή τα κακά που αυτό συμπεριλαμβάνει. Όπως είναι το να φοράμε κράνος με αφόρητη ζέστη. Αγγλία, Ελλάδα ή Πακιστάν δεν μου λέει τίποτα γιατί όπου και να βρίσκεσαι η άσφαλτος έχει την ίδια σκληρότητα και πάντα κερδίζει. Και να μου το θυμηθείς (όχι εσύ, γενικά μιλάω) η ημέρα που θα μείνεις φυτό απο κρ/εγκεφαλικές κακώσεις θα είναι μία από αυτές που δεν θα έχεις βάλει κράνος. Σύμπτωση; Μπα.
    2004 R1 red-black

Η γνωμη μου ειναι οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερη μ@λακια απο το ναχω μια μηχανη που κανει 10 και πλεον χιλιαδες ευρω και να μην θελω να φορεσω ενα κρανος-μποτες-γαντια που σε τελικη αναλυση κανουν οντως καποια λεφτα αλλα τα θεωρω τοσο απαραιτητα οσο και π.χ. τα λαδια στον κινητηρα της μηχανης μου...

Γιατι??Μονο και μονο να με δουν οι γκομενες??Τι κομπλεξισμος ειναι αυτος??

ΜΗ ΣΩΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΚΟΜΕΝΑ !!ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΔΥΟ ΖΩΕΣ!!
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟ ΧΕΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΒΓΑΖΩ!!

Και τις παπαριες που λενε οι κοπελες "θα μου χαλασει το μαλλι" δεν τις τρωω!!Δεν βαζω συνεπιβατη πανω χωρις κρανος δε πα ναναι η πιο θεα!!

Πριν λιγες μερες ο παιδικος μου φιλος στο τσακ ηταν να χασει την ζωη του η να μεινει φυτο..και να αφησει την γυναικα του χηρα με ενα νεογεννητο στην αγκαλια..ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ-ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

Οταν το μυαλο μας δεν φτανει πιο κατω

(Τις προαλες κοντα στο ποταμι ενα παλικαρι με παπι ξεκρανωτος παραλιγο να χτυπησει πανω σε αυτοκινητο οταν τον εκλεισαν αντικανονικα..Στο φαναρι μου πιασε την κουβεντα.."Τον ειδες το μαλακα?" μου λεει..

Εγω του εδειξα το κρανος που φορουσα..
    "Αντε ρε και συ "μου απανταει και φευγει..

Εκει οτι και να του πω θα καταλαβει τιποτα??)

Αυτα και απο εμενα ...Σορρυ για το εντονο υφος αλλα τα λεμε...και τα ξαναλεμε...και τα ξαναλεμε...στο διηνεκες..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Όποιος καβαλάει και δεν φοράει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κράνος είναι απλά ηλίθιος....

Και αμα δεν το καταλαβαίνει κάποιος αυτό... ε τότε δεν αξίζει τον κόπο ούτε να τον ξέρω...

ΑΝ ζήσει και ειναι σε καρέκλα, ή αν δεν ζήσει τότε δεν θέλω να λυπάμαι που έχασα ένα φίλο....

Τα υπόλοιπα τα βαριέμαι πλέον αφόρητα..... κάθε μέρα η ίδια κουβέντα....

Αν δεν θες ρε ΑΝΟΗΤΕ τότε πάρε ταξί.... γιατί άμα σου μπεί σφήκα στο μάτι και ρίξεις το μηχανάκι σου πάνω σε μένα ή στο παιδί μου και ζήσεις τότε θα σε κόψω κομμάτια εγώ ο ίδιος.

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

το προστιμο αυξηθηκε για κρανος αλλα παλι δεν εχω δει καμια αλλαγη !!!!!! οι ξεκρανωτοι ζουν και βασιλευουν..........

τωρα τι να πω .......η φραγκατοι ειναι η και γω δεν ξερω τι........

δλδ τι αλλο πρεπει να γινει????? αφαιρεση διπλωματος για εξι μηνες και 1000Ε προστιμο ........να σφηξουνε οι κ@λοι ???

αρκει ενα μυγακι ,ενα πετραδακι (οσοι εχουν καρ θα εχουν φαει απειρα στο παρπριζ),ενα σκουπιδι και να ερθει να σκασει επανω μου οπως λεει και ο sniper ........και στο κατω-κατω εγω ειμαι ο μ@λακας της υποθεσης που σκαω 300-500 για κρανος??να υποχρεωθουν να αγορασουν ΟΛΟΙ ......και αν δεν το φορανε δεν με νοιαζει .....αρκει να πληρωσουν,γιατι νομιζουν οτι περνιουνται για τσακαλια που δεν πεφτουν και αποφευγουν και την τισμπιδα του νομου.

αρχισα να τσαντιζομαι πολυ μ αυτην την υποθεση ........

Να ρίξω και αυτή την ερώτηση:

Ποιός απ' όλους έχει αυτοκόλλητο στο κράνος του που να λέει κάτι σε στύλ "ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ".

2004 R1 red-black

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    το προστιμο αυξηθηκε για κρανος αλλα παλι δεν εχω δει καμια αλλαγη !!!!!! οι ξεκρανωτοι ζουν και βασιλευουν..........

τωρα τι να πω .......η φραγκατοι ειναι η και γω δεν ξερω τι........

δλδ τι αλλο πρεπει να γινει????? αφαιρεση διπλωματος για εξι μηνες και 1000Ε προστιμο ........να σφηξουνε οι κ@λοι ???

αρκει ενα μυγακι ,ενα πετραδακι (οσοι εχουν καρ θα εχουν φαει απειρα στο παρπριζ),ενα σκουπιδι και να ερθει να σκασει επανω μου οπως λεει και ο sniper ........και στο κατω-κατω εγω ειμαι ο μ@λακας της υποθεσης που σκαω 300-500 για κρανος??να υποχρεωθουν να αγορασουν ΟΛΟΙ ......και αν δεν το φορανε δεν με νοιαζει .....αρκει να πληρωσουν,γιατι νομιζουν οτι περνιουνται για τσακαλια που δεν πεφτουν και αποφευγουν και την τισμπιδα του νομου.

αρχισα να τσαντιζομαι πολυ μ αυτην την υποθεση ........
    Παιδιά... το ότι φοράμε κράνος θέλω να πιστεύω ότι το κάνουμε γιατί ξέρουμε τα αποτελέσματα ατυχήματος χωρίς κράνος και όχι επειδή το λέει ο νόμος.
    2004 R1 red-black

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

... νομιζουν πως μον οι "τρελοι που ψαχνονται" πεφτουν....

!

και αυτοι που εχουν πολλα κυβικα...........και ακριβες μηχανες.

" ελα μωρε τωρα μωρε......πηρα θκουτερ η παπια και θα δωσω λεφτα και για κρανος ?? αλλωστε ταξιδια δεν κανω,μεσα στην πολη ειμαι και που να το κουβαλαω σα μ@λακας στην καφετερια ,ρεζιλι θα γινω ........."

Παιδιά... το ότι φοράμε κράνος θέλω να πιστεύω ότι το κάνουμε γιατί ξέρουμε τα αποτελέσματα ατυχήματος χωρίς κράνος και όχι επειδή το λέει ο νόμος.
    αν δεν πονεσει η τσεπη δεν θα γινει τιποτα

Να ρίξω και αυτή την ερώτηση:

Ποιός απ' όλους έχει αυτοκόλλητο στο κράνος του που να λέει κάτι σε στύλ "ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ".

αυτο θα επρεπε να το γραφουν οι εταιριες κρανων,αν και νομιζω το γραφει στις οδηγιες χρησεως ,για σοβαρες εταιριες παντα ........

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δεν φοράνε κράνος;
    από Specialized στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2010, 20:40
  2. Γιατι ΔΕΝ πρεπει να φοραμε κρανος...
    από taurus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2007, 01:36
  3. γιατι δεν φορας κράνος
    από issovia στο forum Στραβά κι ανάποδα