Οχι εγω δεν θα σε καληνυχτισω ακομα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
άσε τον Newton απ' έξω
δεν υπάρχει ΕΝΑΣ τρόπος να στρίψεις, παρότι οι νόμοι της φυσικής είναι ίδιοι για όλους
οι σουπερμουστάρδες στρίβουν με ντριφτ και πόδι κάτω, κι αυτοί με τους ίδιους νόμους φυσικής δεν παίζουν;
ακόμη και η δικιά μου διαφωνία μπορεί να οφείλεται στο σαφώς πλατύτερο τιμόνι του super4, που επιτρέπει πλάγιασμα χωρίς counter steering
τέλος πάντων, ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει
εγώ έχω τις δικές μου απόψεις που με έχουν κρατήσει σώο ως τώρα, κι αυτό είναι που μετράει
δεν έχω να κερδίσω τίποτε αμφισβητώντας την αναγκαιότητα (και όχι τη χρησιμότητα!) του counter steering, άρα υστερόβουλα κίνητρα δεν έχω
το ότι κάνω counter steering ασυναίσθητα είναι αστείο επιχείρημα, το έχω μελετήσει στην πράξη πολλές φορές με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση κατά τη στροφή και απλά δεν συμβαίνει, τι να κάνουμε...
άντε καληνύχτα σας
Το γυροσκοπικο δεν ειναι κατι που θα το συζητησουμε για πολυ απλα υπαρχει και ειναι κατι που μπορεις να το διαπιστωσεις, αλλα μαλλον φοβασαι τοσο πολυ να διαψευσεις τον ιδιο σου τον εαυτο που τι να πω ξερω γω;
Οι σουπερτετοιοι ειναι οι πρωτοι που εφαρμοζουν το γυροσκοπικο, αν εχεις δει ποτε φωτο (που τελικα πολυ αμφιβαλλω), απο αγωνες, θα δεις με τα ιδια σου τα ματια οτι το γυροσκοπικο ειναι τοσο εντονο και υπαρκτο εκει, που ο μπροστινος τροχος κοιταει το εξωτερικο της στροφης.
Για πες μας λοιπον πως γινεται η μοτο να πηγαινει αντιθετα προς την φορα που κοιταει η μπροστινη ροδα;
Ρε μηπως μας δουλευεις δεν εισαι και κανας αδαης τυπος δα.
Και βασικα αναιρεις αυτα που λες.
Απο την μια υποστηριζεις τη υπαρξη του και απο την αλλη λες οτι υπαρχει και αλλος τροπος.
Σου ειπα οτι το γυροσκοπικο θελει και καποια χλμ για να πιασει, οταν στριβεις απο Πανεπιστημιου δεξια στην Εμμανουηλ Μπενακη με 20 χλμ, ε ναι ασφαλως και θα στριψεις το τιμονι κατα την φοτα της στροφης.
Τραβα μια εθνικη πιασε 80 χλμ κατσε μεσαια λωριδα, και στριψε δεξια χρησιμοποιωντας το δεξι σου χερι ως εξης.
Τραβα το τιμονι προς τα μεσα.
Τωρα με το αριστερο.
Πιεσε προς τα μπροστα.
Τι λες οτι θα γινει;
Και δεν προσπαθουμε να σου αποδειξουμε οτι ειμαστε οδηγαρες, γιατι εγω τουλαχιστον ΔΕΝ ειμαι, ξερεις πολυ καλα τι προσπαθουμε να σου πουμε.