για πειτε ο καθενας ποια ειναι η μεγαλυτερη μαμακια σας... ειτε με μηχανη ειτε με αυτοκινητο.....
Ας αρχισω εγω... ειμαι με σκουτερακι σε δρομο εδω στην ιταλι πισω απο ενα φορτηγο... στενος ο δρομος δεν μπορω να προσπερασω οποτε περιμενω ... ψιλοβρεχει... συνεχιζω , φτανουμε σε μια κατηφορα και φευγω.... το φορτηγο επιταχυνει γιατι στην κατηφορα ως γνωστο βοηθα και η δυναμη την βαρυτητας... η ευθει εινια πολυ μικρη και δεν εχω και 1000αρα μηχανη ... βρικσω φατσα καρτα ενα φορτηγο να ανεβαινει... φρενα... μπλοκαρει ο τροχος μπροστα και παω να γλιστρισω μπρς την πλευρα του φορτηγου.....δεν με εσωνε ουτε κρανος αλλα ουτε τανκς... αφηνω τα φρενα και τα ξαναπιανω σιγα σιγα.... καταφερνω να μπω απο πισω ουτε ξεροντας πως.... μετα φυσικα με 20χιλ και τα παμπερς γεματα...
Δεν ξερω πως μου ηρθε και αντεδρασα σωστα...
Και η μεγαλυτερη με αυτοκινητο.... δοκιμαζα να φρεναρω λιγο πριν την κορυφη της στροφης σε επαρχιακο δρομο ωστε να μου πεταξει κωλο.... δεν υπολογισα το ποσο θα μου πεταγε..... φυσκια εφερα μια σβουρα και δεν ξερω πως βρεθηκα στον δρομο παλι λες και δεν ειχε γινει τιποτα.... τα παμπερς παντα γεματα φυσικα..... μετα παλι με 20 και δεξια δεξια![]()
![]()
![]()