dektes olwn ton typwn i mixanes ?? (Freewind-to cbf arxes augustou... ole ole). An nai tha me deite ekei. Perimenw enimerwsi)
dektes olwn ton typwn i mixanes ?? (Freewind-to cbf arxes augustou... ole ole). An nai tha me deite ekei. Perimenw enimerwsi)
"into a mind absolutely free from thoughts and emotions, even the tiger finds no room, to inserts its fierce claws/one and the same breeze passes among the trees over the valleys and the mountains. And hence, why do they give such a different sound?"
εκτος απο σκουτερ που πιστευουν σε αλλο οδηγητικο θεο ( αλλος τροπος οδηγησης.) ολλα τα αλλα δεκτα.
γιωργος
λοιπων.....
που ειναι το ραντεβου για οσους δεν ξερουν.
απο το χαλανδρι ξεκηνα η λεωφορος πεντελης και ανεβενη προς το βουνο. εγω πιανω την πεντελης ως εξεις.
μπενω αττικη οδο απο τα φιλαδελφεια που ειμαι, και βγενω στην εξοδο προς λεωφορο πεντελης. εκει κανω αριστερα και αρχηζω να ανεβενω προς το βουνο. περναμε τα βριλισια και καποια στιγμη μετα απο 4-5 χιλιομετρα ειναι η διασταυροση που αριστερα παει μελισια δεξια σταυρο αγια παρασκευης και ευθεια ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ. εμεις παμε ευθεια. μετα περιπου απο 2 χιλιομετρα στο δεξη μας χερι ειναι μια καφετερια ο ΜΠΑΚΑΣ. θα δητε της μοτο αραγμενες και το δικο μου σε θεση που να φενετε απο μακρια.
εκει ειναι καλα να ειμαστε κατα της 10. πηνουμε τον καφε μας κανωντας θεωρια και στην σηνεχεια ανεβενουμε πιο πανω στο βουνο και κανουμε την πρακτηκη μας. η πρακτηκη γινετε με 50-60 χιλιομετρα με σκοπο και μονο να κατανοησουμε της ασκησεις. δεν παμε γρηγορα γιατι ειμαστε σε δημοσιο δρομο και πρεπει να εχουμε δοση προτερεοτητα στην ασφαλεια μας. δεν ειναι πιστα. αλοστε δεν κανουμε μαθημα αγωνιστηκης οδηγησης αλλα ασφαλους οδηγησης. απο εκει και περα εχωντας κατανοησει της ασκησεις, καθημερινος πηγενωντας στην δουλεια μας, η στην βολτα μας, κανουμε συνεχως επαναληψεις μεχρη το μιαλο μας να της αφομιοσει και να της κανουμε ενστηκτωδος. οταν ημασταν μωρα δεν βρισκαμε το στομα μας, να βαλουμε το κουταλι να φαμε. ετσι και με τα μαθηματα πρεπει να ξεχασουμε οτι ξεραμε και να μαθουμε να << βαζουμε το κουταλι στο σωστο σημειο>>. να ξαναμαθουμε να οδηγουμε αλλα τωρα πια με ασφαλεια, και οχι με πηραματισμους του τυπου << εγω κανω ετσι και μου βγηκε>>. αυτα που θα πουμε ειναι εμπειριες αγωνιζωμενων στα παγκοσμια προταθληματα και ειναι αποτελεσματα που θα θελαμε τουλαχιστον 120 χρωνια για να τα μαθουμε. και πιθανων να τα μαθεναμε το καθε ενα απο αυτα με ασχημο τροπο καθε φορα.
θα μαθουμε να χηριζομαστε την μοτο σωστα.
να καθωμαστε σωστα.
να γνωριζουμε την στροφη με την πρωτη ματια.
να παψουμε να ειναστε περιφανοι για το τερματισμενο λαστιχο μας. γιατι θα ξερουμε οτι τα τερματισμενα λαστιχα εχουν σκοπο και μονο να εντιποσιασουν τους ασχετους στην καφετερια. γιατι ενα λαστιχο που το φτασαμε στο οριο του δεν μας παρεχει ασφαλεια και μπορει να γληστρησει ανα πασα στιγμη.
εμεις θα μαθουμε να στριβουμε με την μοτο ορθεια.
θα μαθουμε να βλεπουμε τον κηνδηνο πριν ακομα εμφανιστη, και να μπορουμε να τον αποφεβγουμε.
τα παιδια του καλιφορνια σουπερ μπαικ σκουλ μου απεδηξαν οτι τοσα χρονια οδηγουσα λαθος, και μου εδηξαν εναν νεο ασφαλη τροπο οδηγησης. τους ευχαριστω και θελω να μηραστω της γνωσεις αυτες μαζι σας.
γιωργος
Πολυ καλη φαση Γιωργο. Θα τα πουμε εκει.![]()
-------------
I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
-- Bruce Baum
CB400SF '97
CBR600F '03
re giagie giati den mas kanis apogevma ta ma8imata ke mas ksipnas kiriaki proi pou 8a imaste xalia apo to savatiatiko ksenixti...
ase pou kata tis 1, mia ke misi 8a petaksis pali to pame giati i gineka mou mas exi soutzoukakia ke 8a mas stilis adiavastous
:rotflmao::rotflmao:
10 iora stin penteli?
prepi na ksipniso apo tis 7 na pli8o na ftiakso kafe ke proino
kata tis 8 na pao gia toualeta me to periodiko ke to radio
na ftiakso ton deftero kafe meta na aniksi to mati mas na nti8o na klotsiso to skili den 8a prolavo pali gamoto
:rotflmao::rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Δάσκαλε .. καλημέρα όπως και καλημέρα στα παιδιά. Ορθοποδώ και έτσι θα είμαι στο ραντεβού .. αλλά πού θα είναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
στο γνωστο μερος στην πεντελη. για οσους δεν ξερουν το σημειο του ραντεβου, θα βαλουμε ποστ 2-3 μερες πιο μπροστα. γραψτε οσοι ενδιαφερεστε.
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
na pao gia toualeta me to periodiko ke to radio![]()
:rotflmao: :rotflmao: XAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAXAXAXAXAA :rotflmao: :rotflmao:
Θάνος..
τζιμακο πιες καφε και μετα κοιτα 2-3 ποστ πιο πανω απο το δικο σου.:ZZZ:
λεωνιδα εγω το σαββατο εχω γαμο. παντρεβετε ενας ανιψιος της κατερινας και πιθανων να παω για υπνο τα ξημεροματα... αλλα.....
αν παμε το μεσιμερι η το απογευμα ο ηλιος θα εχει κανει την πετρα να σπαει απο την ζεστη. ενω το πρωι θα προλαβουμε να κανουμε κατι πριν αρχηση να βαραη ο ηλιος. και αν ξανακλωτσισης το σκηλο......
θα σου περασω την καραφλα με μπρασο να γιαληση.
γιωργος
Θελω πολυ να ερθω.
Μακαρι να μπορεσω!
Αν τα καταφερω τα μελε εκει!
![]()
Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
The more I learn,
the less I understand...
RapidShade
--------------------------------
Where is my R1?... ;(
Ωραία....ευκαιρία να ξεστραβωθώ:smilea: :hypnotize :smilea:
Χαίρομαι που μου δίνεται η δυνατότητα να μάθω τώρα που είναι αρχή κάποια σωστά πράγματα από ανθρώπους που έχουν γνώσεις και διάθεση!!!
Θα είμαι σίγουρα εκεί.
![]()
![]()
![]()
ke pos 8a gializo ta papoutsia mou file giorgo ama den ton klotsao ke an mou gialisis tin karafla 8a skoto8oume oloi logo stravomaras ke aktinovolias 8a 8eloume gialia gia ilekrokolisi gia na vlepoumeΑρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
λεωνιδα εγω το σαββατο εχω γαμο. παντρεβετε ενας ανιψιος της κατερινας και πιθανων να παω για υπνο τα ξημεροματα... αλλα.....
αν παμε το μεσιμερι η το απογευμα ο ηλιος θα εχει κανει την πετρα να σπαει απο την ζεστη. ενω το πρωι θα προλαβουμε να κανουμε κατι πριν αρχηση να βαραη ο ηλιος. και αν ξανακλωτσισης το σκηλο......
θα σου περασω την καραφλα με μπρασο να γιαληση.
γιωργος
:rotflmao:![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Κρανάκι δεν φοράμε?? Ε?ke pos 8a gializo ta papoutsia mou file giorgo ama den ton klotsao ke an mou gialisis tin karafla 8a skoto8oume oloi logo stravomaras ke aktinovolias 8a 8eloume gialia gia ilekrokolisi gia na vlepoume
Always made to mean nothing