κααααπως καλυτερα σαν να εγινε μετα και το δικο μου πειραγμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Entaksei twra ???![]()
καλη εγινε αλλα τα ποστ μας που πηγαν?
φιλαρακι οκ τις φωτο να τις βγαζεις και τα αισχρα να τα διαγραφεις αλλα οι απαντησεις μας τι ειχαν και τις εκοψες?
Εγώ μετέφερα όλη την συζήτηση στα Υλήσια Πεδία...Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
καλη εγινε αλλα τα ποστ μας που πηγαν?
φιλαρακι οκ τις φωτο να τις βγαζεις και τα αισχρα να τα διαγραφεις αλλα οι απαντησεις μας τι ειχαν και τις εκοψες?
τι να κάνεις τις απαντήσεις αν δεν υπάρχει το αρχικό ποστ;
Δεν θα κάθομαι να σβήνω φωτό που προσβάλλουν αυτά που έχουμε θέσει ως κανόνες.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Alhtheia entaksei me ta forum bgazete post sbinete eikones alla otan anoigete thn thleorasei kai bazete eidhseis hthela na kserw ti kanete.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Alhtheia entaksei me ta forum bgazete post sbinete eikones alla otan anoigete thn thleorasei kai bazete eidhseis hthela na kserw ti kanete.
![]()
Δεν είμαι υπευθυνος προγράμματος εκεί φίλε μου
![]()
ayto einai το θεμα βρε συ? και εγω μπορει να ειμαι σωματεμπορας και βιαστης αλλα περα απο το τι κανω στην προσωπικη μου ζωη και να μην εχει παρει γραμμη η γυναικα μου, αλλα ΟΦΕΙΛΩ να σεβομαι τους κανονες του ΚΑΘΕ χωρου.Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
![]()
![]()
και γιατί λες "μπορεί"; :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...και εγω μπορει να ειμαι σωματεμπορας και βιαστης ....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ayto einai το θεμα βρε συ? και εγω μπορει να ειμαι σωματεμπορας και βιαστης αλλα περα απο το τι κανω στην προσωπικη μου ζωη και να μην εχει παρει γραμμη η γυναικα μου, αλλα ΟΦΕΙΛΩ να σεβομαι τους κανονες του ΚΑΘΕ χωρου.![]()
Ναι οκ και το σέβομαι και είμαι μαζι σας και χτες που ειχα βαλει μια φωτο που δεν επρεπε και μου σβησατε ολο το ποστ δεν ειπα κουβεντα!Αλλα το ποστ παραμενει με την φωτο τροποποιημένη και εχουν σβηστει οι απαντησεις που δεν ειχαν τιποτα το προσβλητικο!Αυτο δεν πιστευω οτι ειναι στα πλαισια της συμορφωσης και ουτε βοηθαει στο να σεβομαστε το forum!Αν ειναι να χανονται οι απαντησεις μας και το ποστ να παραμενει να μην γραφουμε πουθενα γαιτι δεν ξερουμε τι φωτο μπορει να παραθεσει ο καθενας!
Η να φευγει ολο το ποστ η τιποτα!
μη βλεπεις που καθομαι και κανω τροποποιησεις στις φωτο, μην νομιζεις οτι ειναι κατι ευκολο που γινεται σε 1 sec.... ειναι ΚΑΙ θεμα χρονου, περα του οτι υπαρχει ως sticky ρητη οδηγια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Ναι οκ και το σέβομαι και είμαι μαζι σας και χτες που ειχα βαλει μια φωτο που δεν επρεπε και μου σβησατε ολο το ποστ δεν ειπα κουβεντα!Αλλα το ποστ παραμενει με την φωτο τροποποιημένη και εχουν σβηστει οι απαντησεις που δεν ειχαν τιποτα το προσβλητικο!Αυτο δεν πιστευω οτι ειναι στα πλαισια της συμορφωσης και ουτε βοηθαει στο να σεβομαστε το forum!Αν ειναι να χανονται οι απαντησεις μας και το ποστ να παραμενει να μην γραφουμε πουθενα γαιτι δεν ξερουμε τι φωτο μπορει να παραθεσει ο καθενας!
Η να φευγει ολο το ποστ η τιποτα!![]()
οσο για το thread που εφυγε για τις παραποταμιες περιοχες που βασιλευει ο Αδης, δεν ειχε κατι ιδιαιτερο, περα απο smileys βρε Κωστη!![]()
ΥΓ: τεσπα, θεωρειται ληξαν το συμβαν. ισως να μην το ηξερε ο 620!
![]()
![]()
![]()
το αρχικό ποστ έφυγε ΟΛΟΚΛΗΡΟ από εμένα....Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Η να φευγει ολο το ποστ η τιποτα!
Ξαναμπήκε η φωτό ελαφρά πειραγμένη απο τον 620 και ΜΕΤΑ την διόρθωσε ο Βαρτλάλιος...
οκ απλα νομισα οτι εμεινε το ποστ και σβησατε τις απαντησεις και εμεινα μ###κας!
Ολα καλα τοτε goodwork!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
κρυβε λογια εσυ, γιατι δεν θα σΕ ξαναφερω 17χρονα στα ποδια σου να σου....τριβουν την...πλατη! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και γιατί λες "μπορεί"; :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ε, τοτε θα ειμασταν πραγματικα καμμενοι (σσσσσσσσσσουτ δεν θελω γελακια απο καποιους εκει πισω!!!) να αφησουμε την φωτο και να σβησουμε τα αλλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
οκ απλα νομισα οτι εμεινε το ποστ και σβησατε τις απαντησεις και εμεινα μ###κας!
Ολα καλα τοτε goodwork!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ε, τοτε θα ειμασταν πραγματικα καμμενοι (σσσσσσσσσσουτ δεν θελω γελακια απο καποιους εκει πισω!!!) να αφησουμε την φωτο και να σβησουμε τα αλλα!![]()
![]()
![]()
κι ομως ετσι φανηκε και λεω μα καλα τι κανουν οι παλιο χαμουρες οι σαυρες?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()