Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Μεγαρα 3 Ιουνιου - Μια γνωστη ιστορια

Μεγαρα 3 Ιουνιου - Μια γνωστη ιστορια

Καλά περάσαμε, αν και νωρίς το πρωί στα 2 πρώτα session η ένταση του αέρα ήταν αρκετή και κατά διαστήματα υπήρχαν ριπές ανέμου που τρόμαζαν, ακόμα και με τη σκέψη ότι θα έφερναν χώμα και σκόνη πάνω στις στροφές.

Κάτι που με ενόχλησε ήταν ότι για μια ακόμη φορά εμφανίστηκαν 1-2 «πιλότοι» οι οποίοι αγνοούσαν επιδεικτικά κάθε κανόνα υγιούς συμπεριφοράς στην πίστα. Ξέρω, το θέμα έχει αναλυθεί και συζητηθεί αρκετά στο παρελθόν, και δεν το αναφέρω εδώ για να ανοίξουμε συζήτηση, ο κάθε ένας θα πει το μακρύ του και το κοντό του και δεν θα καταλήξουμε πουθενά. Είναι όμως ένα παράπονο.
    Όταν λοιπόν έχω ξεκινήσει τη διαδικασία του στριψίματος και κλείνω τη γραμμή μου προς το κέντρο της στροφής, απέχω ελάχιστα από το εσωτερικό κερμπ, και εσύ εμφανίζεσαι ξαφνικά από πίσω να παίρνεις την εσωτερική λες και τρέχεις σε αγώνα, εγώ τι πρέπει να κάνω? Και αν δεν αντιδράσω γρήγορα και σωστά και καρφωθούμε και οι δυο, πες μου, θα μου την «πεις» και από πάνω? Θα μου ζητήσεις τα ρέστα?

Αν για κάποιον τα trackdays είναι μια ευκαιρία να αποδείξει τη ταχύτητα του, και τα γυρολόγια του, ας το κάνει σε ανάλογο γκρουπ. Γιατί φίλε «γρήγορε», εγώ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ πάω και μπαίνω με το γκρουπ των αρχάριων, των κουλών, πες το όπως θες. Και αν λόγο λίγων συμμετοχών, μπαίνουμε όλοι χύμα, τότε ας χαλάσει και μια στροφή του ο γρήγορος, δεν χάθηκε ο κόσμος, δεν θα χάσει τη θέση του στη γραμμή εκκίνησης.
    Κλείνοντας, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης της σωστής συμπεριφοράς, ΠΟΤΕ μα ποτέ σε όσα trackday έχω πάει, δεν έχει δημιουργηθεί ανάλογο πρόβλημα από αγωνιζόμενους. Γιατί εκείνοι – που έχουν και ανάγκη το γυρολόγιο - ξέρουν να σέβονται ?

Υ.Γ. Η επιδειξιμανία είναι απίστευτη για μερικούς. Ένα παλικάρι, του οποίου το όνομα δεν ξέρω και δεν νομίζω να είναι από το forum, περηφανευόταν για την ταχύτητα του μέσα στη στροφή. +10 χλμ από τις ταχύτητες που δίνει το 0300 στο τελευταίο συγκριτικό SS 600 στα Μεγαρα. Μπράβο ρε μεγάλε. Εσύ και ο Rossi. Μια ερώτηση μόνο : το κοντέρ πως το κοίταζες?

aν μπορεις πες σε ποιο κ έγινε αυτό,μέρα (ώρα περιπου αν θυμάσαι)
    και τι μοτο ήταν .
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas

Re: Μεγαρα 3 Ιουνιου - Μια γνωστη ιστορια

Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
    Κάτι που με ενόχλησε ήταν ότι για μια ακόμη φορά εμφανίστηκαν 1-2 «πιλότοι» οι οποίοι αγνοούσαν επιδεικτικά κάθε κανόνα υγιούς συμπεριφοράς στην πίστα. Ξέρω, το θέμα έχει αναλυθεί και συζητηθεί αρκετά στο παρελθόν, και δεν το αναφέρω εδώ για να ανοίξουμε συζήτηση, ο κάθε ένας θα πει το μακρύ του και το κοντό του και δεν θα καταλήξουμε πουθενά. Είναι όμως ένα παράπονο.

Υ.Γ. Η επιδειξιμανία είναι απίστευτη για μερικούς. Ένα παλικάρι, του οποίου το όνομα δεν ξέρω και δεν νομίζω να είναι από το forum, περηφανευόταν για την ταχύτητα του μέσα στη στροφή. +10 χλμ από τις ταχύτητες που δίνει το 0300 στο τελευταίο συγκριτικό SS 600 στα Μεγαρα. Μπράβο ρε μεγάλε. Εσύ και ο Rossi. Μια ερώτηση μόνο : το κοντέρ πως το κοίταζες?
    Υπάρχουν και εδώ τετοιοι τυποι που δεν καταλαβαίνουν τίποτα
    και νομίζουν ότι τρέχουν σε κανέναν αγώνα παγκοσμίου και πάνε και κάνουν προσπεράσεις απο εκει που ούτε και ο Rossi δεν θα ήταν αρκετά βλαμμένος να το κάνει.

Τεσπα αυτοί δεν παίρνουν απο λόγια , προσπαθούμε να είμαστε μακρια τους όταν μπαινουμε και άν τους δείς πήγαινε σιγά να πάνε στο καλό.

Παντού υπάρχει ένας..................... μαλάκας

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
    και τι μοτο ήταν .
    Εκει που ήσουν δεν θα μπορουσες να το δεις

και τι μοτο ήταν .
    Έγινε 2 φορές στη Κ4. Ωρα δεν θυμαμαι, νωρίς όμως, πριν χωριστουμε σε γκρουπ. Η μοτο πρεπει να ηταν gsxr, και λεω πρέπει και όχι με σιγουρια, γιατι μεσα στη συγχηση μου και στη προσπάθεια να μην ... αγορασω οικοπεδο, κοιταζα αλλου. Μετά στα πιτς, δεν πρέπει να πάρκαρε στο χώρο της αιθουσας αλλα μπροστά, στην τέντα και δεν ασχολήθηκα να ψαξω να τον δω γιατι δεν ήθελα να τσακωθω. Γιατι όπως λέει και ο Τιγκας, αυτα τα ατομα δεν περνουν απο λογια, δεν εχει νοημα ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Εκει που ήσουν δεν θα μπορουσες να το δεις
    όλη την κυριακή πάντως ήμουν σε τηλεφωνική συνδεση με τα μεγαρα και με ανταπόκριση για το τι συμβαίνει στην πίστα

Σαββατο ημουν, οχι κυριακη

τουλάχιστον αν ήταν πριν ή μετα το μεσημερι ???

(ώρα να μπουν στη θέση τους καποιοι!!!)

τουλάχιστον αν ήταν πριν ή μετα το μεσημερι ???

(ώρα να μπουν στη θέση τους καποιοι!!!)
    Να μπουν στη θεση τους? Οχι, οχι. Σκοπός του post δεν ειναι να αναφερθώ σε συγκεκριμένα άτομα, τα οποία άλωστε δεν γνωρίζω. Είναι μια διαπίστωση, ένα παράπονο, για μια κατάσταση που νομίζω πάντα θα υπάρχει και δεν θα μπορούμε να το αποφύγουμε εντελώς. Εξ'αλλου όπως έχει γραφτεί και σε αυτό το forum παλιότερα, o κάθε ένας από εμάς (και εγω μέσα) από τη στιγμή που αποφασίζει να μπεί στη πίστα ξέρει και αναλαμβάνει τα ρίσκα του. Οκ, τι να κάνουμε ... Τα κακώς κείμενα δεν σταματούν ποτέ.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    ε, νταξ παντα καποιοι ειναι πιο γρηγοροι!

εγω οταν ειχα μπει τους αφηνα ολους να με περασουν στην ευθεια πηγαινωντας χαλαρα.... οποτε δεν με ενοχλουσαν και δεν τους ενοχλουσα....

αλλα ειναι αληθεια, μερικες φορες πανε τεζα (τους φουστηδες)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Το Σάββατο το πρωΐ κατά την διάρκεια ενός session
    περνόντας ένα GSX-R από εξωτερική στην Κ9 και
    μετά από ηλίθια κίνησή μου ξεκίνησα ένα πανέμορφο
    και ευτυχώς αναίμακτο (πρώτα για τον άλλον και
    κατ' όπιν για εμένα) highside το οποίο το έσωσα
    μετά από απίστευτη δόση φάρδους και θεϊκής
    παρέμβασης....... Μετά αφού βγήκα έψαξα και βρήκα
    το παιδί που προσπέρασα και του ζήτησα αμέσως
    συγνώμη και γελάγαμε ......
    Καλό είναι ήτε κάνουμε μαλακία ήτε μας την κάνουνε
    να βρίσκουμε τους θύτες ή τα θύματα και να το
    συζητάμε πολιτισμένα γιατί έχω δεί αρκετές
    φορές στα Μέγαρα και στις Σέρρες μετά από τις
    απαραίτητες ανταλλαγές κοσμίων επιθέτων να
    ανταλλάσονται και ορισμένες μπούφλες..:a57:

Ρε την επόμενη φορά δεν θα ερθω με το CBR αλλα με τη σουπερ Vespa μου, που ειναι και βελτιωμένη με αγωνιστικά ... αυτοκόλλητα. Θα τους περνάω όλους από παντού, από πάνω, από κάτω, στην είσοδο, στην έξοδο. θα δούνε αυτοί ...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
    Ρε την επόμενη φορά δεν θα ερθω με το CBR αλλα με τη σουπερ Vespa μου, που ειναι και βελτιωμένη με αγωνιστικά ... αυτοκόλλητα. Θα τους περνάω όλους από παντού, από πάνω, από κάτω, στην είσοδο, στην έξοδο. θα δούνε αυτοί ...

και γω με το ξουρου... και χεστηκα για τις στροφες! ολο ευθεια θα πηγαινω απο τα χωραφια!

:rotflmao: :rotflmao:

(σωστος ο kostom.... ολοι για να διασκεδασουμε παμε... οι στραβες εφοσον τελειωνει εκει το θεμα πρεπει να λυνονται ηρεμα)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    όλη την κυριακή πάντως ήμουν σε τηλεφωνική συνδεση με τα μεγαρα και με ανταπόκριση για το τι συμβαίνει στην πίστα
    Κοκκινο τηλεφωνο και τα σχετικα?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παλαιό μέλος
    Νά κάνω καί λίγο τόν συνήγορο του διαβόλου? Νά κοιτάξουμε μήπως εμείς πού γκρινιάζουμε, μιάς καί τό εχω κάνει καί εγώ κάποιες στιγμές, γιά ινδιάνικες προσπεράσεις, φταίμε κάποιες φορές πού στήν στροφή τήν παίρνουμε οπως μπορεί ο καθένας, καί οταν δούμε ευθεία ματσουκώνουμε τό χιλιάρι , καί ξανακόβουμε στήν επόμενη στροφή, καθυστερώντας επί πολλούς γύρους κάποιον πού θέλει καί μπορεί νά πάει πιό γρήγορα αλλά ατυχώς γιά αυτόν εχει πιό αδύναμο μοτόρι? Καί τό εχω κάνει καί μού τό εχουν κάνει γιά νά εξηγούμαι καί νά μήν παρεξηγούμαι.Μόνο οταν μού τό κάνανε κατάλαβα τήν λαλακία τού θέματος καί αναγκάστηκα νά
    γίνω καί εγώ ινδιάνος γιάνά πάω οπως θέλω. Νά σεβόμαστε ολοι ολους .Καί νά είμαστε αντικειμενικοί καί οχι οτι μάς συμφέρει.
    Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι!!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2009, 11:04
  2. Shoei XR-1000, μια περιέργη ιστορία...
    από arisp στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2006, 11:29
  3. Άλλη μία θλιβερή ιστορία...
    από villy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2006, 18:04
  4. Μια πικρή ιστορία..
    από aetosa στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2006, 20:41
  5. Γιατι Το Sex Ειναι Μια Αλλη Ιστορια...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 10:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF