η φωτο και το thread θα φυγουν απο τα ανεκδοτα και θα πανε στα στραβα και αναποδα... θεωρω οτι δεν εχει πλακα η φωτο αν εισαι οδηγος 2κυκλου....![]()
Οκ, μπορούμε να αρχίσουμε τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
η φωτο και το thread θα φυγουν απο τα ανεκδοτα και θα πανε στα στραβα και αναποδα... θεωρω οτι δεν εχει πλακα η φωτο αν εισαι οδηγος 2κυκλου....![]()
![]()
You BETA believe...
Πώς κάνεις ένα NSR 250 Gull-arm κεμπάπ;
Πάντωσ σίγουρα άλλα θα σκεφτόμουν αν ήμουν ο Superman της φωτογραφίας.![]()
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
Τι; up up and away?Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Πάντωσ σίγουρα άλλα θα σκεφτόμουν αν ήμουν ο Superman της φωτογραφίας.![]()
2004 R1 red-black
mama petaoooooooooooooooooooooooooooooooooo
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
πραγματικά εγώ εκείνο που θα κράταγα απο αυτήν την φωτό , είναι οτι ο αναβάτης δεν προσπάθησε να κρατηθεί απο την μηχανή, όπως κάνουν οι περισσότεροι αλλά την άφησε και πιθανόν να την γλύτωσε φθηνότερα, έτσι.
Για σκεφτείτε μια παρόμοια κατάσταση σε δημόσιο δρόμο, με αναβάτη που προσκρούει σε αυτοκίνητο με τον ίδιο τρόπο αλλά προσπαθεί να κρατηθεί και απο την μηχανή του....
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Λεζάντα "Να θυμηθώ να περάσω και από Κορυδαλλό να παραλλάβω τους δύο κρατουμένους"
2004 R1 red-black
giati na to fantastoume ama to exoume zisei????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πραγματικά εγώ εκείνο που θα κράταγα απο αυτήν την φωτό , είναι οτι ο αναβάτης δεν προσπάθησε να κρατηθεί απο την μηχανή, όπως κάνουν οι περισσότεροι αλλά την άφησε και πιθανόν να την γλύτωσε φθηνότερα, έτσι.
Για σκεφτείτε μια παρόμοια κατάσταση σε δημόσιο δρόμο, με αναβάτη που προσκρούει σε αυτοκίνητο με τον ίδιο τρόπο αλλά προσπαθεί να κρατηθεί και απο την μηχανή του....
Gandalf
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
to red bull dinei ftera.... mama![]()
zito i trella.....
Νομίζω πως κι αυτός κρατούσε αλλά του έμειναν τα χερούλια στο...χέρι. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
Βλέπετε δύο κίτρινα clip-ons που βρίσκονται στον αέρα;
2004 R1 red-black
Το Red Bull δινει φτερα!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Sorry δεν το ειχα δει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
to red bull dinei ftera.... mama![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
TANTAAAX
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50