Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Νεο e-shop www.motoraid.eu

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis_L
    Εδω εχει γινει μια προσπάθεια για αυτο που αγαπαμε όλοι μας (γι'αυτο το εβαλα και εδω,για να ακουσω γνώμες) και ακουω τα ασχετα περι πελατης-ιδιοκτήτης κλπ. Οποιος έχει απορίες,υπάρχουν και τα πμ.

Η σωστή κατ'εμέ αντίδραση οφείλεται στο ότι κάνεις μια ερώτηση εδώ μέσα , εμμέσως διαφήμιση βεβαίως βεβαίως

με μή αμιγώς μοτοσυκλετιστικό χαρακτήρα, καθώς επιχειρηματοφέρνει!

μάλλον για καιάδα το βλέπω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Giannis_L

Λυπαμαι που το βλεπετε ετσι. Αν ηθελα να κανω διαφήμιση θα ελεγα "κρανος ταδε μονο 99 ευρω"

Ακουστε τη λογικη μου λοιπον: Ειναι internetικο site. αναφερεται κυριως σε μοτοσυκλετιστες μεσω internet.Αρα,εγω απο ποιον μπορω να παρω γνώμες (που τις θέλω??) Απο εμας/εσας....ωραιααααα.....

Σε κανένα αλλο φόρουμ δεν υπάρχει τέτοια αντίδραση,δεν μπορω να το καταλάβω αυτο.

Και τελος,αν υπάρχει κατι μεμπτό,ας κοπεί το θέμα. Εγω ζητώ τη γνώμη σας,και ενημέρωσα για την ύπαρξη του e-shop. Δηλαδη με μια αναφορά για κάτι νεο , ειναι κατευθειαν διαφήμηση???? Δεν το νομίζω..

Και επειδη ειμαστε off-topic,ας αποφασίσουν οι απο πανω αν ειναι διαφήμηση κλπ. Εγω τη γνώμη ρώτησα οπως προείπα και ενημέρωσα για την υπαρξη του νεου site..
    Giannis L

www.MotoRAID.eu - Ταξιδιωτικός εξοπλισμός μοτοσυκλέτας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Όλα θα μπουν...Μην ανχώνεσαι..

Επειδή απο το πραπάνω φαίνεται ότι έχεις άμεση σχέση με την εν λόγω προσπάθεια (αξιόλογη κατά τ' άλλα) αν θες γνώμες φτιάχτε ένα μέρος εκεί, να σας την δώσουν οι επισκέπτες/πελάτες σας.

Εδώ μέσα δεν ειναι χώρος για να αναπτυχθούν τέτοια θέματα.

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Οπως νομίζεις...γι'αυτο μενουμε πισω...γιατι δεν υπαρχει ενημερωση... (Ελλάδα....)
    Giannis L

Οποιος παντως δεν το θεωρει διαφήμιση,ας μπει και ας μου πει καμια γνωμη,ευπροσδεκτες ειναι ολες..

Και οσο για το στυλ του θεματος,εμενα ειναι καθαρα θεμα για τη βελτιωση του site,δεν προκειται να ερθω σε αντιπαραθεση για θεματα που εχουν γινει με καλη διαθεση..

Καλες βολτες και να προσεχουμε όλοι μας
    Giannis L

Still waiting...
    Giannis L

Φίλε μου,οι ερωτήσεις των άλλων είναι ουσιώδεις.Το βασικό γι'αγορές μέσω διαδικτύου,είναι η ασφάλεια και η συνέπεια.Δεν αρκεί η αγορά ένος έτοιμου λογισμικού,η προσαρμογή του στα δεδομένα του αγοραστή,για να έχουμε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ομορφα...σωστά όλα αυτά και συμφωνώ και αυτό είναι στους κύριους στόχους .Για το site τι έχεις να πείς ?
    Giannis L

Ομορφα...σωστά όλα αυτά και συμφωνώ και αυτό είναι στους κύριους στόχους .Για το site τι έχεις να πείς ?
    Αν θες κριτική για το site απο σχεδιαστικής πλευράς,ρώτα τα μέλη του www.freestuff.gr που ασχολείται με σχεδιασμό σελίδων κλπ.Άλλωστε μια έτοιμη εφαρμογή είναι...

Οκ,σε ευχαριστω,αυτο πως σου φαινεται ?
    Μπορει να ειναι ετοιμος ο σκελετος,αλλα ολα τα αλλα τα βαζειςεσυ..
    σου φαινεται λειτουργικο,αξιοπιστο πχ ? χαλια μαυρα ?? Σαν μοτοσυκλετιστης,μπορεις να βρεις ευκολα αυτο που θελεις ?
    Giannis L

Με μια πρώτη ματιά είναι εύχρηστο.Αλλά να είστε έτοιμοι για hacking...Οι ανοιχτού κώδικα εφαρμογές είναι σουροτήρια..Πρέπει συνεχώς να εγκαθιστάτε τα updates διότι αν δεν είναι ασφαλές,κανένας δε θ'αγοράσει...

Στο "Ποιοί Είμαστε" πρέπει να γράψετε για την εταιρεία-αν είναι εταιρεία,ή ατομική επιχείρηση-και όχι φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Μα ειναι ασφαλές,αφου έχει την τελευταια εκδοση SSL security 128 bit απο την Equifax. Είναι απο τα πρώτα πράγματα που γίνονται σε ένα site !

Giannis L

Δεν νομίζω οτι αντεχει σε κριτική αφου έχει λίγα πράγματα. Πάντως δεν βλέπω τον λόγο ύπαρξής του και δεν αισιοδοξώ για την κερδοφορία του με τις τιμές που έχει και που δεν διαφέρουν με αυτές της αγοράς. Επειδή έχω ασχοληθεί με το e-shopping ( στον χώρο των υπολογιστών) μπορώ να πω πως μόνο με ΠΟΛΥ χαμηλότερες τιμές έχει ελπίδα ένα e-shop να επιβιώσει. Εξ άλλου είναι και το αντικείμενο δύσκολο. Ο μέσος αναβάτης είναι λίγο πολύ ερωτευμένος με τη μοτοσυκλέτα του και η διαδικασία εύρεσης των αξεσουάρ είναι μια μικρή ιεροτελεστία. Γουστάρει τις βόλτες στα μαγαζια και να έρχεται σε επαφή με τον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Σχεδόν όπως κάνουν και οι γυναίκες όταν πρόκειται για ρούχα ή παπούτσια. Θα αγόραζε ποτέ μια γυναίκα παπούτσια αν δεν γύριζε 1345 μαγαζια?
    Τεσ πα , επειδή ζητέιται μια άποψη, εμένα δεν μου "είπε" τίποτα.
    Αν έβλεπα καμια 40% διαφορά σε σχέση με την αγορά ίσως με ενδιέφερε.
    1990---Honda Super Cub 50
    1992---Kawasaki KLR 250
    1996---Yamaha TDR 250
    1999---Kawasaki KLE 250
    2003---Kawasaki KLE 500
    2006---Honda Transalp 650

Μερικά προιόντα έχουν χτυπητές διαφορές με την αγορά. Σε άλλα πράγματα όπως τα αξεσουαρ αυτό ειναι αδύνατο. Το θέμα ειναι πως δεν πιάνονται "Αλέκοι" οι αγοραστές,και βλέπουν προιόντα που ενδεχωμένος να μην ήξεραν οτι υπήρχαν για τη μηχανή τους !

Σε ευχαριστω για τη γνώμη. Είναι φυσικά στα υπ'όψιν
    Giannis L

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostis7gr
    Δεν νομίζω οτι αντεχει σε κριτική αφου έχει λίγα πράγματα. Πάντως δεν βλέπω τον λόγο ύπαρξής του και δεν αισιοδοξώ για την κερδοφορία του με τις τιμές που έχει και που δεν διαφέρουν με αυτές της αγοράς. Επειδή έχω ασχοληθεί με το e-shopping ( στον χώρο των υπολογιστών) μπορώ να πω πως μόνο με ΠΟΛΥ χαμηλότερες τιμές έχει ελπίδα ένα e-shop να επιβιώσει. Εξ άλλου είναι και το αντικείμενο δύσκολο. Ο μέσος αναβάτης είναι λίγο πολύ ερωτευμένος με τη μοτοσυκλέτα του και η διαδικασία εύρεσης των αξεσουάρ είναι μια μικρή ιεροτελεστία. Γουστάρει τις βόλτες στα μαγαζια και να έρχεται σε επαφή με τον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Σχεδόν όπως κάνουν και οι γυναίκες όταν πρόκειται για ρούχα ή παπούτσια. Θα αγόραζε ποτέ μια γυναίκα παπούτσια αν δεν γύριζε 1345 μαγαζια?
    Τεσ πα , επειδή ζητέιται μια άποψη, εμένα δεν μου "είπε" τίποτα.
    Αν έβλεπα καμια 40% διαφορά σε σχέση με την αγορά ίσως με ενδιέφερε.
    φιλε μου, αυτο ειναι αδυνατο στις περισσοτερες περιπτωσεις!

εαν μπορουσε να εχει 40% μια μεμονωμενη εισαγωγη τοτε ολοι αυτη τη δουλεια θα καναμε...

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. www.europeana.eu
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2010, 19:45
  2. http://www.lazymotorbike.eu/
    από ioannios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2010, 10:47
  3. Νεο Ducati forum, www.ducatisti.gr
    από tuonos1 στο forum Ducati