Πολύ ωραίες φώτο. Είδα και νέες παρουσίες στην πίστα.![]()
![]()
Ο παλαβός ο pap τι πήγε και έκανε .... :rotflmao: :rotflmao: Δεν γίνονται αυτά ρε ....![]()
Εγώ κρατιόμουν με τα χίλια ζόρια να μην έρθω.![]()
Το ΣΚ θα πάω Σέρρες και θα έτρωγα τρελό τσόκαρο αν ερχόμουν.![]()
Triple 1050![]()
ναι αλλά και τα καλώδια του ρεύματος κόκκινα είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από katsai
HONDA αξιοπιστια :a31: :a31:![]()
Καλά στα Μέγαρα δεν κινδυνεύεις απο τις πτώσεις,αλλά απο τα φίδια...Δεν μπορούσαν να κόψουν ή έστω να ραντίσουν τα χόρτα;Οι οχιές θα κάνουν πάρτι....
Πολύ ωραίες φώτο... εύγε!... με βλέπω να την κάνω και 'γω για Μέγαρα σύντομα... ωραίο παρεάκι....
keep it up!
![]()
![]()
Σωστή παρατήρηση και το έχω ακούσει ξανά από φίλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από downhill
Καλά στα Μέγαρα δεν κινδυνεύεις απο τις πτώσεις,αλλά απο τα φίδια...Δεν μπορούσαν να κόψουν ή έστω να ραντίσουν τα χόρτα;Οι οχιές θα κάνουν πάρτι....
Δυστυχώς όσο βλέπουν λεφτά στο παντελόνι ουσιαστικές και δραστικές βελτιώσεις δεν παίζουν. Μόλις τους κόψει η πείνα, γιατί ο κόσμος κάποια στιγμή θα το πάρει χαμπάρι και θα βαρεθεί κιόλας
από τα ίδια τότε και μόνο τότε θα γίνει δουλειά.
*Το καινούργιο κομμάτι τελικά το ετοίμασαν όχι για μοτό αλλά για κάρτ έτσι ώστε μόλις ξεφουσκώσει το "μπαλόνι" μοτό παράλληλα να μπορούν να έχουν φτιάξει το κατάλληλο έδαφος άλλης κονόμας.
Γι αυτό και έχω να κατέβω από το 1999 στην Πάχη για χρήση πίστας. Τους σιχάθηκα.![]()
Καλά για να ραντίσουν δε χρειάζονται εκατομύρια.Με 50-60? φάρμακο,και μια μερα απο έναν εργάτη είναι μια χαρά.Δε θα το οργώσουν για να σπείρουν!
Πες τα Master Katsai....Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
HONDA αξιοπιστια :a31: :a31:
Και γω Yamaha θα πάρω το επόμενο μηχανάκι.... (σε 2-3 χρόνια)
όχι να μην μιλάνε και κουνιούντε και πολύ τα Honda...