εσυ απο που ξεφυτρωσες ρε παντογνωστη?????? μαλλον θα εχεις και πολλους καθρεφτες σπιτι σου ...........και αν δεν πιστευεις εσυ ναααααααα ..........
Καλά θα ήταν!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Τι έπαθες βρε; Πνίγηκες από τον φραπέ;![]()
Απλά έκλαιγαν τα μάτια μου, δε μπορούσα να αναπνεύσω, το κεφάλι μου πόναγε όλο και περισσότερο!!!
Αυτό πιστεύω!!!!!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
εσυ απο που ξεφυτρωσες ρε παντογνωστη??????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γνωστος στους κυκλους της παντογνωσιας!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
μια και είμαι ένα ορθολογιστικό και αναίσθητο πλάσμα...
Τι θεωρείτε οτι είναι το "μάτι" στο οποίο πιστεύετε;
Προσοχή: Μη μου αναφέρετε καταστάσεις, συμπτώματα κλπ κλπ...
Το "μάτι" να μου πείτε τι είναι...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Να σας απαντήσουμε κύριε Καπετάνιε!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
μια και είμαι ένα ορθολογιστικό και αναίσθητο πλάσμα...
Τι θεωρείτε οτι είναι το "μάτι" στο οποίο πιστεύετε;
Προσοχή: Μη μου αναφέρετε καταστάσεις, συμπτώματα κλπ κλπ...
Το "μάτι" να μου πείτε τι είναι...
![]()
Είναι ακτινοβολία αρνιτηκής ενέργειας η οποία εκπέμπεται συνέχεια από το ανθρώπινο σώμα και κυρίος από το μάτι (επειδή είναι το μόνο σημείο που έρχεται σε επαφή το περιβάλλον με το εσωτερικό μας), και η οποία αν μας βρει σε αδυναμία ή με μειωμένη ενέργεια μπορεί να μας επιρρεάσει με πολλούς τρόπους!
![]()
![]()
![]()
Κι εγώ μπορώ να ανέβω στη στέγη ενός σπιτιού με την δύναμη της σκέψης... και ο Bruce Lee επίσης....Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Να σας απαντήσουμε κύριε Καπετάνιε!!!!!
Είναι ακτινοβολία αρνιτηκής ενέργειας η οποία εκπέμπεται συνέχεια από το ανθρώπινο σώμα και κυρίος από το μάτι (επειδή είναι το μόνο σημείο που έρχεται σε επαφή το περιβάλλον με το εσωτερικό μας), και η οποία αν μας βρει σε αδυναμία ή με μειωμένη ενέργεια μπορεί να μας επιρρεάσει με πολλούς τρόπους!
![]()
![]()
![]()
May the force be with us....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τεκμηριώστε μου παρακαλώ την ύπαρξη αυτής της ενέργειας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ με τα συμπτώματα...
Γιατί αν είναι να συμπεραίνουμε από τα συμπτώματα είναι σα αν λέμε οτι τους κεραυνούς τους στέλνει ο Δίας
(εδω και αιώνες ευτυχώς ξέρουμε οτι δεν είναι έτσι)
(απαραίτητη) διευκρίνηση: ΔΝΕ αμφισβητώ τα συμπτώματα που αναφέρετε (αν και εν πολλοίς οφείλονται - και - σε εδωτερικούς ψυχολογικούς παράγοντες αλλα και αυθυποβολή)
Ειναι χαρακτηριστικό οτι συμπτώματα ματιάσματος αναφέρουν όσοι πιστεύουν στο "ματι"
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τεκμηριώστε μου παρακαλώ την ύπαρξη αυτής της ενέργειας.
ΟΧΙ με τα συμπτώματα...
Γιατί αν είναι να συμπεραίνουμε από τα συμπτώματα είναι σα αν λέμε οτι τους κεραυνούς τους στέλνει ο Δίας
(εδω και αιώνες ευτυχώς ξέρουμε οτι δεν είναι έτσι)
(απαραίτητη) διευκρίνηση: ΔΝΕ αμφισβητώ τα συμπτώματα που αναφέρετε (αν και εν πολλοίς οφείλονται - και - σε εδωτερικούς ψυχολογικούς παράγοντες αλλα και αυθυποβολή)
Ειναι χαρακτηριστικό οτι συμπτώματα ματιάσματος αναφέρουν όσοι πιστεύουν στο "ματι"
![]()
Θα στο τεκμιριώσω την επόμενη Δευτέρα! Είναι πολύ εύκολο και πολύ απλό!!!!![]()
![]()
Τί είναι η "ενέργεια" που αναφέρεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Είναι ακτινοβολία αρνιτηκής ενέργειας
Όσο για το ότι ο οφθαλμός είναι το μοναδικό όργανο του ανθρώπινου σώματος που είναι σε επαφή με το περιβάλλον: στόμα, αυτιά, μύτη, πνεύμονες (κάπου 100 τετραγωνικά μέτρα ...) κτλ κτλ.
Όσο για το μάτιασμα... μουαχαχχαχα... καταλαβαίνεις ότι πρόκειται περί ανοησίας αφού υπαρχούν ίσα με 500 διαφορετικοί τρόποι ξεματιάσματος... Γνωρίζω ανθρώπους που ορκίζονται ότι η ΔΙΚΙΑ τους μέθοδος δουλεύει, αλλά είναι διαφορετική από των αλλων...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕ
Εγώ πάω για ύπνο...
Θα με "ματιάσεις" ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Θα στο τεκμιριώσω την επόμενη Δευτέρα! Είναι πολύ εύκολο και πολύ απλό!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η διαφορά μας είναι οτι τα εν λόγω "συμπτώματα", ΑΝ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Ή ΚΟΥΡΑΣΗ, μπορώ να σας τα τεκμηριώσω επιστημονικά... εξηγούνται και πολύ απλά μάλιστα.
Υπάρχουν... αλλά δεν λέγονται "μάτι"...
Κι εγώ έχω χασμουρηθεί άπειρες φορές... αλλά το ονομάζω κούραση.
![]()
![]()
![]()
![]()
Το "ξεμάτιασμα" δε, είναι στην ουσία πληρης αυθυποβολή του "ματιασμένου"
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
![]()
![]()
![]()
.....Μη χειρώτερα ……![]()
![]()
Να κάνω ρε παιδιά μιά ερώτηση?
Πολύ ειλικρινά και με καλή διάθεση! Δέν έχω σκοπό να προσβάλω άλλωστε κανένα!
Το θέμα και ερώτηση του πόστ είναι: "Πιστεύετε στο "Μάτι", σωστά? Μία ερώτηση είναι! Φυσιολογικό βέβαια να γίνεται από εκεί και ύστερα κουβέντα σαν αυτή όμως έχω τις ενστάσεις μου!
Γιατί κάποιοι προσπαθούν να αλλάξουν την άποψη των υπολοίπων?
Σεβαστέ μου Καπετάνιε... και το ΕΝΝΟΩ το "σεβαστέ"...
Εγώ πιστεύω, τουλάχιστον μέχρι σήμερα! Γιατί έτσι μου μάθανε, γιατί μπορώ και αυθυποβάλω τον εαυτό μου, γιατί...γιατί...γιατί...
Εσύ που είσαι ορθολογιστής δεν πιστεύεις! Πραγματικά δεν μπορώ να πώ ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο! Ίσως να είμαι πιό προληπτικός από σάς, πιό πολύ επιρεπής στις συμπτώσεις κτλ κτλ
Επίσης δεν ξέρω να σου εξηγήσω τί είναι το μάτι...Άν η Maira πράγματι ξέρει, θα χαρώ να μας πεί μήπως μάθω κι εγώ!
Όμως επειδή δεν είναι κάτι χειροπιαστό, ένα αντικείμενο να το πάρουμε και να το επεξεργαστούμε αλλά κάτι που βασίζετε στην πίστη, δεν προσπαθώ να μεταπείσω κανένα! Εσείς γιατί το κάνετε? Και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικώς καπετάνιε μου αλλά γενικά! Εσένα όμως που σε γνωρίζω και προσωπικά και πράγματι σε σέβομαι, μου κάνει εντύπωση η στάση σου...ΟΧΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ!
Και για να προλάβω μερικούς, όποιοι κι αν είναι αυτοί, ναι, είμαι ηλίθιος, βλάκας, πιστεύω στα παραμύθια, στους εξωγήινους, δεν είμαι μορφωμένος όσο οι περισσότεροι εδώ μέσα κτλ κτλ κτλ...
Ενόχλησα κάποιον?
Άν ποτέ θελήσω ή μου δωθεί το ερέθισμα να "ψαχτώ" για τό σύμπαν, τη θρησκεία μου, την έννοια της οικογένειας, το μάτι κτλ κτλ θα σας ρωτήσω...
Προς το παρών "βολεύομαι" με αυτά που (δεν) ξέρω και πιστεύω!
Φιλικά πάντα
Δημήτρης
![]()
Ρε Μητσάρα μην τρελαίνεσαι. το "φιλικά" ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
......
![]()
Αλλά...![]()
Κοίτα, δεν είναι στόχος μου να μεταπεισω κανένα. Στη ερώτηση "πιστεύετε στο ματι" υπαρχουν οι εξής πιθανές απαντήσεις:
α) Ναι
β) Οχι
γ) Ναι, γιατι...
δ) Όχι γιατί
Το δικό μου "οχι, γιατί.." είναι γνωστό και αναμενόμενο ίσως από όσους με ξέρουν. Εγώ αυτό που θέλω απο όσους πιστεύουν (αναφάιρετο δικαίωμα) είναι το "ναι, γιατί...", όχι το ξερό "ναι".
Κακό είναι να φέρνω αντίρηση σε κάτι; Στο κάτω-κάτω αν κάνουμε μια αντιπαράθεση με επιχειρήματα θα βγούμε ζημιωμένοι; όχι βέβαια!
![]()
![]()
π##στη Μήτσε 1 καλοκαίρι στη Ρόδο θα περάσεις και μου λες για μάτια και π@π@ριές!!! :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais