jbear
Χρησιμοποιισε και το αριστερο χερι λιγο μην παθεις καμμια τενοντιτιδα !!!
![]()
jbear
Χρησιμοποιισε και το αριστερο χερι λιγο μην παθεις καμμια τενοντιτιδα !!!
![]()
Ολλανδια?![]()
ο μονος λογος να υποστηριξω μια ομαδα ειναι να την παιξω στο στοιχημα ......αλλιως δεν μου καιγεται καρφι
![]()
εσυ ρε χαλια πικραμενε στις 10 κουβεντες σου οι 11 ειναι για τον ολυμπιακο ξεκολλα λιγο το μυαλο σου!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
α! οσοι επιλεξουν Βραζιλια να επισημανω οτι ειναι γαυροι , ξερετε ειμαστε μονο με αυτον που κανει πιο πολυ ντορο , γενικα εχουμε Βραζιλιανους παικτες , χορευουμε σαμπα κ.τ.λ.....πως παλιοτερα οταν ρωταγες ενα ασχετο για f1 σου ελεγε ειμαι με τον Σουμαχερ?...ενα τετοιο πραγμα....ουστ!
ανοιξες θεμα για το μουντιαλ και συζητας για τον ολυμπιακο ξεκολλα λιγο ρε βαζελε κομπλεξικε!!!!!!
αστα τωρα αυτα μιλας παλι απο σεμπτεβρη looser..................
Ρε σεις!
Μην το ξεφτιλίζετε το τόπικ. Τι ολυμπιακός αεκ και παο;;;
Πάτε καλά;;;
Εδώ λέμε για εθνικές παγκόσμιας κλάσης και σεις τώρα βάζετε τα... τσικό;;;;;
Έλεος!!!
"Εγω παντως το ψηνω το στοιχημα 20ευρακι στην Αγγλια (αν και δεν τους πολυ γουσταρω) εχουν σωστη ομαδα!!!"
Μια ζωή έτσι ξεκινάνε ρε φίλε. και μετά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
μεγάλο σχολείο λέμε
Μια απο τα ιδια![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
ΙΤΑΛΙΑ---ALESSANDRO DEL PIERO!!!!!!!!
αγαπημενος μου παιχτης τωρα βεβαια τελειωνει η καριερα του.λογικα θα το παρει η βραζιλια.με adriano,ronaldo,kaka,ronaldinho,juninho,robinho μπροστα τι να κανει οποιαδηποτε αμυνα?
ρε ο messi θα παιξει τελικα ε?η αργεντινη θα χει μπροστα messi,tevez,crespo κ riquelme.παντως παιζει να μεινουν εξω πολλες μεγαλες ομαδες και να περασουν ακτη ελεφαντοστου,γκανα κλπ εχουν πολυ καλες ομαδες.
το οτι δεν εχεις την παραμικρη αισθηση χιουμορ το αποδιδω στην επιλογη της ομαδας σου(εχετε επιπεδο...)....το οτι αντιδρας σαν νεατερνταλιος επισης ..... το οτι πεταγεσαι σαν την σφηνοπουτσα να πεις την μαλακια σου εκτος κλιματος topic απεδωσε το εσυ καπου....Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
εσυ ρε χαλια πικραμενε στις 10 κουβεντες σου οι 11 ειναι για τον ολυμπιακο ξεκολλα λιγο το μυαλο σου!!!!!!
ανοιξες θεμα για το μουντιαλ και συζητας για τον ολυμπιακο ξεκολλα λιγο ρε βαζελε κομπλεξικε!!!!!!
αστα τωρα αυτα μιλας παλι απο σεμπτεβρη looser..................
.....αν και εχεις δικιο ....τι σχεση εχει ο Ολυμπιακος με το Μουντιαλ?....καμια!!!
.... γυρνα στην σπηλια σου και φαε δεινοσαυρο για βραδυ
καλα καλα ΤΡΑΓΟΥΔΑ...................................Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
το οτι δεν εχεις την παραμικρη αισθηση χιουμορ το αποδιδω στην επιλογη της ομαδας σου(εχετε επιπεδο...)....το οτι αντιδρας σαν νεατερνταλιος επισης ..... το οτι πεταγεσαι σαν την σφηνοπουτσα να πεις την μαλακια σου εκτος κλιματος topic απεδωσε το εσυ καπου....
.....αν και εχεις δικιο ....τι σχεση εχει ο Ολυμπιακος με το Μουντιαλ?....καμια!!!
.... γυρνα στην σπηλια σου και φαε δεινοσαυρο για βραδυ
αμεσως!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
καλα καλα ΤΡΑΓΟΥΔΑ...................................
γ@μιετ@ι - ο θρυλος- και ο Πει-ραι-ας!!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχχαχαχαχαχαχχαχα καλοΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αμεσως!!!
γ@μιετ@ι - ο θρυλος- και ο Πει-ραι-ας!!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
πες και ενα τωρα για τα τσουτσουνια που φαγατε φετος!!!!!!!
θα σoυ πω ενα αλλο πιο προσφατο ....θα γινει μεγαλο σουξε....Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
χαχχαχαχαχαχαχχαχα καλο
πες και ενα τωρα για τα τσουτσουνια που φαγατε φετος!!!!!!!
3 - 0 σκουπιτσα , τα πλεϊ οφ τα ειδα τρωγοντας πιτσα
εσεις δεν ξερω τι τρωγατε....αλλα ηταν κατι που ειχατε μονο δυο επιλογες .....Φρανκφουρτης η χωριατικο.....αν δεν το καταλαβες (δεν θα μου εκανε εντυπωση) θα στο εξηγησω αυριο. παω για υπνο τωρα.....γεια σου
και οπως ειπαμε στον ατμο ο δεινοσαυρος μην πεσει βαρυς ....
el_hymador [QUOTE]αμεσως!!!
[γ@μιετ@ι - ο θρυλος- και ο Πει-ραι-ας!!!
/QUOTE]
![]()
![]()
![]()
ΒΑΖΕΛΟΙ... ΟΙ ΑΕΡΟΒΟΛΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !!!!
![]()
Os gnisios gayros psifizo Brazil
OK RE??![]()
![]()