Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: dikastiria kleiseis

Απορώ ρε καράτε κιντ...

Όταν μαθαίνατε τον σεβασμό σ'αυτές τις πολεμικές τέχνες μήπως εσύ είχες κάνει κοπάνα ;

Δεν έχω ιδέα από αυτά τα καρατίστικα, δεν έχω πιαστεί ποτέ με κανέναν στα χέρια, έχω φίλους όμως που κάνουν σαν τους νίντζα και τους σαμουράϊ με ζώνες, με χαρτιά και τα συναφή, κι όταν λένε οτι ξέρουν να σέβονται το εννοούν κιόλας.

Είσαι πιτσιρικάς και καλό είναι να ακούς και τον άλλο που λύνει τις διαφορές του με κόσμιο τρόπο.

Πιο φρόνιμο και αποτελεσματικό λοιπόν θα είναι να πας στο δικαστήριο σαν κύριος και όχι σαν χελωνονιντζάκιας !

Κάνουμε και λίγο πλακίτσα, το γέλιο είναι ωραίο πράγμα !

Καλά ξεμπερδέματα !

Το καλύτερο είναι να πληρώσεις την κλίση να τελειώνεις.Αλλά αν πας στο Δικαστήριο,κουρέψου κανονικά-αντρικά το έλεγαν παλιά!-βγάλε τα σκουλαρίκια που πιθανώς θα φοράς,βάλε "σινιέ" ρουχαλάκια,και πήγαινε μήπως και γλυτώσεις την πληρωμή.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    H χρήση της ταυτότητας , είναι για συμμετοχή σε αγώνες (κάτι που το Jeet Kun Do δεν έχει στην Ελλάδα σαν επίσημη ομοσπονδία), όπως και για επίδειξη αν τυχόν ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ και σε συλλάβουν για την ενέργεια αυτήν.

Οποιαδήποτε άλλη χρήση της, απο επίσημη ομοσπονδία , είναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να την αφαιρέσουν , όπως και να αφαιρέσουν τυχόν βαθμίδες (Dan) ή ζώνες φέρει ο κατόχος της.

Για το θέμα με την κλήση... Οι "μαγκιές" πληρώνονται...

Επίσης αν έχεις διαβάσει την ατραπό του ιδρυτή του στύλ σου (Bruce Lee)...σε απόσπασμα:

"Κανείς δεν μπορεί σήμερα να κυκλοφορεί στον δρόμο και να δέρνει κόσμο. Αν το κάνει μπορεί μια μέρα , να εμφανιστεί κάποιος με ενα πιστόλι και ..ΜΠΑΜ... καμία πολεμική τέχνη δεν σε σώνει απο σφαίρα"...

Συμμαζέψου λοιπόν, γιατί την επόμενη φορά , μπορεί να μην είναι 141? (που δεν κρίνω αν είναι δίκαιο ή άδικο πρόστιμο... όλα στην ζωή άδικα είναι)... μπορεί να είναι κάτι που να σχετίζεται με την σωματική σου ακεραιότητα.

Υ.Γ. Για την ιστορία...

Μαύρη ζώνη WTF Tae-Kwon-Do, 2 χρόνια Kick-Boxing...6 μήνες παραδοσιακό Muai-Thai (Πολύ βάρβαρο για την ηλικία μου πλέον και τα κοκκαλάκια μου)

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

τα 10 περασαν...
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
    ναι ναι,
    παρε κ τον ελεγχο μαζι σου(αν δεν εισαι αριστουχος,λυπαμαι,τον πουλο...)
    κ αν θες,παρε κ τον παπα της ενοριας για μαρτυρα οτι εκκλησιαζεσαι καθε κυριακη ''μηπως κ γλυτωσεις την πληρωμη''
    τωρα αν δε μασησει ο δικαστης κ βαλει ιατροδικαστη να τσεκαρει το αυτι σου για τρυπα...
    :a16:

φευγει σε 10
    (δεν ειναι πολυ της μοδας αυτο τωρα τελευταια?)
    Ωραία η ειρωνία σου...

re mages min varate eipame... apla itaytotita grafei pano oti o ekpaidettis moy einai ekpaideytis tis dioxis k tis astinomias...
    zito i trella.....

to ti xerei o katenas einai kalo na to krataei gia ton eayto toy k mono k oti xeri kalo gia tin party toy k mono.. apla i taytoyita grafei astynomia pano... re min me krazetai toso eipame.... an vlepate to paidi ayto na sas tin leei etsi gia goystarei ti ta kanate?? gia ayto toy tin edeixa lete na exo orexi na deixno taytotites k malakies..
    zito i trella.....

mia voeiteia zitisa re paidia gia to dikastirio kamia symvoyli... sta tetoi moy i taytotita k otidipote allo epanalamvano...
    zito i trella.....

tetoio kraximo sta gennetlia moy proti fora troo... telos pandon... to mixanaki tis photo den reinai diko moy k exo pinakida...ama sas tin elege ena paidi 21 22 to poly poy exei parei exoysia sta xeria toy k nomizei oti gamaei olo ton kosmo eseis na ton koitate... omorfa toy milisa k ston plytindiko afoy imoyna paranomos esto k kato apo to spiti moy k san teleytaia lysi edeixa tin taytotita mipos ginei kati... alla tipota.. poly koroidia re paidia mia voiteia zitisa apla.. den sas katigoro mallon den edosa arketes plirofories.. yeftomages taytoitites xero karate ktl einai toy koloy malakies oti kaneis k oti xereis to keneis epeidi goystareis k gia tin party soy k mono..
    zito i trella.....

sevasmos pano apo ola... kernao kafe glyko fagito oti goystarete gia ta genetlia moy.. kai epizo na me voiteisi kapoios gia to dikastirio...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	jkdlogo.jpg 
Προβολές:	197 
Μέγεθος:	22,0 KB 
ID:	51063
    zito i trella.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
    sevasmos pano apo ola... kernao kafe glyko fagito oti goystarete gia ta genetlia moy.. kai epizo na me voiteisi kapoios gia to dikastirio...
    Χρόνια σου πολλά ρε Αντωνιό κι από εδώ.

Όσο αναφορά το δικαστήριο, τι ακριβώς βοήθεια χρειάζεσαι ; Νομίζω οτι σου απάντησαν κι οι φίλοι. Πας σαν κύριος κι όχι τσαμπουκαλεμένος. Πληρώνεις ότι χρειάζεται και φεύγεις... δεν νομίζω οτι σε παίρνει να κάνεις περισσότερα, φοβάμαι μάλιστα πως με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, μόνο περισσότερο χαμένος μπορεί να βγεις..

Καλά ξεμπερδέματα και πάλι !

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Είναι λίγο τυχερά αυτά, εξαρτάται δηλαδή σε ποιον δικαστή θα πέσεις και σε τί διάθεση θα βρίσκεται.
    Εγώ όταν είχα παραστεί σε δικαστήριο, είχα πέσει σε μια δικαστίνα η οποία ήταν πολύ καλή και γενικά αθώωνε.
    Πήγαινε στο δικαστήριο με το κράνος σου, βάλε τους καθρέπτες στο μηχανάκι σου, πες ότι τους έβαλες και πες ότι ήθελες απλά να παρκάρεις δίπλα σε μικρή απόσταση από το σπίτι σου. Επίσης, πάρε μαζί σου τον πατέρα σου και πρόσεξε σε γενικές γραμμές την εμφάνισή σου για να μην φανείς σαν κανένα τσογλάνι.

Απ'όσο γνωρίζω μέχρι μερικά λεπτά πριν την εκδίκαση της υπόθεσής σου μπορείς να πας να πληρώσεις το ακριβές αντίτιμο της κλήσης, δηλαδή 141? στην περίπτωσή σου αν θυμάμαι καλά. Αν δικαστείς και αθωωθείς προφανώς δεν πληρώνεις τίποτα, αν όμως δεν αθωωθείς τότε πληρώνεις εκτός από την κλήση και δικαστικά έξοδα κλπ οπότε πάει πιο ψηλά το κόστος.
    Με λίγα λόγια, πας στο δικαστήριο, βλέπεις τις προηγούμενες υποθέσεις και τις γενικότερες διαθέσεις του δικαστή και αποφασίζεις ανάλογα την περίπτωσή σου αν τελικά θες να δικαστείς ή όχι.

Τελικά πάντως, δεν κατάλαβα από αυτά που είπες, καβάλησες τη μηχανή και πήγες μερικά μέτρα καβάλα και σε σταμάτησε το όργανο ή σε έγραψε ενώ περίμενες να φύγει;
    Βρες λίγο την ψυχραιμία να γράψεις σωστά 5 γραμμές και με ελληνικούς χαρακτήρες για το τί ακριβώς έγινε.

ΥΓ. Χρόνια πολλά και πάντα με υγεία.
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Λοιπόν

Το δικαστήριο έχει το ρίσκο του. Αν πάει με το γράμμα του νόμου ο/η δικαστής ότι και να πεις θα καταδικαστείς. Αν όχι, τότε έχει σχέση το τι θα πεις για δικαιολογία. Για το κράνος μπορεί να σου την χαρίσει αφού αποδεδειγμένα μένεις ακριβώς δίπλα (προσκόμησε κάποιο λογαριασμό ή βεβαίωση των δικών σου) αλλά για τους καθρέπτες δεν νομίζω να την γλυτώσεις εκτός κι αν πεις ότι το πήγαινες στο γκαράζ για να το αφήσεις μέχρι την επισκευή του (όχι και πολύ πιστευτό γιατί εκεί έχουν ακούσει όλες τις δικαιολογίες του κόσμου).

Έχεις ελπίδες να πέσεις σε μαλακό δικαστή αλλά όχι αρκετές για να την γλυτώσεις 100%. Αν καταδικαστείς τότε θα πρέπει να πληρώσεις επι τόπου το διπλάσιο του προστίμου + τα δικαστικά έξοδα (10-20Ε). Αν πάρεις το ρίσκο τότε φρόντισε να έχεις μαζί σου αυτά τα χρήματα διότι σε μαγκώνουν εκεί και δεν φεύγεις αν δεν πληρώσεις εσύ ή άλλος το πρόστιμο.

Αν το μετανιώσεις τελευταία στιγμή, υπάρχει υπάλληλος εκεί δίπλα που πληρώνεις απλά το πρόστιμο και όταν σε φωνάξουν απλά δίνεις την απόδειξη και φεύγεις.

Ρισκο και ρουλέτα που αν δεν είσαι και πολύ σίγουρος τότε δεν αξίζει να δώσεις 300+ ευρώπουλα αντί για τα 140

ευχαριστω πολυ παιδια με βοηθησατε αρκετα.. ευχαριστω πολυ και για τις ευχες σας.. στο δικαστηριο θα παω με δικηγορο τον νονο μου τωρα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο μολις ακουσε το περιστατικο μου ειπε αστο πανω μου.. κατι μου λεει οτι θα την χρυσοπληρωσω την κληση... το συμβαν εχει ως εξεις γυρνουσα με το φιλαρακι απο βολτα με τα μηχανακια φορουσα κρανος κανονικα.. και επειδει κουβαλουσα κατι εργαλεια μαζι μου ανεβηκα στο σπιτι να τα αφησω.. αφηνω το κρανος κ τα εργαλεια και παω να παρκαρω το μηχανακι.. εγω μενω σοφοκλεους 221 το γκαραζ της πολυκατοικιας ειναι σοφοκλεους 219 ενα περιπολικο εχει κλεισει το γκαραζ και εγω περιμενω να φυγει για να μπω μεσα περιμενω κανα διλεπτο ερχεται το οργανο και μου λεει χωρις να μιλησω κρανος πας αναποδα πινακιδες 141Ε και μου την ελεγε λες και εκανα εγκλημα.. του λεω να παρκαρω θελω δεν με νοιαζει μου λειει εδω μενω απανταω και τι με νοιαζει εμενα απανταει..για αυτο του εδειξα την ταυτοτητα που με χιλιοκραξατε χθες επειδη γραφει εκπαιδευτης αστυνομιας και διοξεις ναρκωτικων.. αλλη ορεξη δεν ειχα να το παιζω και καποιος επειδη ξερω πολεμικες τεχνες αυτα ειναι για καραγκιοζηδες.. μου την εγραψε και εφυγε.. αλλα ενα παιδι 21 22 το πολυ να στην λεει επιδει ειναι ενστολος δεν ειναι οτι καλυτερο η μαγκια ειναι χωρις την στολη.. ρε παιδια λεω κατι παραλογο.. ξερω αστυνομικους που ειναι κυριοι με Κ κεφαλαιο.. με σταματανε και μου λενε σε παρακαλω πολυ μου δινεις την αδεια σου και τα υπολειπα χαρτια.. με τοση ευγενεια.. του απαντησα αρχηγε εισαι ο καλυτερος..
    zito i trella.....

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    ..για αυτο του εδειξα την ταυτοτητα που με χιλιοκραξατε χθες επειδη γραφει εκπαιδευτης αστυνομιας και διοξεις ναρκωτικων..

...αλλα ενα παιδι 21 22 το πολυ να στην λεει επιδει ειναι ενστολος δεν ειναι οτι καλυτερο η μαγκια ειναι χωρις την στολη..
    χωρις ιχνος παρεξηγησης και με καλοπροαιρετο σκοπο, αλλα...συνομηλικος σου δεν ειναι? γιατι τον θεωρεις "παιδι"? και επειδη ειναι ενστολος, επειδη και μπορει να τον εχεις εκπαιδευσει καποτε, σημαινει κατι?
    το κοβω, γιατι δεν θελω να παρεις στραβα αυτα που λεω, απλα να σου χρωματισω καποιες λεπτομερειες!
    ...και γρηγορα ξεμπερδεματα με το δικαστηριο ή οτι τελος παντων διαλεξεις!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ