Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
13Φ;;;
Πφφφφφ... πάνε αυτά τώρα!![]()
ΥΓ: Συνάδελφοι, πότε θα βγάλουμε μπλουζάκια;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
13Φ;;;
Πφφφφφ... πάνε αυτά τώρα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και πως θα τα κανουμε τα μπλουζακια να GIFαρουν βρε συ? με παραμανα-ανεμηστηρακι ισως?Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
![]()
![]()
αργησες
το εβγαλα ηδη *13Φ*
θα το δειτε στο δελεαρ
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ναι αλλα τα δικα σας ειναι σταθερα αρα ευκολα, δεν GIFαρουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
αργησες
το εβγαλα ηδη *13Φ*
θα το δειτε στο δελεαρ
![]()
![]()
![]()
ασε που σας βλεπω να τα φορατε συνεχεια μεχρι να τα λιωσετε απο τη βρωμα και τη πολυχρησια αφου ειστε κατα της καθαριοτητας-ανακυκλωσης!![]()
![]()
![]()
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τους Επίτιμους όπως και τα αξιότιμα μέλη του RCT και αποδέχομαι με χαρά την τιμητική πρόσκληση. Θα προσπαθήσω με την ανακύκλωση να προάγω την περιβαλλοντική συνείδηση στο παρόν φόρουμ -αυτός δεν είναι ο στόχος του RCT, σωστά;
![]()
![]()
![]()
-θα προσπαθήσω επίσης να συμβάλω στο να μπει ένα τέλος στη μάστιγα "μπαγιάτικα αστεία" ή "ανακυκλωμένο χιούμορ", αλλά δε το κάνω θέμα γιατί η εποχή της ντομάτας δεν είναι μακρυα...![]()
Απο εδώ και μπρος πρέπει να σταματήσεις να κοιμάσαι ήσυχος... Θα βλέπεις τη φάτσα σου να σουλατσάρει στο ίντερνετ πάνω σε καρτουνίστικα σώματα από κοριτσάκια, ανάμεσα σε 2 κώλους ή ακόμα χειρότερα μπορεί να πάρεις τον τιμητηκό ρόλο της χαμούρας στα ανέκδοτα.... ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Απο εδώ και μπρος πρέπει να σταματήσεις να κοιμάσαι ήσυχος... Θα βλέπεις τη φάτσα σου να σουλατσάρει στο ίντερνετ πάνω σε καρτουνίστικα σώματα από κοριτσάκια, ανάμεσα σε 2 κώλους ή ακόμα χειρότερα μπορεί να πάρεις τον τιμητηκό ρόλο της χαμούρας στα ανέκδοτα.... ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ![]()
![]()
:a19: :a19:
Να προσθεσω οτι θα εχεις συνεχεια αερια, με προτιμηση στο βουτανιο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Απο εδώ και μπρος πρέπει να σταματήσεις να κοιμάσαι ήσυχος... Θα βλέπεις τη φάτσα σου να σουλατσάρει στο ίντερνετ πάνω σε καρτουνίστικα σώματα από κοριτσάκια, ανάμεσα σε 2 κώλους ή ακόμα χειρότερα μπορεί να πάρεις τον τιμητηκό ρόλο της χαμούρας στα ανέκδοτα.... ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ![]()
ξερει ποιο μερος να διαλεξει. εχει δει απο κοντα τι παιζει, περα απο τα λογια καποιων!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
ξερει ποιο μερος να διαλεξει. εχει δει απο κοντα τι παιζει, περα απο τα λογια καποιων!![]()
![]()
Πές μου που και πότε....![]()
Δελεαρ, 12/6, απο τις 19:30 ~ 2:00Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Πές μου που και πότε....![]()
:a47: :a47:
![]()
Θα είμαι εκεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Δελεαρ, 12/6, απο τις 19:30 ~ 2:00:a47: :a47:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Αν δεν έχω πάει από καρκίνο με τόσα τσιγάρα)
σε περιμενω.Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Θα είμαι εκεί...
(Αν δεν έχω πάει από καρκίνο με τόσα τσιγάρα)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μυστικο: εγω κανω γαργαρες με μπυρα, και δεν παθαινω τιποτα! βεβαια δεν ξερω γιατι με λενε κακο σκυλι, μηπως εχει σχεση με το οτι δεν παθαινω τιποτα?![]()