Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: dikastiria kleiseis

και εγω 22 ειμαι.. για αυτο ειπα συνομηλικος μου.. γιατι να στραβοσω αδερφε κουβεντα κανουμε σε ευχαριστω που απαντησες..
    zito i trella.....

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
    και εγω 22 ειμαι.. για αυτο ειπα συνομηλικος μου.. γιατι να στραβοσω αδερφε κουβεντα κανουμε σε ευχαριστω που απαντησες..
    στο ειπα αυτο γιατι τι θα επρεπε να πουμε που βλεπουμε αλλους που ειναι μεγαλυτεροι μας (ακομα και ηλικιομενοι) και μας μιλανε στο πληθυντικο?
    θελω να πω, αν ο αλλος δεν εχει την (ψυχικη) ευγενεια, δεν θα περιμενω ειτε απο την ηλικια μου/του ειτε απο τον πληθυντικο να με σεβαστει!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

συμφωνω μαζι σου αδερφε.. μου αρεσουν οι αποψεις σου
    zito i trella.....

Kαλό είναι να κάνεις κατανοητό στο δικαστήριο ότι το περιπολικό σου είχε κλείσει την είσοδο προς το γκαράζ σου.
    Απ'ότι καταλαβαίνω ήσουν σταματημένος, συνήθως στις κλήσεις γράφουν ...'εκινείτο ανάποδα ' κ.τ.λ.

Γενικά στα δικαστήρια επικρατεί ο κοινός νους, δεν νομίζω να σε χρεώσαουν για 5 μέτρα (πες ότι θα μπορούσες να το σπρώξεις αλλά ήσουν κουρασμένος). Για την επίδειξη ταυτότητας πολεμικών τεχνών κάνε το γαργάρα κανονικά, ήταν τοπυλάχιστον αφελές. Για τους καθρέπτες μην πεις καμμία διακιολογία, απλά ανέφερε ότι τους έχεις ξανατοποθετήσει.

You BETA believe...

Και βάλε κάτι άλλο για avatar, είδες πόσο εύκολα σχηματίζονται λανθασμένες εντυπώσεις .
    Να δω ποιός θα αγοράσει το ΧΧ μου αν θέλω να το πουλήσω (όχι old ΔΕΝ το πουλάω) με το avatar που έχω, εδώ για το αμορτισέρ ούτε καν ρωτάνε......

You BETA believe...

υπαρχουν και μαρτυρες για αυτο.. δεν υπαρχει λογος να δειξω καν αυτην την ταυτοτητα για πιο λογο αλλωστε.. ανοησια σκετη.. απλα την εδειξα για να σταματησει να μου την λεει το οργανο..
    zito i trella.....

εχεις δικιο αδερφε τετοιο κραξιμο δεν εχω φαει ποτε.. παω να το αλλαξω
    zito i trella.....

Πού είναι η πινακίδα σου?Πρέπει να κάνουν θόρυβο οι εξατμίσεις έτσι όπως τις βλέπω!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!

Πιάσε και ένα μπυρόνι να χαλαρώσεις τώρα
    it's the Nexus of the crisis...and the origin of storms

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Όσον αφορά το πρόβλημά σου

Αν είχες καβαλήσει και είχες βάλει μπρος τον κινητήρα έχεις μισο-χάσει. Αν σε σταματήσανε ενώ είσουν παρκαρισμένος δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Η μηχανή είναι σταθμευμένη και δεν έχουν δικαίωμα να σε γράψουν.
    Πες στο δικαστήριο οτι είχες πάει να τσεκάρεις τα λάδια του κινητήρα και αυτοί σε γράψανε (ακόμα και αν είχες βάλει μπρος).
    Για τους καθρέφτες μπορείς να πεις οτι τους΄είχες βγάλει γιατί στους είχαν σπάσει και περίμενες ανταλλακτικά αλλά το μηχανάκι δεν το κουνάς μεχρι να έρθουν.
    Πιθανώς στο δκαστήριο να αθωωθείς χωρίς να δείρεις κανέναν.
    Καντο διπλωματικά και να είσαι πειστικός

Όσο για τους καθρέφτες (ουσιαστικα και όχι για το πως θα φλομώσεις το δικαστή) βάλε τους στη θέση τους. πάντα υπάρχει κάποιος από πίσω που μπορεί να θέλει να περάσει.
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

Σταματημενος ημουνα περιμενα να παρκαρω.. αυτος με ειχε δει απο πριν που ερχομουνα μαλλον.. .. φαντσου νομιζα οτι θα με ρωτησει αν χαθηκα γιατι περιμενα σαν τον μαλ... να φυγει το περιπολικο να παρκαρω κ γω που να ξερα..
    zito i trella.....

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
    Σταματημενος ημουνα περιμενα να παρκαρω.. αυτος με ειχε δει απο πριν που ερχομουνα μαλλον.. .. φαντσου νομιζα οτι θα με ρωτησει αν χαθηκα γιατι περιμενα σαν τον μαλ... να φυγει το περιπολικο να παρκαρω κ γω που να ξερα..
    Δηλαδή σου είχαν κλείσει και το γκαράζ?

Εμεις ρε γαμώτο γιατί δεν μορούμε να τους γράψουμε για παράνομη στάθμευση

Τέλος πάντων. Προσπάθησε να είσαι πειστικός στο Δικαστήριο με επιχειρήματα. Μην ξεφύγεις πολύ απο το τι συνέβει και έχεις πιθανότητες να τη γλυτώσεις.
    αλλά πάντα εξαρτάται και από το πως ξύπνησε το πρωί ο/η δικαστής. :hypnotize
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

για να δουμε τι θα γινει... αδερφε ο δικηγορος που θα ρθει λες να βοηθησει ειναι χρονια στην δουλεια και ειναι απαιχτος αλλα φοβαμαι μην γινουν χειροτερα τα παραγματα.. να παρκαρω ηθελα ρεεεεεεεεεεε...
    zito i trella.....

ειχαν κλεισει το γκαραζ σωστα...
    zito i trella.....

το κουφο ειναι οτι εχει παει να με τρακαρει περιπολικο... εκει τι κανεις.. τους κουναγα το κεφαλι χωρις να μιλησω εννοωντας τι μαλα.. εισται..
    zito i trella.....

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr
    ego exo faei treis kliseis tis opoies oute exo plirosei alla kai oute exo emfanistei sto dikastirio logo tou oti enas gnostos mou eipe oti to mpoli poli na sou erthoun stin forologiki enimerotita kai tis plironeis ekei!!!(den mou exei erthei akoma tipota)

kai tora auto pou exo akousei apo xilious dio akoma....poios sou eipe palikari mou oti i texni tou mprous lee itan auto pou mas eipes poio pano????e???
    o mprous lee eixe daskalo(shi fu) ton aimnisto yeep man o opoios eixe ksekinisei kai tin texni i opoia lagate yong chun!!!capice??

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF