Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Τρέμει το τιμόνι σε transalp

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Re: Τρέμει το τιμόνι σε transalp

Αρχικά δημιουργήθηκε από promos
    Είμαι κάτοχος ενός transalp 650 ’02 και εχω πρόβλημα με το παίξιμο του τιμονιού. Από τα 40 έως και τα 90 km δεν μπορώ να αφήσω τα χέρια μου από το τιμόνι. Πήγα και το έκανα ζυγοστάθμιση αλλά τίποτα και μάλιστα μου είπαν ότι οι ζάντες είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν γνωρίζει κανείς κάτι θα με βοηθούσε πολύ.

Σαν πρωην κατοχος,ειχα τα ιδια στα 70 κμ...τωρα,εαν εχεις τσεκαρει πιεσεις, ρουλεμαν λαιμου,βγαλεις τη μπαγκαζιερα,τοτε το τιμονι κουναει στα 70 περιπου κμ.και μονο εκει..σε οσους κι αν το πηγα ΔΕΝ λυνεται αυτο...τι προφορτισεις τι ζυγοσταθμισεις κλπ μονο εκει τρεμει...ζησε με αυτο....το κουφο ειναι οτι με συνεπιβατη το προβλημα δεν υπαρχει...κι αν υπαρχει ειναι ανεπαισθητο...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek

Re: Re: Τρέμει το τιμόνι σε transalp

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    Σαν πρωην κατοχος,ειχα τα ιδια στα 70 κμ...
    Μήπως, λέω εγώ τώρα, είχες και συ Metzeler Tourance?

Re: Re: Re: Τρέμει το τιμόνι σε transalp

Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    Μήπως, λέω εγώ τώρα, είχες και συ Metzeler Tourance?
    oxi...
    ειχα απο ...ΜΤ-21
    μεχρι ΑΝΑΚΕΕ...
    και απο ολοκαινουργια σετακια (Sirac/Sahara/Anakee/Pirelli) μεχρι μεταχειρω...με ΟΛΑ εκανε το ιδιο: τρεμουλο στα 70κμ...παραπανω η κατω,σταματαγε...ποτε δεν εμαθα γιατι...
    το μονο λαστιχο που δεν ειχα βαλει ηταν το τουρρανς....ετσι για να εχω σφαιρικη αποψη...
    ζησε μ'αυτο...
    υγ το μονο που δεν δοκιμασα ηταν να βγαλω τις χουφτες....λες;:a5:

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    το ιδιο ακριβως κανει και μια μηχανη που εχει παρει σκελετο.αυτο δεν το ακουσα απο κανεναν.οσοι εχετε μηχανες απο δευτερο χερι καλο ειναι να το δειτε.συνηθως αν ειναι σε εμφανη σημειο φαινεται οτι εχει πεταξει το χρωμα.(ελπιζω να μην ειναι κατι τετοιο)
    ο ασθενης εχει τα ιδια συμπτωματα.
    επισης το τιμονι ισως ειναι λιγο στραβο και αναγκαζει τον οδηγο σε λανθασμενη σταση πανω στη μηχανη.

φερνω την καταστροφη οχι επειδη το θελω αλλα για να ακουστουν και τα πιο τραγικα σεναρια.

για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Η ιστορία με τα Transalp αρχίζει και μου θυμίζει ιστορίες και πάθη με τα ΚΤΜ.
    Πάρτε ένα ΧΤ και ησυχάστε :

φιλε εχω ενα transalpaki 2005 με 4300χλμ και παει σπαθι με τα μαμα brigestone προβλημα σε αυτα τα χλμ ειχα με το πρωην μου bmw f650 st οπου ειχα αλλαξει λαστιχα και μετα με την ζελατινα οπου ηταν και μαμα......τωρα την μονη ιστορια που εχω ακουσει και απο bmw πηγα σε honda και transalp ειναι "δεν σπαει δεν χαλαει δεν παθενει τιποτα".....

......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    [B]το ιδιο ακριβως κανει και μια μηχανη που εχει παρει σκελετο.αυτο δεν το ακουσα απο κανεναν.οσοι εχετε μηχανες απο δευτερο χερι καλο ειναι να το δειτε.συνηθως αν ειναι σε εμφανη σημειο φαινεται οτι εχει πεταξει το χρωμα.(ελπιζω να μην ειναι κατι τετοιο)
    ο ασθενης εχει τα ιδια συμπτωματα.
    επισης το τιμονι ισως ειναι λιγο στραβο και αναγκαζει τον οδηγο σε λανθασμενη σταση πανω στη μηχανη.

φερνω την καταστροφη οχι επειδη το θελω αλλα για να ακουστουν και τα πιο τραγικα σεναρια.

Η δικια μου αγοραστηκε 2ο χερι με 12000 κμ ακομα σε εγγυηση και εκτος οτι την πηρα απο ψειρα ατομο την πηγα γραμμη σε συνεργειο και μετα εγινε ο γαμος η μονη γρατζουνια που ειχε ηταν στη δεξια μανετα που του επεσε και την κρατησε το θηριο...απλα την "ακουμπησε "κατω...τωρα με ποσες την εδωσα (γρατζουνιες...) αστο...και σε αυτον ετρεμε,και σε οσους εχω ρωτησει ειτε ολοκαινουργια μοτο με τα μαμα λαστιχα ειτε με αλλαγμενα ολοι το ιδιο...τρεμουλο κοντα στα 70...
    υποψιν οτι για το τρεμουλο που λεω(των ΤΑ και μονον αυτο) υπαρχει ΜΟΝΟΝ οταν ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ...δεν ειναι αισθητο οταν αδηγας κανονικα...(και βλακεια μου που δεν το ανεφερα απο την αρχη).

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Συντονισμός ….. η Χοντα προτείνει ( και εγώ) να μην αφήνεις ΠΟΤΕ τα χέρια σου από το τιμόνι !!!!

….μετά από συντήρηση του μπροστινού το θέμα έληξε !! Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν είναι τα ρουλεμάν ή τίποτα άλλο , ο μηχανικός μου δεν μου διευκρίνισε τι ακριβώς παίζει !!

Νέο μέλος Το avatar του/της promos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Συντονισμός ….. η Χοντα προτείνει ( και εγώ) να μην αφήνεις ΠΟΤΕ τα χέρια σου από το τιμόνι !!!!

….μετά από συντήρηση του μπροστινού το θέμα έληξε !! Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν είναι τα ρουλεμάν ή τίποτα άλλο , ο μηχανικός μου δεν μου διευκρίνισε τι ακριβώς παίζει !!

Τι εννοείς ρε κούκλε……δεν θα τα πετάς αυτά χωρίς διευκρινίσεις. Τι θες να πεις το θέμα έληξε !!!!!!!!!!1

Αρχικά δημιουργήθηκε από promos
    Τι εννοείς ρε κούκλε……δεν θα τα πετάς αυτά χωρίς διευκρινίσεις. Τι θες να πεις το θέμα έληξε !!!!!!!!!!1

Αφού με είπες κούκλο θα σου πω... :rotflmao:

Είχα το transalp του 96 , στο φάσμα των 60 με 80 κάτι χιλιομέτρων , όταν άφηνα το τιμόνι και μόνο τότε , άρχιζε να τρέμει !!! Στα 120 τρένο !!!! Το λοιπόν , ο μηχανικός μου , είχε εντοπίσει και σε άλλα transalp το ίδιο θέμα ! Η χόντα και ο ίδιος μου πρότειναν να μην αφήνω τα χέρια από το τιμόνι και να μην μπω σε έξοδα για κάτι τέτοιο…… Όταν έφτασε η ώρα να γίνει μια συντήρηση στο μπροστινό σύστημα ,το φαινόμενο αυτό έληξε .!! Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε , απόφυγε και ο ίδιος να μου πει…αλλά το τιμόνι δεν έτρεμε πια !!!! Μην ανησυχείς πάντως δεν είναι τίποτα το φοβερό , δεν τίθεται θέμα ασφάλειας !!!!!!

Αφου δεν θέλεις ,ή δεν μπορεις να μας πεις. Πές μας τουλάχιστον αυτό το γατόνι τον μηχανικό μπας και σωθούμε και μεις που δεν μπορούμε να βρούμε άκρή. Αν και απ οτι πιστευώ μάλλον καταλάθος το έκανε, και απέφευγε να σου πει διοτι δεν γνώριζε ούτε αυτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από quintezz
    Αφου δεν θέλεις ,ή δεν μπορεις να μας πεις. Πές μας τουλάχιστον αυτό το γατόνι τον μηχανικό μπας και σωθούμε και μεις που δεν μπορούμε να βρούμε άκρή. Αν και απ οτι πιστευώ μάλλον καταλάθος το έκανε, και απέφευγε να σου πει διοτι δεν γνώριζε ούτε αυτός

έχεις ΠΜ

Νέο μέλος
    φιλε ανεβασε τις μπουκαλες 1 εκατοστο και θα σταματησει το τρεμουλο με οσα χιλιομετρα και να στριβεις.Οσον αφορα τα metzeler τα ειχα 1,5 χρονο με ταξιδια και στριψιματα ελεεινα και μαυριζανε ακομα,μη τα φοβασαι καθολου εφοσον εχει γινει ζυγοσταθμιση που θεωρω απολυτος σημαντικη.

Νέο μέλος Το avatar του/της promos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sineder
    φιλε ανεβασε τις μπουκαλες 1 εκατοστο και θα σταματησει το τρεμουλο με οσα χιλιομετρα και να στριβεις.Οσον αφορα τα metzeler τα ειχα 1,5 χρονο με ταξιδια και στριψιματα ελεεινα και μαυριζανε ακομα,μη τα φοβασαι καθολου εφοσον εχει γινει ζυγοσταθμιση που θεωρω απολυτος σημαντικη.
    πως ανεβαίνουν οι μπούκαρες στην transalp ?

Νέο μέλος
    Λυνεις τις βιδες απο τις τιμονοπλακες και μετρας 1 ποντο απο πανω,να χαμηλωσει η μηχανη μπροστα 1 εκατοστο.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sineder
    Λυνεις τις βιδες απο τις τιμονοπλακες και μετρας 1 ποντο απο πανω,να χαμηλωσει η μηχανη μπροστα 1 εκατοστο.

Δοκιμασμένη λύση;

χαλάς την γεωμετρία της μηχανής;

Τον 1 πόντο ποιος μηχανικός τον πρότεινε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παιζει το τιμονι σε ΧΤ 600 μετα τα 120χλμ. !Βοηθεια!
    από vaspiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 13:11
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2007, 14:46
  3. Τρέμει τιμόνι σε Transalp?
    από quintezz στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2006, 22:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε