Στην έκθεση Μοτοσυκλέτας το Μάρτιο, είχα συμπληρώσει ένα έντυπο στο περίπτερο της BMW (μετά από δική τους προτροπή) εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον μου για το GS 1200 Adventure και οτι θέλω να την κάνω test-ride.
Χτες λοιπόν, αξιοποιώντας τα στοιχεία που τους είχα δώσει μου έστειλαν:
1) Ένα γράμμα που εκθειάζει το περίπτερο, την τεχνολογία, τις μοτοσυκλέτες, κτλ κτλ της BMW.
2) Ένα φυλλάδιο, στα αγγλικά με ωραίες φωτογραφίες του GS στην Κίνα και τα ελάχιστα τεχνικά χαρακτηριστικά της...
Δηλαδή είμαι υποχρεωμένος να ξέρω αγγλικά ? Στην Ελλάδα δε ζούμε ?
Και ερωτώ.... είναι αυτό marketing ?
Δηλαδή, για μια μοτοσυκλετα που στοιχίζει περίπου 17.000 ευρώ, μου στέλνεις ένα κωλο-φυλλάδιο με φωτογραφίες, και ένα γράμμα που αντί να γλύφει τον πελάτη εκθειάζει την ίδια την εταιρεία ?
Και το test-ride που υποτίθετε θα κανόνιζε για λογαριασμό μου, ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνω από dealer σε dealer....
Και όλα αυτά ασχέτως αν θέλω να την αγοράσω ή όχι (που δεν θέλω).. αλλά εκδήλωσα ενδιαφέρον και του φούστη, δεν προσπαθείς να κερδίσεις έναν πελάτη ??
Εδώ υπάρχει επιστήμη ολόκληρη (CRM - Customer Relationship Management) για να μην χάνουν οι εταιρείες πελάτες και να τους κρατάνε κοντά (γιατί ως γνωστόν, ένας υπάρχων πελάτης είναι πιο "φτηνό" να τον κρατήσεις παρά να κερδίσεις έναν νέο....)
Τεσπα.... συγχίστηκα.![]()