Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψεις μόνος σου. Εγώ φρόντισα να σε πείσω να μην ματαιώσεις το ταξίδι![]()
![]()
Πάντα όρθιοι
Καλα να περασεις φιλε καλο καλοκαιρι σου ευχομαι και τον φθινοπωρο να εχεις αρκετες ευχαριστες ιστοριες να μας γραψεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψεις μόνος σου. Εγώ φρόντισα να σε πείσω να μην ματαιώσεις το ταξίδι![]()
![]()
Είσαι ΑΠΕΧΤΟΣ ΛΕΜΕ!!!
Όταν αποφασίσεις να πάς στη Χίο ξέρεις που θα απευθηνθείς!!!![]()
Το ταξίδι δεν μπορώ και να θέλω να το ματαιώσω! Για δουλειά πάω η οποία έχει κλειστεί και κανονιστεί! Θα είμαι μέχρι τέλος Αυγούστου εκεί...θα εξερευνήσω αρκετα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Και καθότι ολοστρόγγυλος και θιασώτης του καλού φαγητού (εμένα εννοώ) παραλιακά προς την ΔΕΗ (αριστερά όπως κοιτάς την πόλη από το λιμάνι) να επισκεφτείς τον Τούρκο ή Ανατολίτικες γεύσεις (όπως και να το πεις το ξέρουνε το μαγαζί) για πολύ καλό και πικάντικο φαγάκι, σε πολύ καλές τιμές και όχι τουριστικό μαγαζί. Όχι εντυπωσιακό περιβάλλον, κάτι σαν σουβλατζίδικο αλλά ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ....![]()
![]()
UP
UP
UP
UP
![]()
Άντε και πλησιάζουν οι μέρες!!!
![]()
![]()
![]()
Πείτε κανένα tip ωρέ!!!
![]()
![]()
![]()
Πάρε προφυλακτικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Πείτε κανένα tip ωρέ!!!
Είναι ακριβά εκεί...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τι tip θέλεις ωρέ, πες με να σε πω!
Πάρε με ενα τηλ όποτε θέλεις να βρεθούμε να σε κατατοπίσω στα πάντα.
Α, και κάτι που δεν σου είπανε (προφανός δεν θα το ξέρανε, οι περισσότεροι Ροδίτες αγνωούν την ύπαρξη της, πόσο μάλλον τουρίστες) να επισκευτείς όπως δήποτε την λίμνη των νάνων. Όποτε βρεθούμε θα σου δείξω σε χάρτη που είναι γιατι δεν την δείχνει ο χάρτης.
Από εκεί και πέρα ανάλογα τι θες να δεις είναι και το που θα πας. Αμα μπορεις γύρνα και όλο το νησί.
Σε πιο ξενοδοχείο θα μείνεις;
Κατσε μου ηρθε φλασια! Δημοσια 000 εχει στο Μαντρακι, μεσα στο κεντρο της πλατειας που δημιουργειται απο το κτισμα, εισοδος απο την πλευρα της παλιας πολης, επισης εχει διπλα απο την ταφρο, στα αριστερα οπως ανεβαινεις ενα μεγαλο και λιγο πιο πανω κοντα στις καφετεριες παλι στο αριστερο σου χερι. ακουγετια γελιο αλλα εγω πχ που εμενα Αγ.Νικολαο και πηγαινα με τα ποδια ηθελα 35 λεπτα να γυρισω σπιτι και με εχουν σωσει αρκετες φορες. Αυτα στο Μαντρακι και ακριβως απεναντι ειναι σχετικα πιο ανετα και καθαρα.
Εχω υπηρετησει εκει κατω 9 μηνες και εχω γυρισει το νησι εμ τις διαφορες αποσπασεις μου αλλα εχω κατεβει και στο ξεμπαρκο.
Δεν θελω γελια!
τιπ 2
στην παλια πολη πηγαινε στις πλατεια με το συντριβανι, οπως ακτεβαινεις το κυριο δρομο κανε αναστροφη (με τα ποδια) δεξια, εχει σουβλατζιδικο και πηγαινε πανω στο στενο , εχει ταβερνες , μπαρακια, ειδικα δε να το ψεξεις στην παλια πολη νομιζεις οτι πας πισω στον χρονο, αν εισαι της περιπετειας μην παρεις χαρτη. Θασ δεις οτι ακομα και οι πλατειες τους ειναι με τοιχο γυρω γυρω, περπατας στο δρομο και δεν ξερεις η πορτα που βλεπεις τι εχει απο πισω της.
Τιπ 3
Σου ειπα να ΜΗΝ πας προς Αγ. Φανουριο;
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
H πλατεία με το σιντριβάνι που λέει ο Leipsippos δεν είναι πολύ μακριά από αυτήν. Στο βάθος φαίνεται το τέμενος και εκεί είναι τα περισσότερα "ελληνικά" μαγαζιά. Φόρα άνετα παπούτσια,ι καλό περπάτημα και σου εύχομαι ότι ποθείς να το πάθεις.
Πωπω, τι μου θυμισες τωρα (το λενε ολοι αυτο συνεχεια εδω μεσα ειπα να μην ξεφυγω!!)
Σε αυτη την πλατεια εχω δει το καλυτερο ηλιοβασιλεμα της ζωης μου, ο ηλιος δεν φιανοταν αλλα λιγο πριν γιενι σκοταδι φωτιζαν τα μαπρακια και εξω απο τους πυργους ειχε αραξει ενα ιστιοφορο και φιανοντουσαν τα ιστια του στον γαλαζοκοκκινο ουρανο. Ειχα παει πισω 400 χρονια εκεινη την μερα. .. σνιφωραια ηταν!!
Λοιπον το δρομακι που σε λεω ειναι στα αριστερα απο την εξαοροφη καφετερια. Εσυ 99% θα κατεβεις απο δεξια. Απο τον μεγαλο δρομο. Η αλλη πλατεια ειναι ακριβως στην πλατη του φωτογραφου. Αληθεια ρε Ιππεα, πως την εβγαλες , φτανει τοσο αριστερα και μεσα στο δρομο, το κεφαλοσκαλο στα σκαλακια?
Η χωματερη στη Διμυλιά ειναι αυτη; ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από one
Α, και κάτι που δεν σου είπανε (προφανός δεν θα το ξέρανε, οι περισσότεροι Ροδίτες αγνωούν την ύπαρξη της, πόσο μάλλον τουρίστες) να επισκευτείς όπως δήποτε την λίμνη των νάνων. Όποτε βρεθούμε θα σου δείξω σε χάρτη που είναι γιατι δεν την δείχνει ο χάρτης.
Πλακα πλακ ειχε κατι φλαταδουρες εκει πανω με πατημενο χωμα και 6 μετρα φαρδος ο δρομος, να μην ισιωνει το μηχανακι ποτε!!