Organw8eite me ton Ftp giati me to rapidshare kai to free douleia den ginete..![]()
Organw8eite me ton Ftp giati me to rapidshare kai to free douleia den ginete..![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
πραγματικά παγώνεις...
ο άλλος αφού το ΄βαλε το ρημάδι γιατί βαρέθηκε να το δέσει;;;
Μα καλά στο πρώτο στα @@ του ο οδηγός? Την έκανε? Ποιος να εφταιγε άραγε....καλα μεχρι να τους δω να κουνιουνται μου εφυγε το.......
Καλα δεν μιλάμε για το δεύτερο, το κράνος ούτε δεμένο δεν το είχε? πως έφυγε , έτσι? και η γκόμενα....αστα να πάνε
an ayto sas fenetai TRELOOOOO perimenete to epomeno...
http://rapidshare.de/files/22535827/...am104.mp4.html
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Πωπω απιστευτα το δευτερο μου εχει συμβει με τον ιδιο ακριβως τροπο, αλλα μποτες κρανος και μπουφαν με εκαναν να σηκωθω επιτοπου και να συνεχισω να δουλευω..
Μπορει να φαινονται οτι γινονται σε slow motion αλλα στην πραγματικοτητα μεσα στον πανζουρλισμο της κινησης, που το ματι βομβαρδιζεται απο πληροφοριες, ολα γινονται μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
....den thelo na mantepso ti apegine to palikari....
http://rapidshare.de/files/22536953/...cam75.mp4.html
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
καλα το τριτο μ'αφησε μ@λ@κα![]()
ο τυπος σηκωθηκε στο καπακι απιστευτο. εγω θα της ειχα σπασει το αμαξι μετα. μα την παναγια. αλλα δεν καταλαβα στο τελος του ζητουσε και τα ρεστα?
![]()
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
Mporei kapoios na fiaksei ena video me ola auta ta videakia enomena kai na to proo8isoume san mia kampania gia "asfalh"odighsh?
Crooki akous?????
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛ ΛΑΛΑΛΛΑΛΑ ΔΕΝΣΑΚΟΥΩ ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΑρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Crooki akous?????
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ο ΆφθαρτοςΑρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
an ayto sas fenetai TRELOOOOO perimenete to epomeno...
http://rapidshare.de/files/22535827/...am104.mp4.html
Πραγματικά σοκαριστικα τα βίντεοαλλά το ποιο σοκαριστικο είναι ότι υποτίθεται οι κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας δεν καταγράφουν συνομιλίες
![]()
![]()
πάντως βλέπω αρκετά λάθη ρε σεις...δηλαδή ο Άφθαρτος απο πάνω λεει ''έχεις κόκκινο την Πα..''.
Τι παει να πει έχεις κόκκινο;Υφίσταται τέτοιο πράγμα?
Το βλέπεις καθημερινά είμαι με κόκκινο στο φανάρι ανάβει πράσινο και ρίχνω το βλέμα μου στην δίπλα λωρίδα να δω αν σταμάτησαν τ αμάξια...ως συνήθως κάποιοι περνάνε με κόκκινο ακολουθώντας το μπούγιο και βλέπω ένα τύπο με παπί παει να φύγει κοιτώντας δεν ξέρω κι εγώ που και παραλίγο να χαμε σύγκρουση...άρχισα να παταω κόρνες και να φωνάζω ΠΡΟΣΕΧΕ.Δηλαδή είναι κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα πλεον ότι όταν οδηγείς μηχανή Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕ-ΥΕ-ΤΑΙ να σαι αφηρημένος και κοιτάς συνέχεια ποιο όχημα ΑΝ κανει τη μαλακία σε θέτει σε κίνδυνο.Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που απλά τη γ@μησες.
Εγώ δε γουστάρω τα φανάρια. Είναι επικίνδυνα: Περνάει ο άλλος με κόκκινο, σε κοπανάει και... άντε απέδειξε συ τώρα ότι είχες πράσινο.
Ενώ το στοπ... να'το, μαλάκα, το βλέπεις; τον πούλο κ τσίου τώρα...