Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: Γαμω Το Κεφαλι Σας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Για τον Makis η αλήθεια είναι πως απόρρησα γιατί δε μας έχει συνηθίσει έτσι!
    Όπως κι εσύ, έτσι κι εγώ !

Παίρνω ανάποδες όταν βλέπω ανεύθυνους που παίρνουν στο λαιμό τους πλάσματα που δεν μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους..

Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ούδι !!

Εγώ δεν έχω περιθώριο να παρακολουθώ ποιός φοράει κράνος κ τί έχει πάνω στο εκάστοτε όχημα, δεν πάει να είναι ό,τι να'ναι.

Είμαι απασχολημένος να προσέχω να επιζήσω εγώ.

Ναι, το παιδάκι δε φταίει σε τίποτα που το κουβαλάει ο άλλος και όσο λυπηρό και εξοργιστικό ]αν είναι, δεν είναι δικό μου παιδάκι. Είναι δικό του.

...

Μόλις θυμήθηκα ότι περίπου πριν 10 χρόνια, είχαμε πάει με τους γονείς μου στην αλόνησο... οπότε κ πήραμε νοικιάρικια μηχανή (μπρρρ) και βουρ στον κατσικόδρομο... ε, τελικά πέσαμε. ακίνητοι. Τελείως ακίνδυνο πέσιμο, αλλά κανείς δε φόραγε κράνος, 3κάβαλοι σε νοικιάρικια μηχανή, ένας θηρίος η γυναίκα του και το βλαμμένο τους... (και οι τρεις με κράνος, ναι πως, ουουου...) :a34:

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    Εγώ δεν έχω περιθώριο να παρακολουθώ ποιός φοράει κράνος κ τί έχει πάνω στο εκάστοτε όχημα, δεν πάει να είναι ό,τι να'ναι.

Είμαι απασχολημένος να προσέχω να επιζήσω εγώ.

Ναι, το παιδάκι δε φταίει σε τίποτα που το κουβαλάει ο άλλος και όσο λυπηρό και εξοργιστικό ]αν είναι, δεν είναι δικό μου παιδάκι. Είναι δικό του.

...

Μόλις θυμήθηκα ότι περίπου πριν 10 χρόνια, είχαμε πάει με τους γονείς μου στην αλόνησο... οπότε κ πήραμε νοικιάρικια μηχανή (μπρρρ) και βουρ στον κατσικόδρομο... ε, τελικά πέσαμε. ακίνητοι. Τελείως ακίνδυνο πέσιμο, αλλά κανείς δε φόραγε κράνος, 3κάβαλοι σε νοικιάρικια μηχανή, ένας θηρίος η γυναίκα του και το βλαμμένο τους... (και οι τρεις με κράνος, ναι πως, ουουου...) :a34:
    Και εγω προσεχω τον ευατο μου στο δρομο...αλλα επειδη το καθε παιδακι δεν ειναι δικο μου, δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαι κιολας...

Οσο για την ιστορια που αναφερεις....
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Γαμω το κεφάλι μου μαλακα!
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2013, 12:06
  2. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 20:32