Αφού σου κάνει κλίκ....Ξεπέρασες το βασικότερο "πρόβλημα"
Ποιά η εμπειρία σου με δίκυκλα μέχρι στιγμής?
Ποιά η εμπειρία σου με δίκυκλα μέχρι στιγμής?
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Αν έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου, να το πάρεις !Αρχικά δημιουργήθηκε από Thed 78
Καλημέρα σε όλους.Θέλω να αγοράσω και εγώ αυτό το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μηχανάκι αλλά επειδή θα είναι η πρώτη μου μηχανή καλό θα ήταν να μου πείτε την γνώμη σας.Είμαι 28 ετών και δεν είμαι και πολύ της ταχύτητας.Το διάλεξα με κριτήριο την ομορφιά του και μόνο.:a19:
Σύνεση και υπευθυνότητα θέλει γιατί το μηχανάκι είναι παιχνίδι μόνο για τους έμπειρους !
Σιγά σιγά θα του πάρεις τον αέρα και θα το ευχαριστηθείς όσο πρέπει !!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ακυρωσε την παραγγελια και παρε ενα Ζ750 να δεις την υγεια σου αγορι μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και εχω οδηγήσει και τα 2 (πρωτα το Suzuki μετα το Kawasaki),επαθα πλάκα με το Z.
Καμία σχεση....το Ζ εχει δυναμη απο 0 στροφές...και πολύ γκαζι ρε παιδί μου.Μονο μελανό σημείο τα φρένα του...ενω του suzuki...πραγματικές αγκυρες.
![]()
Κοιτα και εγω πηρα το GSR εvω πριν οδηγουσα ενα KLR 250 και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα!Αρκιε να εχεις οπως λενε και τα παιδια το μυαλο μεσα στο κεφαλι σου και οχι στον δεξιο καρπο σου!Για καμια απορια εδω ειμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Thed 78
Καλημέρα σε όλους.Θέλω να αγοράσω και εγώ αυτό το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μηχανάκι αλλά επειδή θα είναι η πρώτη μου μηχανή καλό θα ήταν να μου πείτε την γνώμη σας.Είμαι 28 ετών και δεν είμαι και πολύ της ταχύτητας.Το διάλεξα με κριτήριο την ομορφιά του και μόνο.:a19:
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Από εμπειρία άστα.Το καλοκαίρι,όταν πηγαίνω διακοπές,νοικιάζω κανένα σκουτεράκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Ποιά η εμπειρία σου με δίκυκλα μέχρι στιγμής?![]()
Οι απόλυτες επιδόσεις δεν είναι το παν!!!
Διπλωματάκι έχωμεν?
Με το καλό να το πάρεις φίλε αφου σου αρέσει τόσο πολύ αλλά να ξέρεις ότι δέν έχεις να κάνεις με αυτόματο σκουτεράκι με ελάχιστα αλογάκια.
Θέλει επιμονή-υπομονή και σύνεση.
Απο εμένα τις καλύτερες ευχές για τις καλύτερες βόλτες και όχι μόνο το καλοκαίρι στις διακοπές σου![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Έχωμεν εδώ και 3 χρόνια.Μηχανή δεν έχωμεν!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Διπλωματάκι έχωμεν?
Με το καλό να το πάρεις φίλε αφου σου αρέσει τόσο πολύ αλλά να ξέρεις ότι δέν έχεις να κάνεις με αυτόματο σκουτεράκι με ελάχιστα αλογάκια.
Θέλει επιμονή-υπομονή και σύνεση.
Απο εμένα τις καλύτερες ευχές για τις καλύτερες βόλτες και όχι μόνο το καλοκαίρι στις διακοπές σου![]()
![]()
Πάντως σας ευχαριστώ όλους.Όλοι μαζί να συνεχίσουμε την καλή δουλειά εδώ πέρα.
Ποια η αποψή σας για τα παραεισαγωγής.Να το προτιμήσω?
αποψη δικη μου αμα εισαι μονιμος κατοικος αθηνας ή αλλης περιοχης να πας σε ενα μεγαλο μαγαζι στην αθηνα που εχει παραεισαγωγης και να το παρεις!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Thed 78
Ποια η αποψή σας για τα παραεισαγωγής.Να το προτιμήσω?
Ποσο ποιο φτηνα το βρισκεις το gsr sto παραεισαγωγής? Αν το παρεις απο εκει εχεις κανα προβλημα οσο αναφορα την εγγυηση στα εξουσιοδοτημενα?
file mou! GSR600 dagoto! kalitera de ginete k as lene istories ta Z750!
"...ADV..."
Κι αλλος με GSR!!Ετσι ετσι να μεγαλωνει η παρεα!
Καλως ηρθες φιλαρακι!Κ εγω το εχω ρε γκρι
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Μου αρεσουν οι ανθρωποι που μιλανε με εμπεριστατωμενες αποδειξεις.... Ευγε!Αρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
file mou! GSR600 dagoto! kalitera de ginete k as lene istories ta Z750!![]()
Νίκος
Open Horizons
ti na po...
de 8a katso na skaso k poli GSR600 vs Z750!
geri na imaste na ta xeromaste koukles k alitikes k ta 2...
"...ADV..."
Δεν ξερω καν τι λεει το GSR , αλλα για μενα μια ειναι η ουσια το Ζ ειναι 750 και εχει ροπη που τα 600 δε βλεπουν ουτε στον υπνο τους και το κοντο γραναζομα ειναι ημιμετρο.
Κατα τα λοιπα παρε αυτο που γουσταρεις περισσοτερο. Αλλωστε οχι οτι και η δυναμη και η ροπη των 600 δεν αρκει.