Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 70

Θέμα: ΠΟΛΥ χαμηλή πτήση με Mirage

Σε ενα thread στις Αναζητήσεις - Σκέψεις - Προβληματισμοί ειχα βαλει μια φωτογραφια με εναν φαντομα.Την εχω χασει μετα απο format και δεν μπορω να την postaro.An καταφερει να βρει κανεις αυτο το thread (εγω δεν τον βρηκα) ας τη ποσταρει.Ο τιτλος ηταν kill απο ωρα
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Giorgos19 είχες κάνει post, την ακόλουθη φωτογραφία..
    Το thread ήταν το http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=3

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Π.Β..jpg 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	35,8 KB 
ID:	51443
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μαγκιές οι πιλότοι κάνουν παντού στον κόσμο.

Στην Ιταλία έχουν ένα σημείο κάπου στις άλπεις με 2 βουνά αντικριστά και χαράδρα γύρο στα 200μ μεταξύ τους.

Από πάνω φυσικά περνάει τελεφερίκ. Έ η μαγκιά είναι να περάσεις κάτω από τα καλώδια του τελεφερίκ.

Μια φορά το κάθετο σταθερό ήταν λίγο πιο πάνω και έκοψε τα καλόδια και έπεσε στο κενό το τελεφερίκ με 50 άτομα μέσα......

Τα πλάνα πάντως είναι πολύ εντυπωσιακά με τα μαχιτικά. Αυτά τα Mirage2000 είναι φανταστικές πτητικές μηχανές.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Thanx srx6!
    Μπαινω στο merge...

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Μαγκιές οι πιλότοι κάνουν παντού στον κόσμο.

Στην Ιταλία έχουν ένα σημείο κάπου στις άλπεις με 2 βουνά αντικριστά και χαράδρα γύρο στα 200μ μεταξύ τους.

Από πάνω φυσικά περνάει τελεφερίκ. Έ η μαγκιά είναι να περάσεις κάτω από τα καλώδια του τελεφερίκ.

Μια φορά το κάθετο σταθερό ήταν λίγο πιο πάνω και έκοψε τα καλόδια και έπεσε στο κενό το τελεφερίκ με 50 άτομα μέσα......

Τα πλάνα πάντως είναι πολύ εντυπωσιακά με τα μαχιτικά. Αυτά τα Mirage2000 είναι φανταστικές πτητικές μηχανές.
    Ποτε εγινε αυτο με το τελεφερικ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bf37eb19-aabd-0e7e-a578ebe67c4a2abc.jpg 
Προβολές:	221 
Μέγεθος:	50,2 KB 
ID:	51465
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Πού είναι τα κλειδιά μου; Το avatar του/της booZe
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ποτε εγινε αυτο με το τελεφερικ?

Το 1998 έγινε, όταν ένα αμερικανάκι (πτήση από τη βάση Aviano του NATO) παραβίασε όλους τους τοπικούς κανονισμούς πτήσης και βγήκε τελικά λάδι γιατί δεν αναφερόταν στον χάρτη του το καλώδιο του τελεφερίκ...

τα 2λιτρα πηγαιναν κομματια

Τα Α7 πανε οντως πολυ καλα σε χαμηλες πτησεις αλλα υπαρχει μια διαφορα με τα διλιτρα..τα Α7 ειναι υποηχητικα ενω τα διλιτρα υπερηχητικα...οσον αφορα τα απονερα σηκωνονται μονο οταν σκανε επανω τους τα καυσαερια απο τον κινητηρα...γιαυτο και τα δαμε καποια στιγμη που τραβηξε stick.....

τελος τα Α7 εχουν follow terrain

αχαχα srx6 εχεις δικιο ετσι και περασε f4 κοντα..μα τοσο κοντα θα πρεπει να κανουν καριερα ως κωφες μιας και δυο j79 δεν αστειευονται καθολου...εχω ακουσει απο κοντα και δεν ειναι καθολου αστειο

Υπαρχουν 4 video με mirage F1 απο τσαντ σε τετοιο υψος αλλα πανω απο γη...και εκει που πας με το αυτοκινητακι σου στο δρομο περναει ο αλλος στα 30 μετρα κομματια!!!!

ΦΟΒΕΡΟ!!!

ΑΑΑ!!! Να δειτε :

Mirage F1 low low low

και επισης δειτε και τα υπολοιπα ...τελικα ειναι στο τσαντ!!εδω

και ενα ακομα

Le mirage du Tchad

Μια τυπικη επιχειρηση low altitude

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    .οσον αφορα τα απονερα σηκωνονται μονο οταν σκανε επανω τους τα καυσαερια απο τον κινητηρα...γιαυτο και τα δαμε καποια στιγμη που τραβηξε stick.....

Και εγώ το ίδιο πίστευα, μέχρι που είδα αυτό
    Δεν ξέρω αν είναι από τους κινητήρες ή είναι από το ωστικό κύμα, μιας και ο τύπος πάει κουβάρια, πάντως το απόνεράκι το σηκώνει.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Υπαρχουν 4 video με mirage F1 απο τσαντ σε τετοιο υψος αλλα πανω απο γη..!
    Τα (σχεδόν) touch & go, πάνω από τον διάδρομο, τα κάνουν για να τον καθαρίσουν :rotflmao: :rotflmao:

Θα είχαν ξεμείνει από φαντάρους.....

Μια ωραία χαμηλή διέλευση πάνω τον διάδρομο έχει το vídeo των Sukhoi
    που δείχνει και τι άλλο μπορούν να κάνουν αυτά τα φανταστικά αεροσκάφη.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

FOD!!! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Και εγώ το ίδιο πίστευα, μέχρι που είδα αυτό
    Δεν ξέρω αν είναι από τους κινητήρες ή είναι από το ωστικό κύμα, μιας και ο τύπος πάει κουβάρια, πάντως το απόνεράκι το σηκώνει.....

Τα απονερα που αφηνει ωφειλονται στην μεγαλη ταχυτητα του.Καπου ειχα βρει το ιδιο βιντεο σε καλυτερη αναλυση.Βασικα ο τυπας εκει σπαει το φραγμα του ηχου και τα απονερα δημιουργουντα απο το κυμα που σκει πανω στη θαλασσα.Tomcat rulesssssssssssss
    Μπαινω στο merge...

Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
    Το 1998 έγινε, όταν ένα αμερικανάκι (πτήση από τη βάση Aviano του NATO) παραβίασε όλους τους τοπικούς κανονισμούς πτήσης και βγήκε τελικά λάδι γιατί δεν αναφερόταν στον χάρτη του το καλώδιο του τελεφερίκ...
    Σωστός ο booZe και φυσικά μην πιστεύετε τα περί κανονισμών και τα ρέστα....έτσι......είναι γνωστό άλλωστε κυρίως στους κύκλους μας (των μοτοσικλετιστών) πως η μαγκιά είναι 2κοπο μαχαίρι. Απλώς αυτή τη φορά δεν τους βγήκε τους πιλοτάρες του ΝΑΤου και πάει ο κοσμάκης.......

Αλλά παιδιά η πολεμική αεροπορία και οι πτήσεις με πολεμικό αεροπλάνο είναι μεγάλη αρρώστια, μα πολύ μεγάλη. Δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στον πλανήτη.....μα με τίποτα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 16:02
  2. Ενα πολυ ενδιαφερον site με video-test
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2006, 12:24
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 13:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα