Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: Oσοι εχουν zxr636 βοηθεια........

Με γειες

Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Καλορίζικο και καλοτάξιδο κι απο'δώ !

Άντε να δούμε και καμμιά φωτό τώρα που είναι απάτητο ακόμα !

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Ρε παιδια στα ποσα χιλιομετρα στρωνεται αυτο το zxr?

Στο στρωσιμο μεχρι ποσες στροφες να το παω?

:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4

TO manual λεει μεχρι τα 800κλμ μεχρι 4000 στροφες και μετα μεχρι τα 1400 μεχρι τις 6-7000.Εγω παντως το εστρωσα με 6000 στροφες γιατι το ενιωθα οτι ζοριζοτανε.
    προσπαθησε να αποφυγεις την πολη στο στρωσιμο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

οπως τα λεει ο MOZART ειναι συμφωνα με το manual...αλλα
    στο στρωσιμο ειναι πολυ σημαντικο να μην κανεις ξεσπασματα στο γκαζι...δηλαδη αποτομα ανοιγματα καθως επισης και να μην "κρεμας" τον κινητηρα...δηλαδη 6η με 2.000 στροφες και σκορσαρισματα...

ειναι παντως στο δικο σου χερι το πως θα το στρωσεις το μηχανακι σου...

εγω το πηγαινα ΑΥΣΤΗΡΑ μεχρι τις 4000 ωσπου εκανα 1000 και το πρωτο σερβις...
    μετα μεχρι 6000 για αλλα 600 και μετα σταδιακα ανοιγματα...

τωρα εχει 3000 και το εχω παει μεχρι 12.000 ... φυσικα και δεν ειναι στρωμενο..

εγω θα το θεωρω στρωμενο γυρω στα 4000-5000 οταν και εφοσον το εχω παει στα κοκκινα και παντα σταδιακα (σαν το παλιο κρασι)

προπαντως μην εισαι ανυπομονος (αλλωστε και εσυ οπως και εγω που δεν ειχαμε ss πριν πρεπει να τα μαθουμε οσο γινεται καλυτερα και αυτο γινεται με λιγες στροφες και οι πολλες μαζευουν πολλα χιλιομετρα...με τις αναλογες επιπτωσεις)

καλο στρωσιμο...

Ευχαριστω παιδια. Βασικα δεν το ρωταω αυτο επειδη ειμαι ανυπομονος. Απλα επειδη θελω να το στρωσω καλα ρωταω. Και επειδη ειμαι και ψειρας (επρεπε να βλεπατε πως εκανε ο πωλητης μολις ειδε το ΚΤΜ, τεσπα) λεω να το κανω καλα απο την αρχη, μην κανω βλακειες και μετα ειναι για πεταμα το μηχανακι.

Εννοειται οτι πρεπει να μαθω πρωτα καποια πραγματακια, ή εστω πολλα πραγματακια. Το παω μεχρι 3500. Βλεπω ομως οτι παει να σκορτσαρει, χωρις να το κανει βεβαια.

Αλλη μια ερωτηση, ο μηχανικος μου ειπε καθε 6000 περιπου χιλιομετρα να παω για σερβις. Δηλαδη 1000-6000-12000-18000-24000 που ειναι και το μεγαλο σερβις. Πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα να το παμε, αλλα μηπως ειναι λιγα? Μηπως εκανε λαθος? Νομιζα οτι τα σερβις ειναι πιο αραια.

Ευχαριστω παιδια. Βασικα δεν το ρωταω αυτο επειδη ειμαι ανυπομονος. Απλα επειδη θελω να το στρωσω καλα ρωταω. Και επειδη ειμαι και ψειρας (επρεπε να βλεπατε πως εκανε ο πωλητης μολις ειδε το ΚΤΜ, τεσπα) λεω να το κανω καλα απο την αρχη, μην κανω βλακειες και μετα ειναι για πεταμα το μηχανακι.

Εννοειται οτι πρεπει να μαθω πρωτα καποια πραγματακια, ή εστω πολλα πραγματακια. Το παω μεχρι 3500. Βλεπω ομως οτι παει να σκορτσαρει, χωρις να το κανει βεβαια.

Αλλη μια ερωτηση, ο μηχανικος μου ειπε καθε 6000 περιπου χιλιομετρα να παω για σερβις. Δηλαδη 1000-6000-12000-18000-24000 που ειναι και το μεγαλο σερβις. Πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα να το παμε, αλλα μηπως ειναι λιγα? Μηπως εκανε λαθος? Νομιζα οτι τα σερβις ειναι πιο αραια.

ανα 12.000 πρεπει να λεει το μανιουαλ και εσενα, αλλα θα κρατησεις λαδια 12.000

Ανα 6 λαδια και φιλτρο..ειναι φυσιολογικο, αλλοι τα αλλαζουν και στις 3.....
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    ανα 12.000 πρεπει να λεει το μανιουαλ και εσενα, αλλα θα κρατησεις λαδια 12.000

Ανα 6 λαδια και φιλτρο..ειναι φυσιολογικο, αλλοι τα αλλαζουν και στις 3.....
    1000 τα λαδια,6000 λαδια και βασικο τσεκαρισμα.μετα στα 12000 χιλιομετρα full check(λαστιχα ).καλο ειναι να αλλοζονται καθε 5000 χιλ τα λαδια αναλογα βεβαια με την χρηση .
    οταν στρωθει παντως το μηχανακι ριχνει κατι μπουμπουνισματα απο πισω και βλεπεις και ενα 293
    εχω 13500 χιλ και κανενα απολυτως προβλημα αν και δεν το δουλευω πολυ ψιλα.μονο τα ελατηρια που αλλαξα

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    βασικα καλοταξιδο το εργαλειο !!!!!!

ευχομαι να το χαρεις!!!!!

λαδια και φιλτρο αλλαζω καθε 6000 χλμ δεν παθαινει τιποτα βασικα φιλτρο λεει καθε 12000 αλλα εχει 6 ευρω σιγα τα λεφτα αλλαζε καθε 6000 λαδια φιλτρο και εισαι οκ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Για το στρώσημο καλό θα είναι να το στρώσεις σε επαρχιακό δρόμο να δουλεύουν όλες οι σχέσεις.Τα άλλα τα είπαν(όχι σκορτσαρίσματα,κρεμασμα κλπ).Οι 4000 σρτοφές μου φαίνονται πολύ λίγες.Θα έλεγα 5000 σταθερά μέχρι τα 1000χλμ και μετά σταδιακά άνοιγμα.Καλορίζικο

Καλημερα.

Καλα χτες τα επαιξα. Βγηκα εθνικη για στρωσιμο, μονο απο πανω δεν με περασαν. Επικινδυνο ρε παιδι μου.

Πηγαινα με 68-70 τοσα λεει στις 4000 στροφες. Δεξια τερμα και κοιταγα μεχρι και πανω μην σκασει πανω μου κανα αεροπλανο.

Τρομαξα πολυ λεμε. Απο δεξια με περασαν ενας στιουμπιντ με αμαξι και ενα vstrom με 1000. Που σκατα να παω πιο δεξια ειναι ο τοιχος. Ημαρτον.

Τεσπα ισως το παω 5000 στορφες σημερα μπας και γλυτωσω το εμφραγμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Καλημερα.

Καλα χτες τα επαιξα. Βγηκα εθνικη για στρωσιμο, μονο απο πανω δεν με περασαν. Επικινδυνο ρε παιδι μου.

Πηγαινα με 68-70 τοσα λεει στις 4000 στροφες. Δεξια τερμα και κοιταγα μεχρι και πανω μην σκασει πανω μου κανα αεροπλανο.

Τρομαξα πολυ λεμε. Απο δεξια με περασαν ενας στιουμπιντ με αμαξι και ενα vstrom με 1000. Που σκατα να παω πιο δεξια ειναι ο τοιχος. Ημαρτον.

Τεσπα ισως το παω 5000 στορφες σημερα μπας και γλυτωσω το εμφραγμα.

ειχα φαει τετοια προσπερασματα .... εγω οταν το εστρωνα...

με 6η και 4000 ειναι ακριβως 75χλμ...πολυ καλα τσεκαρισμενο (σχεδον 1 μηνα)

καλα κουραγια!!!

Οντως τοσο ειναι ακριβως.

Ρε παιδια κουραστικα σημερα. Μολις ηρθα απο χαλκιδα με 60-75 χιλιομετρα περιπου. Καρποι και ποδια τα ψιλοεπαιξαν ειναι θεμα συνηθειας να υποθεσω?

Μηπως οταν πας με 140-150 ειναι καλυτερα.? Δηλαδη σε σηκωνει λιγο ο αερας και παιρνει το βαρος απο τα χερια? Μηπως λεω.

Ελπιζω να το συνηθισω γιατι συνεχεια τεντωνα ποδια χερια στο δρομο. Σαν χαζο θα με εβλεπαν οι λοιποι στην εθνικη.

''Κοιτα τον κακομοιρη δεν εχει λεφτα για γυμναστηριο και κανει ασκησεις πανω στην μηχανη''

:smilea:

Οντως τοσο ειναι ακριβως.

Ρε παιδια κουραστικα σημερα. Μολις ηρθα απο χαλκιδα με 60-75 χιλιομετρα περιπου. Καρποι και ποδια τα ψιλοεπαιξαν ειναι θεμα συνηθειας να υποθεσω?

Μηπως οταν πας με 140-150 ειναι καλυτερα.? Δηλαδη σε σηκωνει λιγο ο αερας και παιρνει το βαρος απο τα χερια? Μηπως λεω.

Ελπιζω να το συνηθισω γιατι συνεχεια τεντωνα ποδια χερια στο δρομο. Σαν χαζο θα με εβλεπαν οι λοιποι στην εθνικη.

''Κοιτα τον κακομοιρη δεν εχει λεφτα για γυμναστηριο και κανει ασκησεις πανω στην μηχανη''

:smilea:
    στανταρ ειναι θεμα συνηθειας.
    εγω τις πρωτες μερες ειχα απογοητευτει.
    αλλα στα 130 σε σηκωνει ο αερας και δεν εχεις κανενα προβλημα.απο εκει και πανω θελεις την ζελατινα που θα σου φερω γιατι δεν θα σου μεινει σβερκος.
    αν σκεφτεις οτι εκανες τοση ωρα μεχρι Χαλκιδα, οταν το πραμα αρχιζει να δουλευει την ιδια ωρα θα χρειαζεσαι για Λαρισα.

Αντε να δω. Παλι καλα γιατι με ξενερωσε λιγο.

Ωραια. Αντε περιμενω. Ξερεις κανα σαιτ με φωτο να δω πως ειναι πανω στο μηχανακι?

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Βοήθεια Χριστιανοί!!
    από superfour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2003, 13:26
  3. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks