Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 135

Θέμα: Πανελληνια 2006

Re: Re: ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από capo998
    Καλά να περάσετε..............

Να γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να με πείση η ΜΟΤΟΕ ή κάποια άλλη λέσχη να περεβρεθώ σε πανελλήνια.

ΑΑΑΑΑΑ και κάτι άλλο τώρα που απάνω βρέχει και οι συναυλίες μάλλον ακυρώνονται οι παριστάμενοι δικαιούνται επιστροφής χρημάτων?

και γω μαζι σου ρε φιλε για τους καγκουρες....πηγα χθες ασπροβαλτα και εφριξα με τους καγκουρες ...βγαλμενες εξατμισεις και μονο σαματας μπροστα στο καμπινγκ, byrn out,σουζες κ.α.....
    καλα θα μου πεις τι περιμενες να δεις
    μου την βιδωσε που εκλειναν τον δρομο και δεν αφηναν κανενα να περασει,ενταξει εμεις εχουμε τον χαβα μας οι αλλοι τη φταινε ενα λεωφορειο τις γραμης περιμενε να περασει και ο αλλος μπροστα του εκανε burn out...ακομα και ατομα με μηχανες (απο εξωτερικο ηταν τα παιδια)ελεγαν καλα τη κανουν .....

το χειροτερο ηταν που ειχε ερθει κοσμος (ασχετος με της μηχανες )
    μαζι με τα παιδια του για να δει την "γιορτη" της μηχανης και ακουγες απο ολους το ιδιο πραγματα γιατι δεν βγαινει καποιος να τους μαζεψει??

γιατι δεν εκλεινε η μοτοε ενα μερος οπως κανουν στης δεξιοτεχνιες με αυτοκινητα και αστους εκει μεσα να κανουν οτι θελουν.....

τα λεω με πικρα γιατι πηγα με εγκυο γυναικα εκει (οκ 3 μηνων μονο) επειδη αγαπαμε και η δυο την μηχανη και μετα απο ολο αυτο αναγκαστηκαμε να φυγουμε..
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Την δευτέρα θα έχει ακόμα κόσμο ή από κυριακή το διαλάμε;;;;
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Πανελληνια στην Ασπροβαλτα

Γεια σε ολους , ημουν στην πανελληνια χθες για πρωτη φορα και σημερα δεν ακουω και πολυ καλα...Πλακα ειχε παντως και πολυ ομορφη η περιοχη γυρω . :smilea:

Καλώς ήρθες !!

Μέλος Το avatar του/της nasos75

Μολις επεστρεψα...

Εγω μολις επεστρεψα...
    Ειναι η πρωτη φορα που πηγα και ειλικρινα μερικα πραγματα μου εκαναν εντυπωση...
    Οπως το καμπινγκ το οποιο ειναι οσον αφορα της υποδομες του...χρονια παρατημενο στην τυχη του...
    Απο την αλλη οι διαφορες αυτοσχεδιες,κοντρες-καγκουριες χωρις κρανος κτλ, ειχε σαν αποτελεσμα την σφοδροτατη συγκρουση ενος παλικαριου(suzuki ειχε τωρα haya ηταν κανενα 1000?) δεν καταλαβα ετσι κομματια οπως εγινε μετα, με ΙΧ εξω απο την ευθεια του καμπινγκ. Ουτε χαρτια ουτε τιποτα ειχε πανω του,ουτε τιποτα,να ψαχνουν να βρουν ποιος ειναι.Δεν ξερω αν την γλυτωσε τελικα. Απο τυχη παντως δεν θρηνησαμε θυματα στα πλαγια του δρομου. Ηταν καθαρα θεμα χρονου το ποτε θα γινονταν. (Τι λεγαμε για τις αερομαχιε με τα f16?)
    Ευτυχως υπαρχουν εθελοντες του ΕΕ στην εισοδο με ασθενοφορο..αλλα τι απεγινε...?
    Αλλοι να εχουν βγαλει εξατμισεις απο πολλα μοτορια και να μαρσαρουν ως κοφτες. Πολλα burn out...
    Πολυς κοσμος...εισοδος 15?...μοτοευρω 20?...κατι σαν ελαχιστη καταναλωση...μεχρι την ωρα που εφυγα υπολογιζονταν περιπου 4000 μηχανες. Ωραιο και το scrable στην παραλια.
    Πιστευω οτι η ΜΟΤΟΕ εκανε φιλοτιμες προσπαθειες να κρατησει το επιπεδο γενικα,οσο και απο τα παιδια που βοηθουσαν, οντος υπηρχε ζηλος.
    Καλη ηχητικη καλυψη στην συναυαλια και μετα ως το πρωι dj...με αιθρεες υπαρξεις να λικνιζονται λαγνα στα πλατο...
    Αντε και του χρονου καλυτερα...

Paidia sorry gia ta greeklish alla den exo ellinika. Grafo apo thessaloniki, meta apo tin episkepsi asprovalta. AISXOS. To pio gelio theama pou exo dei. 60 euro? Giati? Gia na min mporo na koimitho apo tous kagkoures ksekranotous me peroukes kai vammena malia? Me kontres anamesa se aftokinita? Me burnout mesa sto kentiko dromo? Apo oti akousa mexri simera exasan tin zoi tous 6 atoma kai 80 travmatistikan. Klassikoi simmetexontes mixanobioi paraponiountai gia tin ellipsi organosis. Tin ellipsi enimerosis kai ellipsi parousias tis MOTOE. Ante kai tou xronou ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
    Apo oti akousa mexri simera exasan tin zoi tous 6 atoma kai 80 travmatistikan.
    ......ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΕΓΙΝΕ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Καλώς ήρθες !!

Eυχαριστω , καλως σας βρηκα ! Η κυριακατικη βολτα επιβαλλοταν και τωρα που μαζευτηκα σπιτι ακουσα οτι δυστυχως ειχαμε αρκετους νεκρους στην πανελληνια . Δυο παιδια απο Καβαλα μερια και αλλα δυο μεχρι αποψε και ποιος ξερει ακομα μεχρι αυριο...Κριμα

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Μα καλα εχουν ξεφυγει ολοι ;;

Για γιορτη πηγανε και σκοτωθηκαν ;

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ρε δεν κάνουμε του χρόνου εμέις απλά ένα συμμάζεμα απο εδω πέρα σε ένα κάμπινκ, ένα 3ήμερο, που γενικά βλέπω ποιο συνειδητοποιημένα άτομα ?

Παλαιό μέλος
    Γειά σας................

Νομίζω πώς ό φίλος πιό πάνω τό περιέγραψε πολύ ΑΠΑΛΑ......τό πράμμα .......
    Πηγαίνοντας καί ΄γω μιά βόλτα γιά νά συμμετάσχω ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ...........
    Κυριακή μεσημέρι μαθαίνω πώς οί ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μέχρι τή Δευτέρα τό άπόγευμα?????????....ΠΟΣΟΙ....??????
    Καί οί δύο πολύ βλακωδώς....
    Καρφώθηκαν πάνω στήν κόντρα τους σέ αυτοκίνητο..
    Αύτή ή παραλιακή δέν μπορούσε νά κλείσει γιά κάποιες ώρες??
    Νά κάνει καί ό κόσμος τίς μαλακίες του...???
    Αυτό πού διαπίστωσα γιά ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....είναι πώς ό κόσμος
    τής μοτοσυκλέττας είναι ένα τρελοκομείο......
    Αυτό τό τρελοκομείο πού σέ πάει καί σέ φέρνει....
    Πού τή μιά νιώθεις ύπέροχα καί τήν άλλη άνατριχίλα....
    Ίσως μεγάλωσα καί δέν τό άντέχω πιά....
    Ίσως κουράστηκα νά βλέπω νέους νά φεύγουν άδικα....
    Δέν μπόρεσα άκόμη νά διαχωρίσω πού σταματάει ή ομορφιά.............καί πού άρχίζει ή...ΠΑΡΑΝΟΙΑ......!!!!!!!!!!
    ϊσως αύτή νά είναι καί ή γοητεία της....
    Ή γλύκα τής έκκρισης άδρεναλίνης.....
    ΑΛΛΑ......ΚΑΝΤΟ.....ΣΩΣΤΑ.......ΡΕ......ΠΟΥΣΤΗ........!!!!
    ΚΑΝΤΟ ΣΩΣΤΑ........ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΧΙ.....σούζα μέ σορτάκι καί σαγιονάρα...!!!!!!!!!!!!
    Δέν ξέρω άν όλόι αύτοί πού κυκλοφορούσαν είχαν τά κράνη τους
    στίς σκηνές ή στά δωμάτια.....άλλά..
    χιλιάρια μέ μπατάνες καί τσεμπέρια ήταν μιά πολύ θλιβερή είκόνα.......όμως πολύ Τρέντυ ρέ παιδιά.....!!!!!
    ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ.......καί πολλά πράμματα.....άπό τά ΑΛΑΝΙΑ.................τού 75-80 πού είμασταν τότε σέ νοοτροπία...
    Τότε δέν είχαμε κράνη....δέν είχαμε λεφτά....τώρα έχουμε τσεμπέρια......!!!!!!!!!
    Μόνο τά μηχανάκια άλλαξαν ....έχουν καμμιά έκατοστή άλογα παραπάνω......καί μάς στέλνουν εύκολότερα..!!!!!!!!!!!!!!!
    Κατά τά άλλα ένα φοβερό σκηνικό μέ χιλιάδες μηχανές.
    Άκουσα γύρω στίς 14000χιλ....
    Έβλεπες τά πάντα......νά χορταίνει τό μάτι σου.....
    Χιλιάδες άνθρωποι μέ τήν ίδια τρέλλα ...........μαζεμένοι.....
    Πολύ όμορφο θέαμα.....μέ τίς πλάκες του καί τό χαβαλέ του...
    Χρώματα πολλά χρώματα ...καί μηχανές... πολλές.. χιλιάδες...
    Τόσα hayabusa μαζεμένα.....δέν έχω ξαναδεί...σάν σούπα..
    Η ΟΜΟΡΦΗ......ΠΛΕΥΡΑ.....!!!!!!!!!
    Γκάζια......λάστιχα....άγοράκια.....κοριτσάκια....καί καλαμαράκια........!!!!!
    Άπό όλα είχε...!!!!!!!
    Ένα πράμμα είναι σίγουρο. ΤΩΡΑ ΠΙΑ.....δέν περιλαμβάνει ό κόσμος τής μοτοσυκλέττας μόνο τούς ΨΙΛΟΑΛΗΤΕΣ.... όπως μάς λέγαν
    κάποτε.....
    έχει άπλωθεί πάρα πολύ....έχει γίνει μόδα....
    Άπλά άναρωτιέμαι πόσοι έχουν τή μοτό σάν τρόπο ζωής......καί ξέρετε νομίζω όλοι τί έννοώ.....καί πόσοι τή θεωρούν....
    ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ......σπίτι καφέ...σπίτι καφέ....!!!!
    Ό γιός μου, μού λέει...δώς μου τό μηχανάκι νά βγάλω καμμιά γκόμενα.......καί γώ τόν κοροιδεύω..φύγε άπό έδώ βρέ άνάπηρε.......!!!!!!!!
    Όπως καί νάναι έμένα μού άρέσει νά τούς βλέπω όλους....
    Αύτό μέ κάνει νά νιώθω πολύ πιό όμορφα πού δέ μέ δείχνουν μέ
    τό δάχτυλο πιά...καί περνάω άπαρατήρητος....κάνοντας τήν τρέλλα μου......
    γιά όσο άντέχουν άκόμα τά χέρια μου καί τά πόδια μου...
    καί είμαι καλά στήν ύγεία μου...
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.....!!!!!!
    Καλή έπιστροφή σέ όσους φεύγουν σήμερα....

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ρε παιδιά απο ότι έχω καταλάβει μαζί με όλα τα άλλα event που μαζεύουν κόσμο, υπάρχουν πάντα οι γνωστοί άγνωστοι...
    και απο ότι έχω καταλάβεια αυτοί μιας και δεν έχουν κηνυγηθεί ποτέ θεωρούν ότι η Πανελλήνια είναι φτιαγμένη για καγκουριές...
    Κρίμα για τα παιδιά που χάσαν την ζωη τους αλλά αν προκαλούσαν την τύχη τους τι να πω?
    ελπίζω να μην είχαμε άσχετους και συμμορφωμένους μπλεγμένους σε τραυματισμούς απο ασυνείδητους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Ρε δεν κάνουμε του χρόνου εμέις απλά ένα συμμάζεμα απο εδω πέρα σε ένα κάμπινκ, ένα 3ήμερο, που γενικά βλέπω ποιο συνειδητοποιημένα άτομα ?

ΣΩΣΤΟΣ!

+1000

Μόνο οι "της μοτοβόλτας" να μαζευτούμε είμαστε λίγο λιγότεροι αλλά ΣΑΦΩΣ καλύτεροι!!!

Mε ολα τα στραβα που εχει η πανελληνια δεν μπορεις παρα να μαγευτεις απο αυτην την ενεργεια που βγαζει ολο αυτο το παζλ...Απο μινι-moto με ασπρη καρεκλα κηπου για καθισμα και γουρουνες 4επι4 μεχρι ΖΧ12αρια με πιτσιρικαδες με θολομενα βλεμματα να κανουν εκκινησεις σε ενα δρομο γεματο απο κοσμο και αυτοκινητα...Συγκρινοντας την πανελληνια με την Daytona bike week που εχω παει 3 φορες βλεπω οτι ο κοσμος της μοτοσικλετας ειναι παντου ιδιος.Απλα εκει εχει αστυνομευση(πολλη). Μακαρι να γινει κατι του χρονου και να κλεινουν τους δρομους για λιγο τουλαχιστον γιατι η θεα της μοτο εχει το βωμο βαμμενο με πολυ αιμα...

Με την έλλειψη φιλοσοφίας και με μόνο κίνητρο την κονόμα "κάποιοι"
    καταντήσανε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ εκδήλωση για τις μοτό
    σε ΤΟΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ και ΑΙΣΧΟΥΣ.

Ν Τ Ρ Ο Π Η Τ Ο Υ Σ

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2006, 08:17
  2. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 13:04
  3. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2006 ΑΤ Club
    από mixanobio$ στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 13:43
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. Χειμερινη Πανελληνια 03"!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας