+1 kai apo mena. ψαξε σε μεταχειρισμενα. Νικο, οπως τα περιεγραψες εκανε και μενα και το αλλαξα τελικα!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αλλαξε το γραναζακι ρε Νικο και επι τοπου θα δεις ...![]()
+1 kai apo mena. ψαξε σε μεταχειρισμενα. Νικο, οπως τα περιεγραψες εκανε και μενα και το αλλαξα τελικα!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αλλαξε το γραναζακι ρε Νικο και επι τοπου θα δεις ...![]()
Μήπως άλλαξες λάστιχα πρόσφατα;
Υπάρχει περίπτωση να μπήκε στραβά η ντίζα και να κόπηκε....
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
εσυ λες μονο για το πλαστικο γραναζι. εγω ειχα παρει ολο το σετακι μιας και υπηρχε υποψια για ραγισμα στον ατερμωνα και οχι μονο φθορα στο πλαστικο γραναζι...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τι μεταχειρισμενα λες?![]()
Για κατι που κανει 15 ευρω και η δουλεια του ειναι να φθειρεται?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Μήπως άλλαξες λάστιχα πρόσφατα;
Υπάρχει περίπτωση να μπήκε στραβά η ντίζα και να κόπηκε....
Η μονη λαλακια που μπορει να γινει, ειναι να σφιχτει ο αξονας (με αεροκλειδο πχ) κι οχι να μπει απλα και να σφιχτει απ' τις τεσσερεις πλαϊνες, πραγμα που εκανε ο (αυτοκινητο)λαστιχας που μου εβαλε το μπροστινο και μου βαμησε το γραναζακι την τελευταια φορα ...![]()
Και γω το ιδιο επαθα μολις εφθασα την πεμπτη Ασπροβαλτα για πανελληνια,επαιζε η βελονα του ταχυμετρου αλλα ο χιλιομετρητης δουλευε για λιγο μεχρι που ολα νεκρωθηκαν.Δεν ειναι τιποτα σοβαρο τωρα που γυρισα αγορασα το πλαστικο γραναζι του ατερμονα (κοστος 18 ευρω με φπα στο Σαρακακη) και ολα καλα
ΟΚΕΙ ΓΚΑΙΖ, θα το αλλάξω να δούμε, μάλλον αυτό είναι.
κανένα συνεργειάκι στο κέντρο έχομεν ??![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Μπορεί να γίνει και το άλλο, να μπει το κάτω άκρο της ντίζας εμπρός από το στοπ του και όχι πίσω, με αποτέλεσμα να ''κουρδίσει'' και να κοπεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Η μονη λαλακια που μπορει να γινει, ειναι να σφιχτει ο αξονας (με αεροκλειδο πχ) κι οχι να μπει απλα και να σφιχτει απ' τις τεσσερεις πλαϊνες, πραγμα που εκανε ο (αυτοκινητο)λαστιχας που μου εβαλε το μπροστινο και μου βαμησε το γραναζακι την τελευταια φορα ...![]()
Το έπαθα την πρώτη φορά σε αλλαγή ελαστικών και από τότε όταν βιδώνουν το μπροστά είμαι πάνω από το κεφάλι τους...
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
τώρα θα φταίω εγώ αν πω:
και αμα το βάλω στον ατέρμονα θα γίνει νΑΑΑαααααα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ή να βάλω videaki να το καταλάβετε???![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι λαλακας εισαι! κανονισε να εχουμε παρατραγουδα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
τώρα θα φταίω εγώ αν πω:
και αμα το βάλω στον ατέρμονα θα γίνει νΑΑΑαααααα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ή να βάλω videaki να το καταλάβετε???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αλλαξε το γραναζακι ρε Νικο και επι τοπου θα δεις ...
Εν'οψη Κυριακής, αλλάχτηκε και όλα καλά![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan