Ένα είδος τυριού που φτιάχνεται στην Ιταλία και στα πόδια των Άγγλων τουριστών.Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Μου τη σπαει που δε ξερω τι ειναι η γκοργκοτζολα...
![]()
![]()
![]()
Ένα είδος τυριού που φτιάχνεται στην Ιταλία και στα πόδια των Άγγλων τουριστών.Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
![]()
![]()
![]()
2004 R1 red-black
http://images.google.com/ και βάλε GORGONZOLAΑρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
![]()
![]()
![]()
Μου τη σπαει ο σκύλος μου που απο το πρωι μεχρι το βράδυ χοροπηδάει σαν ελατήριο και πέρνει φορα και χτυπάει το κεφάλι του στον τοιχο. Μιλάω πολυ σοβαρα και συνέχει μα συνέχεια είναι χαρούμενος. Άσε που ότι και να πάθει είναι άφθαρτος...και έχει και φάτσα γουρουνιού...Bull Terrier να σου πετύχει...
Αααααααααα....επίσης με ενοχλεί αφάνταστα.....οταν καποιος θελει να (μου πει κατι...., να μου τραβήξει την προσοχή..) και με "χτυπαει" επανοτές φορές στην πλατη με το δάχτυλο......
ξέρετε πως το εννοώ ....οχι με δύναμη....αυτό το σπαστικό "τουκ τουκ" με το δείχτη του χεριού.....
![]()
![]()
αααααααα και επίσης μου τη δίνει οταν οι βρισιές είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού λόγου των γυναικών....ΚΥΡΙΩΣ.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Ένα είδος τυριού που φτιάχνεται στην Ιταλία και στα πόδια των Άγγλων τουριστών.
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Αααααααααα....επίσης με ενοχλεί αφάνταστα.....οταν καποιος θελει να (μου πει κατι....,
Και τελικά ΔΕΝ στο λέει ε?![]()
Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο!![]()
![]()
![]()
Μου τη δίνει να βλέπω τη λίστα του Tropeas να μεγαλώνει!
![]()
![]()
![]()
na mhn uparxei polus kafes zaxarh kai kalamakia. 3 toulaxiston tsigara gia na xwnepsw ton kafe!
epishs mou thn spaei na kanw metatropes sto sv mou kai na mhn exw ta aparaithta ergaleia! opote xalaw thn mhxanh anti na thn episkeuazw......![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Μου τη σπαει ο σκύλος μου που απο το πρωι μεχρι το βράδυ χοροπηδάει σαν ελατήριο και πέρνει φορα και χτυπάει το κεφάλι του στον τοιχο. Μιλάω πολυ σοβαρα και συνέχει μα συνέχεια είναι χαρούμενος. Άσε που ότι και να πάθει είναι άφθαρτος...και έχει και φάτσα γουρουνιού...Bull Terrier να σου πετύχει...
Ο σκυλος σου ειναι στουκας;;
:rotflmao: :rotflmao:
Μου τη σπαει που δεν εχω μηχανη για να παω στη σχολη και πρεπει να περιμενω το καταραμενο λεωφορειο που περναει καθε 40 λεπτα...![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
ρε γκρινια, στο κανω και στον ωμο, πανω απο το μπρατσο για εναλλαγη, οχι μονο στην πλατη!Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Αααααααααα....επίσης με ενοχλεί αφάνταστα.....οταν καποιος θελει να (μου πει κατι...., να μου τραβήξει την προσοχή..) και με "χτυπαει" επανοτές φορές στην πλατη με το δάχτυλο......
ξέρετε πως το εννοώ ....οχι με δύναμη....αυτό το σπαστικό "τουκ τουκ" με το δείχτη του χεριού.....
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ρε γκρινια, στο κανω και στον ωμο, πανω απο το μπρατσο για εναλλαγη, οχι μονο στην πλατη!![]()
πωπωπω!!! ακόμα χειρότερο!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
το ξερω οτι ειναι χειροτερο! και στο καπακι να σου κανουν και: σσσσ, εεεε, σσσσσσσσσ....Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
πωπωπω!!! ακόμα χειρότερο!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
:a45: :a45: :a39: :a39:
ψιτ ψιτ εεεε ψιτΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
το ξερω οτι ειναι χειροτερο! και στο καπακι να σου κανουν και: σσσσ, εεεε, σσσσσσσσσ....![]()
:a45: :a45: :a39: :a39:
![]()
Εμένα μου την σπάει η μαλακία που μας δέρνει.....
:a12:
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ετσι, ή: φφφφφφφφφφφφφφσσσσς, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ψιτ ψιτ εεεε ψιτ![]()