έμαθα ότι ενα παιδί απο Λαμία, δεν τον ηξερα προσωπικα αλλα λογο καταγωγης τον ηξερα, χτες ειχε ατυχημα στο Μπραλο.
εφυγε σε στροφη με πολλα απ οτι εμαθα
![]()
έμαθα ότι ενα παιδί απο Λαμία, δεν τον ηξερα προσωπικα αλλα λογο καταγωγης τον ηξερα, χτες ειχε ατυχημα στο Μπραλο.
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Γυριζα εκεινη την ώρα. Ειδα αυτοκίνητα σταματημένα και θραύσματα στην ασφαλτο. Η στροφή 5 χλμ αφού μπεις στο Μπράλο από Εθνική Λαμίας. Ειναι αριστερή και πολύ κατηφορική. Στο εξωτερικό της στροφής είναι ένας μικρός λόφος και κοτρώνες, βράχοι μεγάλοι. Η μηχανή διαλυμένη πάνω στα βράχια. Παλιοσίδερα. Κυριολεκτικά. Το ντεπόζιτο είχε σηκωθεί από την μεριά της σέλας και κρεμόταν σαν καπάκι ανοιχτό. Το μπροστινό πιρούνι είχε κοπεί. Δεν ξεχώριζες σχήμα μηχανής. Το παιδί ήταν πεσμένο στα βράχια και αυτό. Ειχε φουλ εξοπλισμό, κρανος, αγωνιστική φόρμα, τα πάντα. Αυτό όμως δεν το έσωσε. Δυστυχώς ούτε η φόρμα κράτησε. Το παιδί ακρωτηριάστηκε. Το ακρωτηριασμένο μέλος ήταν ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
![]()
Σίγουρα ερχόταν γρήγορα. Δεν υπήρχε ίχνος φρεναρίσματος. Δεν ξέρω πως χτύπησε και έγινε έτσι. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην αντέξει η δερματινη φόρμα.
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Μέτρια άσφαλτος. Μέτρια ορατότητα για τα 200+ που πάμε. Το περίεργο είναι που δεν έχουμε σοβαρά ατυχήματα κάθε βδομάδα, με τόσο κόσμο που βγάζει τα μάτια του εκεί... Μαθηματικώς βέβαια τέτοια ατυχήματα λοιπόν. Αδιανόητο να μην αντέχει η φόρμα? Τι λέτε ρε!!! Κράσπεδα-μπαριέρες-κολωνακια=μαχαίρια στα 200χαω. ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΕΣ. Για να σέρνεσαι ήσυχα κι ωραία, κι άντε να φας και τη μηχανή σου στη μάπα και να σπάσεις και 10 κόκκαλα. Ο δρόμος είναι ζούγκλα είπαμε... (Kι εμείς συνεχίζουμε να επιλέγουμε να πηγαίνουμε με 200)
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Κρίμα για το παιδί και τους δικούς του.
Κάντε ρε παιδιά ένα κλικ κάτω στο γκάζι.....
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
τι λετε τωρα???
αντεχουν οι φορμες??
τεσπα....κριμα το παιδι...
![]()
![]()
![]()
silipitiria stoys goneis toy paidioy o teos na toys dinei dinami ta logia einai perita..
zito i trella.....
Επειδη τυγχάνει να κατάγομαι απο τον Μπράλλο,σε ποιο σημείο ακριβώς εννοεις ???Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Η στροφή 5 χλμ αφού μπεις στο Μπράλο από Εθνική Λαμίας. Ειναι αριστερή και πολύ κατηφορική. Στο εξωτερικό της στροφής είναι ένας μικρός λόφος και κοτρώνες, βράχοι μεγάλοι.
Οταν λέτε ΜΠΡΑΛΛΟ , εννοειτε ολη τη διαδρομή ή το χωριό ?
Απο Λαμια οπως ανεβαινεις το πρώτο χωριο που συναντας (μετα τη διασταυρωση του Σκαμνου) ειναι ο ΑΝΩ Μπράλλος,απο τον οποιο διερχετε η εθνική.Στη συνέχεια και μολις περασεις μια μικρουλα γεφυρα-τουνελ...αρχίζει μια τεραστια κατηφόρα η οποία καταλήγει σε παρατεταμενη δεξιά στροφή.Εκει ειναι και μεγαλο σταυροδρόμι για να αποφασισεις αν θα πας προς Λειβαδιά ή προς Γραβια (Αμφισα κλπ).Μετα απο αυτο το σταυροδρόμι ειναι το επομενο σταυροδρομι που μπορεις να μπεις στο χωριο "Σ.Σ.Μπραλος" (δλδ Σιδηροδρομικος Σταθμος Μπράλου).
Where exactly ?
Μάλλον εννοούν στη διαδρομή ανεβαίνοντας, μιας και όλοι πανε εκει για να στριψουν και να ξεδώσουν, οπότε μιλάμε για το κοματι 5χλμ από την εθν. οδό
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Μετά από 10-15 λεπτά από την εν λόγο στροφή είναι η Γραβιά. Η στροφή είναι κατηφορική αριστερή και 50 μέτρα πιο πέρα δεξιά, δηλαδή σαν S. Μέχρι εκέινο το σημείο δεν είδα γκρεμό στα δεξιά μου. Μετά τη στροφή πρέπει να ήμασταν στην πλαγιά του βουνού. Δεν μπορώ να σε προσανατολήσω επαρκώς, γιατί μετά από το θέαμα πρέπει να οδήγησα μια ώρα σε κατάσταση ημι-σοκ, χωρίς να καταλαβαίνω και πολλά.
OK καταλαβα περιπου το σημειο.
Το κακό ειναι οτι ενω ολόκληρη η διαδρομή φαντάζει ιδανική για γκάζια...δυστυχώς ολες οι κλισεις του δρόμου ειναι ανάποδες...και αυτο το ξέρω απο πρώτο χερι μιας και εμαθα ποιοι μηχανικοί ηταν στο εργο οταν φτιαχτηκε ο δρομος και πόσα κλέψαν απο υλικα που δεν χρησιμοποιηθηκαν για να εχουν την σωστη κλίση οι στροφές....τα υπολοιπα...απο κοντα....αν και οποτε βρεθουμε....
συλληπητηρια....
τα χλμ ειναι πολλα για την οποια αντιδραση στη κακια στιγμη...![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αν ποτέ μου έψαχνα την απόλυτη απόδειξη ότι κάποιος δε λυπάται τη ζωή του καθόλου νομίζω μόλις την βρήκα. (η αυτοκτονία δείχνει απόγνωση. edit-προσθήκη:θέλω να πω ότι "αν σκέφτεστε ότι η αυτοκτονία είναι μια πράξη που δείχνει ότι κάποιος δε λυπάται τη ζωή του, όχι, δεν είναι".)Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Μέτρια άσφαλτος. Μέτρια ορατότητα για τα 200+ που πάμε. (...) (Kι εμείς συνεχίζουμε να επιλέγουμε να πηγαίνουμε με 200)