Ακριβώς έτσι φίλε μου !:smilea: Και για το δίπλωμα κατευθείαν στο μεγάλο.
Ακριβώς έτσι φίλε μου !:smilea: Και για το δίπλωμα κατευθείαν στο μεγάλο.
Εεετσι αντε να γεμισει ο τοπος με ακομα περισσοτερους τσαντακηδες αλητες μαλιαδες!!!!!!!!ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
[FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********
Kαλο γαϊδουρι ειμαι...
Λοιπον, την προηγουμενη Τριτη (ξερετε, αυτην την περιεργη 6/6/06 που βουηξε ο τοπος...) εδωσα και τα πρακτικα και περασα (σιγα τα ωα ρε μεγαλε! ) και πλεον ειμαι και εγω ενας αλητης τσαντακιας μηχανοβιος τεντιμποϋς κτλ κτλ...
Εν αναμονη λοιπον της προσκλησης για παραδοση του παλαιου και επεκτασης του νεου διπλωματος απο Β σε Α+Β, και ειμαι στο ψαξιμο για διτροχο... Ξεκιναω τα ψωνια μου με κρανος, μπουφαν και ταυτοχρονα ψαχνω και για οχημα. Και βεβαιως θα σας πριξω και θα (ξανα)ζητησω βοηθεια
Εχουμε και λεμε:
1) Το πολυ μεχρι 250κ.εκ. (για αρχη τουλαχιστον)
2) Μπατζετ (μετρητα) γυρω στα 1500€-2000€.
(παιζουν και οι δοσεις αλλα επειδη εχω και λιγους μηνες ακομα για να ξεχρεωσω το αμαξι λεω να τις αποφυγω)
3) Τυπος; Τα παντα εκτος απο σκουτερ και παπια! (με ιδιαιτερη προτιμηση σε κατι καστομακι - δεν θελετε να το διαβασετε αλλα εγω θα το γραψω: virago) ή σε κατι εντουροoνοφφαδικο.
4) Xρηση: κυρίως εντος Αθηνών, αντε και καμια βολτιτσα στα περιξ, μεχρι 40χλμ
5) "Χαλβαδιαζω" τα εξης:
virago 250
AX-1
Kymco Venox 250 (ωχ...)
KLE 250
Λυσαξτε τωρα...![]()
Απο αυτά που σαρεσουν...και δεδομένου οτι εισαι νέος στο χωρο των δίτροχων,θα σε συμβούλευα για το KLE250.virago 250
AX-1
Kymco Venox 250 (ωχ...)
KLE 250
Τα ορθια,ψευδο-εντουρο,ψευδο-touring μηχανάκια είναι το καλύτερο σχολείο οδήγησης.
Δεν μπορω να σου εξηγήσω το γιατι (ισως καποιος συμφορουμιτης να μπορει) αλλα απο θεση οδήγησης και μόνο σε βάζει με τον καλυτερο τροπο στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.
![]()
παρε οτι γουσταρεις αλλα μη ξεχνας το κρανος σπιτι και μαντευε τι θα κανουν οι αλλοι για να τους αποφευγεις πριν σε πατησουν !
![]()
![]()
![]()
καλως ηρθες
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Καλώς ήρθες.virago 250
AX-1
Kymco Venox 250 (ωχ...)
KLE 250
Κι εγώ καινούριος είμαι (και στο forum και στις μηχανές)
Αγόρασα την πρώτη μου μηχανή πριν ενάμισι μήνα.
Kawasaki KLE 250 Anhelo
1800 euros και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μηχανή. Είναι πολύ ευχάριστη στην οδήγηση και εύκολη επίσης (καθώς δεν είχα καθόλου εμπειρία από μηχανές, ανέκαθεν ΙΧης).
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα
Κρανος πηρες ;;; Το φορας ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από tombell
Καλώς ήρθες.
Κι εγώ καινούριος είμαι (και στο forum και στις μηχανές)
Αγόρασα την πρώτη μου μηχανή πριν ενάμισι μήνα.
Kawasaki KLE 250 Anhelo
1800 euros και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μηχανή. Είναι πολύ ευχάριστη στην οδήγηση και εύκολη επίσης (καθώς δεν είχα καθόλου εμπειρία από μηχανές, ανέκαθεν ΙΧης).
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα
![]()
![]()
Το πήρα πριν ακόμη πάρω τη μηχανή (μαζί με το μπουφάν) και το φοράω πάντα.
Ιδανικό είναι ένα CB400
Το Virago το σκεφτόμουν στα 16 αλλά τελικά πήρα ένα CBR250 (έχω φάει διψίφιο αριθμό σαβούρδων με αυτό).
Επίσεις ένα enduro/supermoto είναι εξίσου ιδανικό για μάθηση και δεν χαλάει πέφτοντας.
καλως ήρθες πάντως και καλές βόλτες όποια και αν είναι η επιλογή σου.
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
καλως ηρθες !! και απο μενα!
Παντα προσοχη και κρανος...
Απο το μηχανακια που ανεφερες για αρχη πολυ καλο ειναι το KLE... τσεκαρε το...
Παντα καλα...
![]()
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
Καλως ορισες![]()
Παντως η κινηση στους δρομους εχει φτιαξει πολλους αλητες μηχανοβιους.![]()
Keep on rocking in a free world !!!
καλως ηρθατε στις μοτοσυκλετες παιδια.
ευχομαι να εχετε μια σχεση χωρις προβληματα και απροοπτα.
μονο που θα μου συγχωρησετε την αποστασιοποιηση απο τις εξισωσεις και τις εκλογικευσεις σας...
εχουμε αλλες αφετηριες ,προσανατολισμους, διαφορετικες πορειες και στοχους..
ας συνυπαρξουμε με σεβασμο στον δρομο,χωρις να ειμαστε απαραιτητα "συναδερφοι"..
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....